Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ben bir şey merak ediyorum,bu telkini akşam uyurken dinlesek olur mu?Benim gün içinde dinleme şansım 3 saat falan..

Ben bir şey merak ediyorum,bu telkini akşam uyurken dinlesek olur mu?Benim gün içinde dinleme şansım 3 saat falan..

uyurken dinlemek daha etkiliymiş. ben de gün içinde 1-2 saat ancak dinliyorum ve sonra 8 saat gece dinliyorum. gece bilincimiz uykuda ama bilinçaltımız uyanık oluyor. böylece bilinçaltı özgürce çalışırken bilinç ona engel olmuyor.

kızlar bir de şunu tavsiye ederim. gece uykuya dalmak üzereyken yapılan olumlamalar çok etkili olur. uyumadan hemen önce göğüslerimizi tam istediğimiz ölçüde canlandırıp, zihnimize bütün gece çalışıp göğüslerimizi büyütme görevi verebiliriz.

hanımlar sizlere bir tavsiyem var.. Gizli telkin hazırlayan bir başka abinin tavsiyesi 21 gün dinleyip bir hafta ara verip tekrar 21 gün dinlemek ve toplamda 3 kere 21 gün dinlemek idi.. Bir de arkadaşlar televizyon bilincimiz gibi bilinçaltımızı da çok kirletiyor, tavsiyem tv'den ne kadar uzak durursanız o kadar iyi olur diyorum..
hadı yaa afrodıtt duyuyomusun benı ıkıden uce cıkdı uc kez 21 gun dınleyecez:KK1:
sizde de böyle tuaff boyun, bel ağrıları oldu mu? Oluyo mu? :KK19::KK19:

ahh ahh olmazmı cnm hemde ne agrılar valla dun belım nasıl agrıdı bı bılsen kol omuz sırt ne ararsan mevcut valla:KK9:

evet arkadaş olduk biz burda :) moral çok önemli. birbirimizin yapabildiğini görünce daha bir inanıyor insan.

ben artık eski ölçülerimi hatırlamıyorum bile :) hep istediğim ölçüler aklımda. geçen gün annem söyledi de hatırladım, küçücüktü eskiden, ne güzel büyüttün dedi :KK9:

kaçtın kaç oldun canım.

beni uyutuyor direkt :) hatta bu akşam yemekten sonra odama geldim, açtım melodiyi, yatağa uzandım, 2 saat uyumuşum, o arada rüyamda kendimi istediğim ölçülerde görüyordum :KK1:

hadi yaaa beni de uyutur yakında:KK9::KK9: ama bilinçaltına nasıl işlemişsin ölçüleri rüyanda bile görüyosun olumlu gelişme buuu:KK66::KK66:

Benim bugün 1. günüm,daha önce haplar kremler falan kullandım ama pek işe yaramadılar.Bugün tam o cızırtılı müziği dinlemeye başlayacaktım ki bu konuyu gördüm,telkin yöntemini daha önce kendim uyguladığımdan işe yaradığını biliyorum.Telkinle alerjimi ortadan kaldırmıştım ama göğsüm için düşünmemiştim,iyi fikir işe yarayacağına inancım tam..

kaçtın kaç oldun canım.

hatırlamıyorum ki cnm, 7 ay falan oldu ben başlayalı. ölçmemiştim de. ama bol gelen dolgulu sütyenlerimden taşıyor artık benimkiler. şimdiki ölçülerim alttan 73 üstten 85. şekilleri de güzelleşti.

bu yüzden hepimiz inanalım. göğüs büyütmek gerçekten mümkün. ve parfait sayesinde artık işimiz de kolaylaştı :)

Benim bugün 1. günüm,daha önce haplar kremler falan kullandım ama pek işe yaramadılar.Bugün tam o cızırtılı müziği dinlemeye başlayacaktım ki bu konuyu gördüm,telkin yöntemini daha önce kendim uyguladığımdan işe yaradığını biliyorum.Telkinle alerjimi ortadan kaldırmıştım ama göğsüm için düşünmemiştim,iyi fikir işe yarayacağına inancım tam..

sen kaç gün uygulamıştın ve ne zaman sonuç aldın peki? sen bizden deneyimliymişsin :))

kızlar sızde göğsünüzde sıcaklık yanma olyr mu bende ateş basıyor sanki terliyorum dün gece dinlerken hissettim bugunde yanma oldu hafif.

kızlar sızde göğsünüzde sıcaklık yanma olyr mu bende ateş basıyor sanki terliyorum dün gece dinlerken hissettim bugunde yanma oldu hafif.

oluyor cnm, özellikle konsantre olup büyüdüklerini düşündüğümde :KK8: bu iyiye işaret

şu anda da kaşınıyorlar :))

hadı yaa afrodıtt duyuyomusun benı ıkıden uce cıkdı uc kez 21 gun dınleyecez:KK1:

Evet canım ben bugün araştırdım da 3 kere 21 yapmamız öneriliyor. Bizde öyle yapalım.
1 hafta ara verip kesinlikle telkin dinlemeyip tekrar başlayalım. Ne dersin canım. :26:
Biz ilk başlayanlardan olduğumuz için herkesin gözü bizde devam edelim bence. Hem ön ayak olmuş oluruz. Birşey kaybetmeyiz nasılsa. :KK61:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar, buraya yazmak bana da alışkanlık oldu, bu akşam ara sıra takip edebildim yazılanları, okumam daha şimdi bitti, şimdi yatıcam yazmadan yatsam içim rahat etmeyecekti :KK1: herkesin olumlu gelişmeleri hayırlı uğurlu olsun :KK66: bende de varr bugün gündüz koltuk altlarımda ağrı hissettim farklı olarak, daha önce çok az hissetmiştim ama bugün yoğundu, şimdi de dinlerken kaşıntı oluyor, ama iki de bir bakmak istemiyorum, beğendiğim resme bakıp benimmiş gibi hayal ediyorum ve sonunda olacak da :KK19:
şimdi herkese iyi geceler, bol büyümeler :KK62: bu da bizim zafer bayrağımız :92:

oluyo tabıkı cnm guzel belırtıler bunlar dınlemeye devam :KK1: Yanma cok tuhaf ama yaa degısık oluyo ates basmasıda oyle :KK9:
evet canım ben bugün araştırdım da 3 kere 21 yapmamız öneriliyor. Bizde öyle yapalım.
1 hafta ara verip kesinlikle telkin dinlemeyip tekrar başlayalım. Ne dersin canım. :26:
Biz ilk başlayanlardan olduğumuz için herkesin gözü bizde devam edelim bence. Hem ön ayak olmuş oluruz. Birşey kaybetmeyiz nasılsa. :KK61:
evet cnm carsamba gunu falan baslayım gerı ben dınlemeye o zaman dıyorum 21 gun daha dınleyım bakalım bu 21 gunde buyume nasıl olacak sonra tekrar bı hafta ara verırız hem ben muzıgı ozledım yaa :KK43:gunlerdır ayrıyım:KK1: Tamam o zaman uc kez 21 gunu tamamlayalım cnm zaten ıkı ay gıbı bı sure yapıyo o zamana da kocaaaman olurlar ınsallah bır haftalık arayıda hesaba katarsak dınleme ıslemı bıttıgınde baya bı zaman gecmıs olacak ve ınsallah ıstedıgımız boyuta ulasmıs olacaz ayy bugun ne farkettım bılıyomusun cnm yatınca azcık da olsa bellı oluyo artık dumduz degıl yattıgım zaman artık goguslerım cok kucuk bı cıkıntı halınde :KK52:

sen kaç gün uygulamıştın ve ne zaman sonuç aldın peki? sen bizden deneyimliymişsin :))

10 yıl önce falandı,kendi sesimi kaydedip geceleri dinliyordum,ama 3 ay falan dinledim,çikolata alerjim vardı,bacak içlerim kabarıp kaşınıyordu.Denedim,oldu. :KK9: Tam inanmak çok önemli.Bir gün yeter bu kadar telkin deyip bıraktım dinlemeyi,bir baktım zaten geçmiş,şimdi istediğim kadar yesem de bir şey olmuyor çok şükür...

X