Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

allah seniiiii... canım büyüynce raht oluczz uğraşmıczz pörtlesn inşş

sorma yaa düşünüyorum da benim göğüslerim büyük olsa ne dekolteler giyerdim diyorum, şimdi yok ya, yaklaştıkça giymem heralde utanırım diyorum, ama ara ara giymek lazım, yılların acısını çıkarıcaz sonuna kadar hakettik

yanı sonuna kadar hakkımız demı amahayalı bıle heyecanlandırıyo demı kızlar

kizlar burda herkesin birbirini destekliyor olmasi ne harika :) göğüs büyütme sürekli moral isteyen bir süreç. ve olumlu düşünmek çok önemli. ben de birkaç yıldır bununla uğraşıyorum ve olumlu olduğum zamanlar büyüme elde ettim.
moralinizi yüksek tutun kizlar. herkesin bünyesi farkli ama kesinlikle ise yariyor

canmm bendee çok sıkılm melodiden ama sabrediyormmm ısrarla dnledkçe dha cokk büyüyomş gibi geliyo anlamadm

canmm bendee çok sıkılm melodiden ama sabrediyormmm ısrarla dnledkçe dha cokk büyüyomş gibi geliyo anlamadm

evet cnm sabredince kesinlikle büyüyor. inancimizi yüksek tutup destekleyelim birbirimizi
ben ilk dinledigim günler aynı şeyi dinlemekten sıkılıyordum. artık alıştım, duymuyorum bile :) hatta melodiyi dinlemediğim zamanlarda içimden mırıldandığımı farkettim nasıl işlediyse beynime :)
ve unutmayalım, asıl büyüme 21 günü tamamladıktan sonra gerçekleşecek :)))

normal müzik dinlemeyi özledim ya her fırsatta bunu dinlediğimden başka bişey dinleyemiyorum.

o günü sabrsızlıkla bkliyorm cnmmmm

İnsan büyük memiş deyince heyecanlanıyor valla. 80 dolgusuz sutyeni taşarak bir dolduralım inşallah.

Sırf evin içinde dekolte giyip, belki sadece sütyenle gezecem. Kendimi mutlu edecem. Yuppi!
O günlein çabuk gelmesi dileği ile.

ay dileğin cok güzll cnaımm inşallahh bylerde gezerz ewde öle:d

İlk başta evleneceğim için dinliyordum telkini. Artık başkası içn değil kendim için dinliyorum.
Ve böyle daha mutluyum.

Gerçekten göğsümün olduğunu bir biliyim. Onunla mutlu olayım sonra dekolte de giyerim inşallah.
NE İSTERSEM ONU YAPARIM İŞTE.

evet cnm bu cok önemli. kendimiz icin büyütelim, kendimizi sevelim. sonra zaten dışarıya da güzel görünürüz. insan kendisiyle ilgili nasıl hissediyorsa dışarıya da o imajı yansıtıyor. ve biz kendimizi sevdikçe ışık saçıyoruz.

normal müzik dinlemeyi özledim ya her fırsatta bunu dinlediğimden başka bişey dinleyemiyorum.
aynen cnm bende oyle sarkı dınlemeye hasret kalmısdım ama artık dınlıyorum benım bıttı cunku
kızlar 21 günü bitiripte tam istediğim gibi oldu diyen varmı

cnm ıstedıgım gıbı derken yanı daha ıstedıgım olcuye kavusmadım ancak 21gun ıcın gelısme tam ıstedıgım gıbı guzel dıyebılırım yanı

Kızlar bı uyarıda bulunmak ıstıyorum 21 gunu tamamladıkdan sonra dınlemeyı mutlaka bırakın ara verın sanırım zıhnı yoruyo mu ne anlamadım ama son gunumde dahıl bı kac gundur sol sakak kısmımda bı agrı gıbı bısey oluyo sıkısıyo gıbı bıseyler oluyo yanı ara vermemezlık etmeyın sakın hatta buyume devam ederse ıkıncı 21gunu dınlemeyelım dıyorum ben cunku gercekden rahatsız ettı benı bu sey baskı gıbı oluyo sankı basımda:44: Ancak agrılarda devam edıyo göğüsumde buda guzel haber

Son düzenleme:
ben demin biraz uzanarak dinledim, hafif iğne batması oldu sol göğsümde birkaç kere ardarda nasıl sevindimm gülüyorum yattığım yerden az az hafif hafif de olsa belirtileri hissetmek güzel, ben de çapı genişlemiş gibi hissediyorum ama şimdiden çok ölçmelere biçmelere girmek istemiyorum, kendim iyice bi anlayayım dolgunlaştığını, ondan sonra

benim o başlarda oldu, hatta böyle baş ağrısı yapacaksa dinlemiim dedim , o gün çok az dinledim mesela, ama o geçti şimdi yok çok şükür... inş. sonra da olmazz :97:

bende oyle zırt bırt olcmeye karsıyım cnm kendı halıne bırakınca daha cabuk buyuyo sankı ustune cok dusunce sabırsız oluyo hem ınsan evet cnm ıgne batması da oluyo bıcak kesıgı gıbıde acıyo ayy mazoşist mıyız neyız bız yoksa acı cekmekden zevk alıyoruz zaten tum belırtıler sıralı cnm cıvıma yumusama sonra genısleme yayılma agrı sızı hepsı pes pese gelıyo hepımızde aynı belırtıler oluyo zamanla dınlemeyınce de oluyo agrılar sızılar bu cok hosuma gıdıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…