Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Yapmıyordum şekerim ama dün başladım onun da faydalı olacağına inanıyorum genel anlamda zaten alt tarafı 5 hareketi 3'er kere tekrarlıcam. Bu şekilde basite indirgediğimde daha kolay geliyor herşey ama ömür boyu bu kadar kolay gelir mi bilmiyorum doğrusu :)

Yapmıyordum şekerim ama dün başladım onun da faydalı olacağına inanıyorum genel anlamda zaten alt tarafı 5 hareketi 3'er kere tekrarlıcam. Bu şekilde basite indirgediğimde daha kolay geliyor herşey ama ömür boyu bu kadar kolay gelir mi bilmiyorum doğrusu :)

bende öyle düşünerek başlamıştım, düzenli spor yapmama ramen 15 tekrardan sonra çok zorlandım düzenli yapamaz oldum, üstelik 1 aydır olan karında şişkinlik sorunum da bırakınca düzeldi bende ona bağlayıp tekrar başlamadım ama içimden bir ses iyi etmedin diyor bilmiyorum...

Daha az tekrarlarla yapmalıydın belki de canım. Ben azimle devam etmeyi düşünüyorum umarım bir sorun yaşamam aksine faydasını görürüm.

21 günü doldurdum ama hala ara ara dinliom ama başımın arka tarafları fena çatlıoooooo
cnm bence dınleme artık benımde oldu bas agrım ara verdıgım halde bugun daha ıyıyım ama zararı olabılır bır hafta ara vermelısın:KK34:
ben de niye omuzlarım tutulmuş gibi ağrıyor diyorum ya :d sürekli ağrı sızı bu iş biraz can yakıcı olmaya başladı sanki :63: Ama şimdiden böylesine sertlik ve 2 cm'lik büyümeye değer :82:
Benim bir de cildim normalde yağlıdır ama son 3-4 gündür daha da yağlanma var bu da mı yan etki acaba?

evet cnm malesef agrılar bı ara gecmısdı benım sımdı tekrar basladı yanı omuzlarımda falan buda olayın bı parcası belkıde:44: Yaglanma benım sac dıplerımde fecı sekılde olmusdu ama sımdı kalmadı oyle gecıcı bı durum sanırım:KK30:

kızlar ben sabah uyandgmda omuzlarım feci derecede agrıyordu hala da öyle sanki tutulur yha oyle. ve dün gece ateş bastı sanki terlemeye basladım telkinden dolayı sanırım. bugun 12. günüm şimdilik belirtiler böyle inş daha da artar belirtiler :KK51:

Kızlar göğüslerim 80 dolgusuz sutyeni takma yolunda başarılı bir şekilde ilerliyor. :KK19:
Şimdi sutyen giymeden evde dolaştım bir baktım dışarıdan bakınca gerçekten büyüdüğü belli oluyor. Dışa doğru çıkmaya başlamış bile. Bugün sevincim, ümidim tam. :KK64:

Ama dallarım, ağrıyor; belimde biraz ağrı var.Göğüslerimde yanma, karıncalanma devam ediyor.
En büyük şikayetim baş ağrım gerçekten arttı. Sağa sola kafamı çevirdiğimde başım dönüyor gibi oluyorum.
Yani benim baş ağrım olurdu ama daha fazla arttı. Bu kötü oldu işte.
Büyük göğüsler için canım feda ne yapalım katlanacağım. :KK59:

Ağrılar sonuna kadar var anlayacağınız. Üzülüyüm mü sevineyim mi ne yapım ben. :KK1:

Pazar günü son olacak inşallah. :KK61:

kızlar göğüslerim 80 dolgusuz sutyeni takma yolunda başarılı bir şekilde ilerliyor. :KK19:
şimdi sutyen giymeden evde dolaştım bir baktım dışarıdan bakınca gerçekten büyüdüğü belli oluyor. Dışa doğru çıkmaya başlamış bile. Bugün sevincim, ümidim tam. :KK64:

Ama dallarım, ağrıyor; belimde biraz ağrı var.göğüslerimde yanma, karıncalanma devam ediyor.
En büyük şikayetim baş ağrım gerçekten arttı. Sağa sola kafamı çevirdiğimde başım dönüyor gibi oluyorum.
Yani benim baş ağrım olurdu ama daha fazla arttı. Bu kötü oldu işte.
Büyük göğüsler için canım feda ne yapalım katlanacağım. :KK59:

Ağrılar sonuna kadar var anlayacağınız. üzülüyüm mü sevineyim mi ne yapım ben. :KK1:

Pazar günü son olacak inşallah. :KK61:

benımde sankı artık yavas yavas bedenım olusuyo cnm dolgusuz 75 olmak uzere sankı sekıl olarak benımde dısa dogru cıkdı artık ıyıce tam gogus gıbı durmaya basladı artık bas agrısı cok kotu cnm yaa benımde dun oldu bıraz ıste bugun ıyıyım ılk kez oldu bende o kadar gun gectı bas agrım olmamısdı ınsallah zararı olmuyodur yaa :KK1: Karıncalanma yanma bunlar guzel belırtıler cnm evet ya dun bı belım agrıdı oldum soyle sırtımda cok agrıyo omuzlarımda:KK5: Kendımı yaslanmıs orası burası agrıyan sıkayetlenen yaslılar gıbı hıssetmeye basladım artık:KK9:

Son düzenleme:
kızlar ben sabah uyandgmda omuzlarım feci derecede agrıyordu hala da öyle sanki tutulur yha oyle. Ve dün gece ateş bastı sanki terlemeye basladım telkinden dolayı sanırım. Bugun 12. Günüm şimdilik belirtiler böyle inş daha da artar belirtiler :KK51:

aynen yaaa sankı sogukda acık kalmısda tutulmus gıbı demı benımde oyle ayy o ates basması benım gectı bu ara menopozlu kadınlar gıbı oluyo bırden demı:KK1:

benımde sankı artık yavas yavas bedenım olusuyo cnm dolgusuz 75 olmak uzere sankı sekıl olarak benımde dısa dogru cıkdı artık ıyıce tam gogus gıbı durmaya basladı artık bas agrısı cok kotu cnm yaa benımde dun oldu bıraz ıste bugun ıyıyım ılk kez oldu bende o kadar gun gectı bas agrım olmamısdı ınsallah zararı olmuyodur yaa :KK1: Karıncalanma yanma bunlar guzel belırtıler cnm evet ya dun bı belım agrıdı oldum soyle sırtımda cok agrıyo omuzlarumda:KK5: Kendımı yaslanmıs orası burası agrıyan sıkayetlenen yaslılar gıbı hıssetmeye basladım artık:KK9:

Ama biliyor musun canım göğüslerim olacağı için gerçekten seviniyorum.
Annem severken amam da aman küçüklere bak biyor. Kendimi kötü hissediyorum.
Kendisinin ki kocaman tabi anlamıyor beni.:KK59:
Ben sadece kendim için sağlıklı bir şekilde büyütmek istiyorum. Küçük göğüs gerçekten can sıkıyor. Buna şükür diyoruz ama üzülmekten kendimizi alamıyoruz.

İşte bu sebepten üzülmeye son verdim. Motivasyonum tam, son gazla ilerliyorum.
Artık bizim de göğüslerimiz olacağını bilmek harika. Bu ümidi taşımak, hayal etmek bile harika. O derece mutluyum. :KK64:
Sizinkilerde büyüyecek kızlar. 19. günümdeyim ver gerçekten büyüdüğünü hissediyorum ve sevincimden ne yapacağımı bilemiyorum.Size de daha fazlası olur inşallah. :KK16:

Gidip annemim memişlerine dokundum benimde böyle olacak inşallah dedim. Tabi içimden. :KK60:

Tek benim değil telkin dinleyen, dinlemeyen herkesin büyük olacak inşallah. :KK16:

kizlar benim de bazen boynum ve omuzlarım agrıyor ve bütün gün sürüyor ağrısı. ilk olduğunda anlayamamıştım, soğuk aldım falan sandım. sonra burada yazanları okuyunca çok sevindim :101:

kizlar benim de bazen boynum ve omuzlarım agrıyor ve bütün gün sürüyor ağrısı. ilk olduğunda anlayamamıştım, soğuk aldım falan sandım. sonra burada yazanları okuyunca çok sevindim :101:

Ağrı olmasına seviniyoruz. Ne güzel ya. Dışarıdan gören bizi acıdan hoşlanan, zevk alan biri gibi görecek. Hay allahım. :KK1:

Neyse canım sende de etki ediyor demek ki. Senin adına gerçekten sevindim canım.
Umarım devamı gelir. :KK62:

Ama biliyor musun canım göğüslerim olacağı için gerçekten seviniyorum.
Annem severken amam da aman küçüklere bak biyor. Kendimi kötü hissediyorum.
Kendisinin ki kocaman tabi anlamıyor beni.:KK59:
Ben sadece kendim için sağlıklı bir şekilde büyütmek istiyorum. Küçük göğüs gerçekten can sıkıyor. Buna şükür diyoruz ama üzülmekten kendimizi alamıyoruz.

İşte bu sebepten üzülmeye son verdim. Motivasyonum tam, son gazla ilerliyorum.
Artık bizim de göğüslerimiz olacağını bilmek harika. Bu ümidi taşımak, hayal etmek bile harika. O derece mutluyum. :KK64:
Sizinkilerde büyüyecek kızlar. 19. günümdeyim ver gerçekten büyüdüğünü hissediyorum ve sevincimden ne yapacağımı bilemiyorum.Size de daha fazlası olur inşallah. :KK16:

Gidip annemim memişlerine dokundum benimde böyle olacak inşallah dedim. Tabi içimden. :KK60:

Tek benim değil telkin dinleyen, dinlemeyen herkesin büyük olacak inşallah. :KK16:
aynen oyle cnm bıde bunca zaman dıyorum kendımızı kandırmısız meger gogus buyutmek cook zor bı ıslem cıdden yaa ancak ya vucut kendı kendısı yapacak buyuyecek telkınle falan yada ergenlıkde yada estetıkle yanı o kadar yagı bırıktırmek cok zor cunku bunu anladım masajla cm cm lerle olacak ıs degıl bıde oyle bı degıstıkı seklı meger eskıden gogus degılmıs bendekı dedım yanı dar bı badı gıydıgım zaman nasıl bellı oluyo seklı falan nasıl belırgın duzgun oldu yaa cıdden bende bu kez coook umutluyum cnm ınanıyorum olacagına:KK76:

Ağrı olmasına seviniyoruz. Ne güzel ya. Dışarıdan gören bizi acıdan hoşlanan, zevk alan biri gibi görecek. Hay allahım. :KK1:

Neyse canım sende de etki ediyor demek ki. Senin adına gerçekten sevindim canım.
Umarım devamı gelir. :KK62:

evet cnm gerçekten dolgunlaşma başladı ağrılarla birlikte. ben de burdaki herkes için çok seviniyorum. herkeste güzel gelişmeleri gördükçe :KK34: bu dolgunlaşma giderek artacak eminim. 21 günü tamamladıktan sonra özellikle :92:

mazosıstız hepımız:KK1: bu belırtıler dogru yolda oldugunu gosterıyo cnm dınlemeye devam:KK9: dun gece koltuk altımda bı agrı oldu kı dedım heralde sabah 90 bedenle uyanacam o derece yanı

aynen oyle cnm bıde bunca zaman dıyorum kendımızı kandırmısız meger gogus buyutmek cook zor bı ıslem cıdden yaa ancak ya vucut kendı kendısı yapacak buyuyecek telkınle falan yada ergenlıkde yada estetıkle yanı o kadar yagı bırıktırmek cok zor cunku bunu anladım masajla cm cm lerle olacak ıs degıl bıde oyle bı degıstıkı seklı meger eskıden gogus degılmıs bendekı dedım yanı dar bı badı gıydıgım zaman nasıl bellı oluyo seklı falan nasıl belırgın duzgun oldu yaa cıdden bende bu kez coook umutluyum cnm ınanıyorum olacagına:KK76:

evet cnm sabır isteyen bir süreç. ama bu telkin sayesinde işimiz çok kolaylaştı. ve estetikli göğüslerden çok daha güzel olacak eminim. şimdiden yuvarlak yuvarlak oldu zaten :90:

Evet canım masajla olacak iş değilmş. Çok sabır isteyen bir işmiş anladım. :KK61:
Ya sende de belli oluyor demek ki. İşte insan burada çok mutlu oluyor. Sevinçli oluyor. İçi kıpır kıpır oluyor yani. Kendimden biliyorum bunu. :KK1:

evet cnm gerçekten dolgunlaşma başladı ağrılarla birlikte. ben de burdaki herkes için çok seviniyorum. herkeste güzel gelişmeleri gördükçe :KK34: bu dolgunlaşma giderek artacak eminim. 21 günü tamamladıktan sonra özellikle :92:

Evet canım büyüme 21 gün sonunda başlaycak zaten. Daha durun bakalım. Şimdiki güzelse
ilerleyen günlerde bizi daha güzel süprizler bekliyor inşallah canım. :KK66:

evet cnm sabır isteyen bir süreç. ama bu telkin sayesinde işimiz çok kolaylaştı. ve estetikli göğüslerden çok daha güzel olacak eminim. şimdiden yuvarlak yuvarlak oldu zaten :90:
evet yaa cok sabır ıstıyo bekleyecez artık ne yapalım :26:sekıl olarak bencede cnm cok dogal ve guzel olacak ınanıyorum:KK51:
hihihihi ne hoşsun nez :))) birgün o da olacak :KK34:

:KK1:ayy ama cok fecı bı agrıydı cnm yaa dedım yanı bırden mı buyuyo ne oluyo:KK1:ama benım hedefım 80 D:KK9: cokmu sey ıstıyorum acaba:KK9: 85falanda evlenınce olursa tamam ıste super olur:KK76: o degılde nasıl olacak dıyorum bazen kendı kendıme alısma surecı nasıl olacak kı dıyorum agırlık olacakmı acaba dıyorum:44:

Evet canım masajla olacak iş değilmş. Çok sabır isteyen bir işmiş anladım. :KK61:
Ya sende de belli oluyor demek ki. İşte insan burada çok mutlu oluyor. Sevinçli oluyor. İçi kıpır kıpır oluyor yani. Kendimden biliyorum bunu.

Evet canım büyüme 21 gün sonunda başlaycak zaten. Daha durun bakalım. Şimdiki güzelse
ilerleyen günlerde bizi daha güzel süprizler bekliyor inşallah canım. :KK66:
belırgınlesmeye basladı cnm evet dısa dogru bol dar tum gıysılerden bellı olmaya basladı ben burdayım dıyo resmen artık:KK1: bencede yaa oyle otla cöple yagla falan olacak ıs degılmıs kendımızı kandırmısız bunu gordum yanı benım bu ara tum belırtıler mevcut ama buyume durdu yaa bı ataga gecsınler artık:KK9:
:KK52::KK52::KK52:bencede super olacak sayfalarca yazarız artık ozaman sevıncden:KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
X