Sizde de böyle tuaff boyun, bel ağrıları oldu mu? oluyo mu?
Ben bir şey merak ediyorum,bu telkini akşam uyurken dinlesek olur mu?Benim gün içinde dinleme şansım 3 saat falan..
hadı yaa afrodıtt duyuyomusun benı ıkıden uce cıkdı uc kez 21 gun dınleyecezhanımlar sizlere bir tavsiyem var.. Gizli telkin hazırlayan bir başka abinin tavsiyesi 21 gün dinleyip bir hafta ara verip tekrar 21 gün dinlemek ve toplamda 3 kere 21 gün dinlemek idi.. Bir de arkadaşlar televizyon bilincimiz gibi bilinçaltımızı da çok kirletiyor, tavsiyem tv'den ne kadar uzak durursanız o kadar iyi olur diyorum..
sizde de böyle tuaff boyun, bel ağrıları oldu mu? Oluyo mu?
kızlarr bu melodi benim uykumu getiriyo ya :86::86:
evet arkadaş olduk biz burda :) moral çok önemli. birbirimizin yapabildiğini görünce daha bir inanıyor insan.
ben artık eski ölçülerimi hatırlamıyorum bile :) hep istediğim ölçüler aklımda. geçen gün annem söyledi de hatırladım, küçücüktü eskiden, ne güzel büyüttün dedi
beni uyutuyor direkt :) hatta bu akşam yemekten sonra odama geldim, açtım melodiyi, yatağa uzandım, 2 saat uyumuşum, o arada rüyamda kendimi istediğim ölçülerde görüyordum
kaçtın kaç oldun canım.
Benim bugün 1. günüm,daha önce haplar kremler falan kullandım ama pek işe yaramadılar.Bugün tam o cızırtılı müziği dinlemeye başlayacaktım ki bu konuyu gördüm,telkin yöntemini daha önce kendim uyguladığımdan işe yaradığını biliyorum.Telkinle alerjimi ortadan kaldırmıştım ama göğsüm için düşünmemiştim,iyi fikir işe yarayacağına inancım tam..
kızlar sızde göğsünüzde sıcaklık yanma olyr mu bende ateş basıyor sanki terliyorum dün gece dinlerken hissettim bugunde yanma oldu hafif.
hadı yaa afrodıtt duyuyomusun benı ıkıden uce cıkdı uc kez 21 gun dınleyecez
oluyo tabıkı cnm guzel belırtıler bunlar dınlemeye devamkızlar sızde göğsünüzde sıcaklık yanma olyr mu bende ateş basıyor sanki terliyorum dün gece dinlerken hissettim bugunde yanma oldu hafif.
evet cnm carsamba gunu falan baslayım gerı ben dınlemeye o zaman dıyorum 21 gun daha dınleyım bakalım bu 21 gunde buyume nasıl olacak sonra tekrar bı hafta ara verırız hem ben muzıgı ozledım yaaevet canım ben bugün araştırdım da 3 kere 21 yapmamız öneriliyor. Bizde öyle yapalım.
1 hafta ara verip kesinlikle telkin dinlemeyip tekrar başlayalım. Ne dersin canım. :26:
Biz ilk başlayanlardan olduğumuz için herkesin gözü bizde devam edelim bence. Hem ön ayak olmuş oluruz. Birşey kaybetmeyiz nasılsa.
sen kaç gün uygulamıştın ve ne zaman sonuç aldın peki? sen bizden deneyimliymişsin :))