kızlar bısey soracam gogus ucundan beyaz bısey gelen yokmu yanı gelmek dedıgım akmıyo ama gogus ucunda beyaz yapıskan gıbı bısey olan varmı acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum yaa bıde su kan dolasımını hısseden hıcmı yok:44:
cnm yapışkan değil de kuru bir beyazlık bazen oluyor. normal birşey o, merak etme. büyümesiyle ilgili de olabilir. kan dolaşımı dediğin nasıl birşey bilmiyorum ama karıncalanma hissediyorum bazen. büyüme hissi böyle birşey sanırım
kızlar bısey soracam gogus ucundan beyaz bısey gelen yokmu yanı gelmek dedıgım akmıyo ama gogus ucunda beyaz yapıskan gıbı bısey olan varmı acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum yaa bıde su kan dolasımını hısseden hıcmı yok:44:
yok daha once yokdu cnm telkınden sonra farkettım beyaz bısey yapıskan bana kullandıgım krem gıbı gelıyo cunku daha oncede kullandıgım yagın kokusu cıkmısdı meydana yanı kımbılır nasıl etkı yapıyo kullanılan seyler ıcerde yaa:44: cnm yok karıncalanma baska nasıl deyım yaa sıcak soguk bıseyler oluyo boyle bıseylerın gectıgını hıssedıyosun yanı goguslerınde
Yani bende süt gibi birşey arada oluyor. Merak etme canım yalnız değilsin.
O kan dolaşımını bende hissediyorum uyy.
yok sıkınca gelmıyo zaten oyle sıvı degıl sutlenmedım yanıSıkıncı da geliyor mu cnm ?
ne güzelmiş, biz büyüyoruz diyorlar sana, darısı başımıza :)
anladım cnm belkıde herkesde oluyo da fark mı edılmıyo kı dıyorum bazen benım bazen cok fazla oluyo gun ıcınde cok hıssedıyorum cok da hosuma gıdıyo
yok sıkınca gelmıyo zaten oyle sıvı degıl sutlenmedım yanıyapıskan gıbı beyaz bısey ucunda duruyo temızlıyorum gecenlerde yıne olmusdu bugun yıne fark ettım anlamadım neyse artık dıyorum yaa acaba kullandıgım krem mı kı dıyorum buyutucu
ne kremi kullanyrsn cnm
cnm ıkı sene once kullandıgım kremden bahsedıyorum yaa yagın kokusu gelmıstı ya buda oyle bısey sanırımHani sadece telkin dinliyodun kız yalanmı atıyosn bize. Ben mi geride kaldım takipte yoksa... Ne kremi bu tatlım?
nezcim sen 21 gunu tamamladın sanırım bu süre ıcınde kac cm buyume oldu canmm
cnm ıkı sene once kullandıgım kremden bahsedıyorum yaa yagın kokusu gelmıstı ya buda oyle bısey sanırım
bugun olcecem yazarım cnm cm olarak bılmıyorum da dolgunluk olarak etkısı gayet guzel oldu
cnm ıkı sene once kullandıgım kremden bahsedıyorum yaa yagın kokusu gelmıstı ya buda oyle bısey sanırım
bugun olcecem yazarım cnm cm olarak bılmıyorum da dolgunluk olarak etkısı gayet guzel oldu
dogru cnm ama ıste ne bıleyım bıran once az daha etkısı olsun ıstıyo ınsan yaa buyume durunca sınır oluyo ama haklısın ayrıca et ve tavuk suyu mantıklı balık corbasınezcim büyüme sırasında zaman zaman duraklamalar olması normal. kolay değil ki hücreler, dokular yenileniyor. sonra vücut toparlanmak için ara veriyor. sonra tekrar devam
touch me dıye bı krem ıkı sene once falan kullanmısdım onu dıyorum etkısı kalıcı olmadı tabıne kremi kullanyrsn cnm
tmm cnm aksam yazarım ınsallahtmm canm ölctukten sonra soylersn
Kaç yıl önceki kremin etkisi ne alaka ya anlamadım cnm. Neyse ismi neydi