bir kere kilo almayan bir yapın olduğu için şanslısın, hiç üzülme. tatlı yemenin de hiç faydası yok, hatta cildi bozar fazla şeker. ama göğüs dokularını arttırmak için biraz fazla yağlı yiyebilirsin (yağ oranın düşük olduğu için) hücre yenileme ve arttırma için kemikli etsuyu, tavuk suyu, paça suyu faydalı olur. bol bol fındık, fıstık yersen biraz kilo alabilirsin. pekmez de işe yarayabilir.
aslında ilginçtir 60 kıloyu gördüm okul yıllarında sonradan oldu böyle bir zayıfladım.göğüslerde büyüktü söndü o sönüş:)
65 kıloya bıle cıktıgım oldu bır gram buyumedı valla o bunyeyle alakalı aldıgım kılo altta kalcada bırıkır benım demekkı zayıflarkende ılerde gogusden gıtmez
:))kız hiçbiri yok bende.düz hersey.o yuzden dıyorum ya kilo alsam iyi olacak.konuyla ilgili duyumlarınız olursa azcık yağ oranı arttırmak için paylaşın lutfen:)
istiyorum ama alamıyorum.abur cubur yemem ben pek bir de tatlıyla filan aram yok.ne yapsam bilemiyorum
Afrodit21 çok teşekkür ederim gönderdiğin için
dinliyorum bir saattir bi hareketlenme var uyuşmaya karıncalanmaya yakın bu kadar erken belkide psikolojiktir haberdar ederim değişimleri
Rica ederim canım. Büyük memiş maratonuna sende başladın ve hoşgeldin aramıza.
Peki etkilerini her zaman bizimle paylaşabilirsin.
kızlar size bir sorum var... Şimdi biz 21gün boyunca hergün en az 6saat dinliyoruz ya bu müziği. toplam 126saat oluyor ya toplam. Hadi biz ona 130 diyelim düz olsun.
Mesela birgün 8-9saat dinleyip ertesi gün 5-6saat dinlesek aynı hesaba denk gelmez mi? Mantik bilinçaltımıza onu kabul ettirmek ve bilinçaltı bnu demek ki 130 satte kabul ediyor. Yani birgün bir saat fazla ertesi gün 1saat az dinlesek aynı hesaba gelir diye düşündüm...
Sizce de öyle olmaz mi? Öncelikle nez sonrada tüm bu uğurda emek sarf eden arkadaşlara soruyorum...
bende aynı şeyi düşünüyordum tam ctesipazar evdeyim bütün gün dinleyebilirim ki nitekim bugün öle oldu hafta içi 3 4 saat dinlesem fırsat bulamıyrm çünkü.
sorunun cevabını bende merak ediyorum.
birde bi yandan telkin açık kalsa biyandan da başka müzik dinlesek daha süper olur.
gerçi hem telkin açık oluyo hemde tv açık oluyo akşamları ama işe yarıyomu bilemiyorum.
önemli olan 21 gün aksatmadan dinlemek. mümkün olduğu kadar 6 saate tamamlamaya çalışın kızlar, ama 1-2 saat eksik olduğu zaman da endişe etmeyin. endişe ilerlemeye engel olabilir. yapabildiğimizin en iyisini yapalım ve endişe etmeden güzel sonuçları bekleyelim
Kızlar kimse yardım etmeyecek mi yaaa
1. sayfadan indirebilirsin,sayfa açıldığında aşağıda slow download kısmından indirebilirsin
kızlar çilek göğüsleri büyütüyormuş ben çileği çok severim ve çok yerim acaba gerçekten etkisi var mı:26:
kızlar çilek göğüsleri büyütüyormuş ben çileği çok severim ve çok yerim acaba gerçekten etkisi var mı:26:
selenciğim evet onu ben de duydum hatta göğüslere sürmekle ilgili bişey de okudum uyguladım ama etkisini ne kadarda gösterir belli olmaz, biz şimdi telkine destek olsun diye sevdiğimiz herşeyi göğüs büyütüyormuş diye düşünerek yiyelim, içelim, telkin de buna yönelik zaten, vücuda yapması gerekeni yaptırır[/QUOTE
evet cnm ben öyle yapyrm yemek yerken göğüslerımi düşünyrm oraya gtsın dye bu aralar daha fazla yemek yıyorum kılo da almyrm yedıklerım göğüslerime mi gdyr ne