- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
21 full bıttı benım cnm suan beklemedeyım anlıycan
ılk kez benden mı duydun cnm baslıgı var burda yorumları oku ıstersen20gune yakın kullandım guunde 5dk masajla 2cm buyume elde ettım ancak gogusumun tamamındakı kucuk sarı bellı olmayan kılları belırgınlestırdı ve ucundakı kılları hem cogalttı hemde sıyah kalın yaptı cunku zaten sac ıcın kullanılan bı yag bu
kızlar bi söylesinize tam etki kaçıncı günden sonra başlıyooooo
21 full bıttı benım cnm suan beklemedeyım anlıycan
ılk kez benden mı duydun cnm baslıgı var burda yorumları oku ıstersen20gune yakın kullandım guunde 5dk masajla 2cm buyume elde ettım ancak gogusumun tamamındakı kucuk sarı bellı olmayan kılları belırgınlestırdı ve ucundakı kılları hem cogalttı hemde sıyah kalın yaptı cunku zaten sac ıcın kullanılan bı yag bu
ya nası başardın ben pek cesaret edemiyorum günde 6 ssatimi nası ayrıcam
foruma yeni katıldım bakamadım o yüzden hiç aklımada gelmedi doğrusu ya nez bunu günde 6 saat nasıl dinledin yani 6 saat full time mi dinlemek gerekio
etkisi kisiden kisiye degisiyor. ben ilk 10 gün hic degisiklik farketmedim. ama sonra boyun agrilarim ve kasintilarim ile birlikte dolgunlasma da basladi. pek cok arkadasimiz ilk günler etkisini görmeye basladilar. ama asil sonuc 21 günü tamamladiktan sonra gerceklesecek. bu yüzden hepimiz sabirla, inanarak devam edelim. burda herkes birbirine moral veriyor zaten bu cok güzel. bir de begendiginiz bir fotografa bakarak canlandirmak cok etkili gercekten.
nez'cim sen zaten hepimize yol gösteriyorsun, her zaman pozitif yorumlar yapıyorsun. çok teşekkürlererken başladın, erken yol aldın :)
gelişme kaydedince insan kendini nasıl güçlü hissediyor di mi kızlar :)
kızlar ya dün etki göstermiyo diye hayıflanıyodum ama bugün daha doldun geldi elime özellikle sağ memiş hepte sağda oluyo nedense
sabırsızız kızlar sabırsız
sagol cnm onemlı degıl yeterkı hepımız kendımızı mutlu hıssedecek sonuca ulasalım onemlı olan buaynen cnm guzel sonuc alınca kendıne guvenı artıyo ınsanın gercekden
evet kızlar bende de dolgunluk var.
büyüyor inanıyorum. ama 2 hafta içinde mucize olup 2 beden birden büyüse dahada iyi olacak
dün bi arkadaşım geldi bana gögüslerini bir göresniz o kadar güzel görünüyodu ki giydiği herşey yakışıyo üzerine çok özendim ona,, ama bazen diyorum ya günaha mı giriyorum diye allah beni böyle yaratmış çok şükür elim ayağım tutuyo niye bunu kafaya takıyorum diye ama o kadar küçük ki portakal deği limon gibi büyüklüğü o yüzden biraz dolgunlaşsın istiyorum sadece
evet ya regl olunca ınsan sasırıyo kızlar bıttıkden sonra daha ıyı daha saglıklı sonucu gorebılırızben hıc sutyen takmıyorum valla ıyıce buyuyunce dolgusuz normal bı tane hedıye olsun dıye alacam mukafat olarak
evet yaaa... şeftali göğüslü derler ya, benimki şeftali kadar bile değil