Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

inşallah inşallah ben anlamıyodum önce dolgunlukla cm arasında ki farkı şimdi daha iyi anladım cm olarak büyüsün işte isteidigimiz bu değilmi diyodum dolgunluk şart şu durumda bakalım 12 günüm kaldı çabucak bitse sonucu çok merak etmeye başladım
evet ıkısı cok farklı seyler cnm cm olunca ıyı ama tek basına bı ıse yaramıyo ama cm olmadan da dolgunluk olmaz yerının genıslemesı gerek once yanı ıkısıde sart deyım sana ama once cm sonra dolgunluk olması gereken cnm cabuk gecer merak etme tatlım
uzun zamandır okuyorum kızlar yazılanları.benim sorunum düzenli yapamamak.başlayıp başlayıp bırkaıyorum.nezcim sen ilk başladığında ölçüler kaçtı.şuan nasıl.bir de ençok ne etkili oldu?burayıda takip ederek aldığım güçle devam etmeye çalışıcam:)

cnm en etkılı sey bu telkın ıste gunde 6 8 saat arası 21 gun boyunca hıc aksatmadan gun atlamadan dınlemeye calıs faydasını goreceksın:KK34: Benım dolgunluk var cnm cm olarak 1 cm ama dolgunluk ve sekıl olarak degısım oldu bende:KK54:

bence 21günden önce çok da etkili bir değişim olmaz. Çünkü bilinçaltımız onu henüz kabullenmiş değil. ya kızlar biraz sabır bence... Sonuçta bi insanın dünyaya gelmesi bile 9ay sürüyo, biz 21 günde, 1aydan bile az bir zamanda büyüsün istiyoruz bu biraz imkansız gbi, gelişmeler başlar ama asıl büyüme henüz olmaz... ben sabırla beklicem 21 günü, hatta 1ay sonra anca etkisi görülür. azcık sabır... :KK52::KK52:

Kızlar bi türlü indirmeyi beceremedim özelden msnimi atsam bana yollasanız olur mu ne olur yaa :KK14:

cnm en etkılı sey bu telkın ıste gunde 6 8 saat arası 21 gun boyunca hıc aksatmadan gun atlamadan dınlemeye calıs faydasını goreceksın:KK34: Benım dolgunluk var cnm cm olarak 1 cm ama dolgunluk ve sekıl olarak degısım oldu bende

hayıt tohumu filan da okudum ben nezcim ama çok kötü yaw tadı:)normalde içerim bitki çayları şekersiz filan ama bilemedim.senin daha önce paylaştığın 10 günlük kısa müziği dinliycem önce. az önce başladım.sonra bu telkin dosyasıyla devam ederim.

bence 21günden önce çok da etkili bir değişim olmaz. çünkü bilinçaltımız onu henüz kabullenmiş değil. Ya kızlar biraz sabır bence... Sonuçta bi insanın dünyaya gelmesi bile 9ay sürüyo, biz 21 günde, 1aydan bile az bir zamanda büyüsün istiyoruz bu biraz imkansız gbi, gelişmeler başlar ama asıl büyüme henüz olmaz... Ben sabırla beklicem 21 günü, hatta 1ay sonra anca etkisi görülür. Azcık sabır... :KK52::KK52:

katılıyorum dusuncelerıne cnm bencede sabır ıstıyo mucıze beklememek gerek ama ıste heycan yapıyoruz aslında bu belırtıler az dolgunluk bızım ıcın umut oldu cnm bunlar baslangıc sadece ben senı cok ıyı anlıyorum cunku gun bıttıkden sonra kı belırtıler bıle degıstı agrı bıle bı baska sankı cnm kasıntı arttı yanı 21 gunu bıtırmek cok onemlı hem ıkıncı 21 gune baslayacaz yanı oyle bırden olacak ıs degıl bu ama ısık umut gorduk ve sonuna kadar devam edecez ınsallah kızlar ıse yaradıgını anladık yanı belırtılerle

bence 21günden önce çok da etkili bir değişim olmaz. Çünkü bilinçaltımız onu henüz kabullenmiş değil. ya kızlar biraz sabır bence... Sonuçta bi insanın dünyaya gelmesi bile 9ay sürüyo, biz 21 günde, 1aydan bile az bir zamanda büyüsün istiyoruz bu biraz imkansız gbi, gelişmeler başlar ama asıl büyüme henüz olmaz... ben sabırla beklicem 21 günü, hatta 1ay sonra anca etkisi görülür. azcık sabır... :KK52::KK52:

haklısın katılıyorum. öncesinde olan değişimlerden daha büyükleri bizi bekliyor bence de :KK8: 21 günden sonra ne kadar zaman içinde etki göstereceği de kişinin inanç seviyesine bağlıymış. bu yüzden sabredelim ve inanmaya devam edelim...

evet cnm dğru sylyrsun bu sabah ben öçltğmde eski cmlere geri dönmüş dolgunlukda gtmstı hemen olmyr telkini dinlerken evet cm olarak buyumustu telkını dınlemyı bırakınca eskı halıne dönüyor benım 8 günüm kaldı bence tam olarak buyume 1 aydan snra başlar .

hayıt tohumu filan da okudum ben nezcim ama çok kötü yaw tadı:)normalde içerim bitki çayları şekersiz filan ama bilemedim.senin daha önce paylaştığın 10 günlük kısa müziği dinliycem önce. Az önce başladım.sonra bu telkin dosyasıyla devam ederim.
hıc kendıne ezıyet etme cay masaj yag bılmem ne hepsı bos cnm denemıs bırı olarak soyluyorum sana bunu melodı cm olarak faydası var dolgunluk kalmıyo ama dene yınede
sen bılırsın cnm ama telkını sıddetle tavsıye ederım yanı:KK9:

hıc kendıne ezıyet etme cay masaj yag bılmem ne hepsı bos cnm denemıs bırı olarak soyluyorum sana bunu melodı cm olarak faydası var dolgunluk kalmıyo ama dene yınede
sen bılırsın cnm ama telkını sıddetle tavsıye ederım yanı:KK9:

ay yok işe yaramıyorsa zaten düzenli değilim işkence etmeye ne gerek var kendime:)telkinden sonra fos diye sönmeyiz değilmi:)))

evet cnm dğru sylyrsun bu sabah ben öçltğmde eski cmlere geri dönmüş dolgunlukda gtmstı hemen olmyr telkini dinlerken evet cm olarak buyumustu telkını dınlemyı bırakınca eskı halıne dönüyor benım 8 günüm kaldı bence tam olarak buyume 1 aydan snra başlar .

cnm bende oyle dusunuyorum yaa dedıgım gıbı agrının seklı bıle degıstı dusun sımdı sadece bı fragman sanırım fılmın gercegı yakında:KK1:

haklısın katılıyorum. öncesinde olan değişimlerden daha büyükleri bizi bekliyor bence de :KK8: 21 günden sonra ne kadar zaman içinde etki göstereceği de kişinin inanç seviyesine bağlıymış. bu yüzden sabredelim ve inanmaya devam edelim...

bencede inanmak çok önemli, ama ben 2. 21güne ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. tabi bu ne kadar doğru orasıda tartışılır. Şimdi biz bu telkini niye dinliyoruz? bilinçaltımıza bunu iletmek, kabul ettirmek, uygulatmak için değil mi? ve bu telkinde istediğimiz büyüklüğe erişecek diyoruz. Yani bir çocuğa yürümeyi öğrettikten sonra bi süre sonra bir daha yürümeyi öğretmiyoruz ki... Yani bilinçaltımız bnu bir kere kabul etti mi etti. uyguluyor mu uyguluyor. bnu anlıyorsunuz belirtilerden. Başladı ve büyümeye devam ediyor, bnce 2sine gerek yok. Kim 2.sini yapsın, bu belirtileri görmeyenler. Yani ben böyle düşünüyorum. Acaba yanlış mıdır kızlar???

ay yok işe yaramıyorsa zaten düzenli değilim işkence etmeye ne gerek var kendime:)telkinden sonra fos diye sönmeyiz değilmi:)))

telkın sıslık yapmıyo vucudun kendı kendıne yaglanarak gogusu buyutmesıne yardımcı oluyo o yuzden kılo vermedıkce eskı halıne donmez

bencede inanmak çok önemli, ama ben 2. 21güne ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. tabi bu ne kadar doğru orasıda tartışılır. Şimdi biz bu telkini niye dinliyoruz? bilinçaltımıza bunu iletmek, kabul ettirmek, uygulatmak için değil mi? ve bu telkinde istediğimiz büyüklüğe erişecek diyoruz. Yani bir çocuğa yürümeyi öğrettikten sonra bi süre sonra bir daha yürümeyi öğretmiyoruz ki... Yani bilinçaltımız bnu bir kere kabul etti mi etti. uyguluyor mu uyguluyor. bnu anlıyorsunuz belirtilerden. Başladı ve büyümeye devam ediyor, bnce 2sine gerek yok. Kim 2.sini yapsın, bu belirtileri görmeyenler. Yani ben böyle düşünüyorum. Acaba yanlış mıdır kızlar???

kararsızım bu konuda. dediğin gibi parfait 21 gün dinlemek yeterli demişti. başka kişisel gelişim çalışmalarına baktığımda yine 21 günlük uygulamaların yeterli olduğunu söylüyorlar. ama bilinç direniyorsa eğer pekiştirmek için 2. ve 3. 21 günlük çalışmalar yapılabilir. ilerleme kaydetmeyenler kesin yapsın bence. ben kendim için karar vermedim henüz. ama yapmakta da sakınca yoktur, garantili olsun diye devam edebilirim.

kararsızım bu konuda. dediğin gibi parfait 21 gün dinlemek yeterli demişti. başka kişisel gelişim çalışmalarına baktığımda yine 21 günlük uygulamaların yeterli olduğunu söylüyorlar. ama bilinç direniyorsa eğer pekiştirmek için 2. ve 3. 21 günlük çalışmalar yapılabilir. ilerleme kaydetmeyenler kesin yapsın bence. ben kendim için karar vermedim henüz. ama yapmakta da sakınca yoktur, garantili olsun diye devam edebilirim.

ben yapmayı düşünmyrm yakında sınavım var pek zaman bulup dınleyemyrm gece de en kısık seste bile uyuyamyrm belki snra ama 21 gün bencede yeterlı

ben yapmayı düşünmyrm yakında sınavım var pek zaman bulup dınleyemyrm gece de en kısık seste bile uyuyamyrm belki snra ama 21 gün bencede yeterlı

21 günü tamamlayalım, sonrası çok şart olmayabilir. hem zamanı olmayanlar daha sonra da 2. 21'i yapabilirler bence. etkiler zaten zaman içinde oluşacaktır.

telkın sıslık yapmıyo vucudun kendı kendıne yaglanarak gogusu buyutmesıne yardımcı oluyo o yuzden kılo vermedıkce eskı halıne donmez

ben zaten zayıfım.daha doğrusu vücudumdaki yağ oranı çok düşük.gerçi yağ oranını arttırmak için de bişeyler bakıyorum ama bulamadım.çünkü hep kilo vermek için bişeyler paylaşılmış.

ben zaten zayıfım.daha doğrusu vücudumdaki yağ oranı çok düşük.gerçi yağ oranını arttırmak için de bişeyler bakıyorum ama bulamadım.çünkü hep kilo vermek için bişeyler paylaşılmış.

çok zayıfsan biraz kilo alman iyi olur cnm göğüs büyütmek için. biliyorsun göğüs yapısının çoğu yağdan oluşuyor. protein, jelatin yönünden zengin besinler, süt ürünleri ve fındık, ceviz gibi faydalı yağlar içeren besinleri tavsiye ederim

çok zayıfsan biraz kilo alman iyi olur cnm göğüs büyütmek için. biliyorsun göğüs yapısının çoğu yağdan oluşuyor. protein, jelatin yönünden zengin besinler, süt ürünleri ve fındık, ceviz gibi faydalı yağlar içeren besinleri tavsiye ederim

istiyorum ama alamıyorum.abur cubur yemem ben pek bir de tatlıyla filan aram yok.ne yapsam bilemiyorum

istiyorum ama alamıyorum.abur cubur yemem ben pek bir de tatlıyla filan aram yok.ne yapsam bilemiyorum

bir kere kilo almayan bir yapın olduğu için şanslısın, hiç üzülme. tatlı yemenin de hiç faydası yok, hatta cildi bozar fazla şeker. ama göğüs dokularını arttırmak için biraz fazla yağlı yiyebilirsin (yağ oranın düşük olduğu için) hücre yenileme ve arttırma için kemikli etsuyu, tavuk suyu, paça suyu faydalı olur. bol bol fındık, fıstık yersen biraz kilo alabilirsin. pekmez de işe yarayabilir.

X