cnm bas agrısı olsa yıne normal der gecerım bu baska bısey mesela tek sakagına elını koy bastır tum gucunle oyle oluyobenim o başlarda oldu, hatta böyle baş ağrısı yapacaksa dinlemiim dedim , o gün çok az dinledim mesela, ama o geçti şimdi yok çok şükür... inş. sonra da olmazz :97:
cnm bas agrısı olsa yıne normal der gecerım bu baska bısey mesela tek sakagına elını koy bastır tum gucunle oyle oluyo
sen boyle ılk gunden pes edersen valla buyuk goguslerı unut yanı deyım sana zamanla alısıyosun merak etme cnm ılk gun bana da uyku yaptı ama ıstersen ac uykuda dınle yanı oylede oluyoya kızlar ben yapamicam galiba çok sinir bozucu bişey uykum geliyo biraz diliyim dedim de bide günde 6 saat nası dinleniyo bu
tamam işte o da oluyodu ama ben de migren var ve o his migreni çağırdı hemeno gün moralim bozuldu dinleyemiycem ben bunu diye
aa belirtilerden bahsetmişken aklıma geldi gece yatarken de seyirme oldu hafif hafif, belki burda siz yazmış olup da okumasam farkında olmayacaktım bu belirtilerin ama burda okuyunca aaa evet bende de oldu diye sevinç basıyorbu arada bunlar benim hep sol göğüste oluyor...
sen boyle ılk gunden pes edersen valla buyuk goguslerı unut yanı deyım sana zamanla alısıyosun merak etme cnm ılk gun bana da uyku yaptı ama ıstersen ac uykuda dınle yanı oylede oluyo
hımm tmm o zaman cnm sımdı rahatladım bende bıraz korktum acıkcası yaa ne bu boyle dıye baskı gıbı olunca degısık geldı
selam herkese ! bende göğüslerinin büyük ve dolgun olmasını o talihsizlerdenim. telkin dosyasını şimdi indireceğim sizce bu kişiden kişiye farkeder mi? yoksa herkeste aynı etkiyimi yaratıyor. birde çörekotu yağına başladım gece yatmadan önce msaj yaparak uyguluyorum daha 2.günüm biraz kaşıntı yapsada yan etkisi olmadığını öğrendim içim rahat.tavsiye ederim. telkin hakkında ne düşünüosunuz
hımm tmm o zaman cnm sımdı rahatladım bende bıraz korktum acıkcası yaa ne bu boyle dıye baskı gıbı olunca degısık geldı
ne olsun dolgunlastılar cnm enı genısledı ve kasıntım cok arttı yaa nıye kı bıde agrılar da devam edıyo hersey yolunda cnm suan ıcın benımseninkiler ne durum da şimdi
selam herkese ! bende göğüslerinin büyük ve dolgun olmasını o talihsizlerdenim. telkin dosyasını şimdi indireceğim sizce bu kişiden kişiye farkeder mi? yoksa herkeste aynı etkiyimi yaratıyor. birde çörekotu yağına başladım gece yatmadan önce msaj yaparak uyguluyorum daha 2.günüm biraz kaşıntı yapsada yan etkisi olmadığını öğrendim içim rahat.tavsiye ederim. telkin hakkında ne düşünüosunuz
yorumları okuduysan burdaki herkes öyle ya da böyle etkisini görüyor telkinlerin, ama yavaş ama hızlı, denemeni tavsiye ederim ben, bunu dinleyerek bişey kaybetmezsin ne vaktini alır ne paranı, ben yıllardır neler yapıyorum bunun için hakkaten en hızlı etki gösteren tek şey bu oldu, keza burdaki pek çok kişi de öyle
21 full bıttı benım cnm suan beklemedeyım anlıycannezzzzzzzzzz
kaçıncı günündesin
ılk kez benden mı duydun cnm baslıgı var burda yorumları oku ıstersentelkine başladım ama çörek otunun kıllanma yaptığını ilk defa senden duyuyorum biraz deneyeyim eğer yaparsa bırakırım die düşünüyorum çünkü ertesi gün etkisni gördüm geçiçi olma ihtimali olsada beni mutlu etti =:)