Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benim o başlarda oldu, hatta böyle baş ağrısı yapacaksa dinlemiim dedim , o gün çok az dinledim mesela, ama o geçti şimdi yok çok şükür... inş. sonra da olmazz :97:
cnm bas agrısı olsa yıne normal der gecerım bu baska bısey mesela tek sakagına elını koy bastır tum gucunle oyle oluyo :KK25:

ya kızlar ben yapamicam galiba çok sinir bozucu bişey uykum geliyo biraz diliyim dedim de bide günde 6 saat nası dinleniyo bu:KK20::KK20::KK20:

cnm bas agrısı olsa yıne normal der gecerım bu baska bısey mesela tek sakagına elını koy bastır tum gucunle oyle oluyo :KK25:

tamam işte o da oluyodu ama ben de migren var ve o his migreni çağırdı hemen :KK59: o gün moralim bozuldu dinleyemiycem ben bunu diye :KK50:

aa belirtilerden bahsetmişken aklıma geldi gece yatarken de seyirme oldu hafif hafif, belki burda siz yazmış olup da okumasam farkında olmayacaktım bu belirtilerin ama burda okuyunca aaa evet bende de oldu diye sevinç basıyor :KK52: bu arada bunlar benim hep sol göğüste oluyor...

ya kızlar ben yapamicam galiba çok sinir bozucu bişey uykum geliyo biraz diliyim dedim de bide günde 6 saat nası dinleniyo bu:KK20::KK20::KK20:
sen boyle ılk gunden pes edersen valla buyuk goguslerı unut yanı deyım sana zamanla alısıyosun merak etme cnm ılk gun bana da uyku yaptı ama ıstersen ac uykuda dınle yanı oylede oluyo :KK34:
tamam işte o da oluyodu ama ben de migren var ve o his migreni çağırdı hemen :KK59: o gün moralim bozuldu dinleyemiycem ben bunu diye :KK50:

hımm tmm o zaman cnm sımdı rahatladım bende bıraz korktum acıkcası yaa ne bu boyle dıye baskı gıbı olunca degısık geldı :KK1:

aa belirtilerden bahsetmişken aklıma geldi gece yatarken de seyirme oldu hafif hafif, belki burda siz yazmış olup da okumasam farkında olmayacaktım bu belirtilerin ama burda okuyunca aaa evet bende de oldu diye sevinç basıyor :KK52: bu arada bunlar benim hep sol göğüste oluyor...

o seyırme bende bı kac kez oldu cnm ama sag tarafımda oldu olabılır cnm kısıden kısıye degısıyo senınde solda oluyo demekkı ılk belırtı bende nedense hep ılk ben yasıyorum ya oyle bı sevınc olmuyo malesef aa bende de oldu bu dıyemıyorum :KK1:

hımm tmm o zaman cnm sımdı rahatladım bende bıraz korktum acıkcası yaa ne bu boyle dıye baskı gıbı olunca degısık geldı :KK1:[/QUOTE]

basınça altında kalmış ya da mengeneyle sıkıştırılmış gibi değil mi... benim aklıma şöyle bişey geldi, çok bilimsel bir yorum değil ama, ben başından beri melodiyi sevmeden dinliyorum baş ağrısı yaptı, sense severek dinliyordun ve baş ağrısı yapmadı rahat rahat dinledin.. artık iyice sonlarında hissettin kafandaki yoğunluğu; 21 gün az değil tabii.. bense en başından hissettim, hemen tepki verdi zihnim melodiye ve telkine

sen boyle ılk gunden pes edersen valla buyuk goguslerı unut yanı deyım sana zamanla alısıyosun merak etme cnm ılk gun bana da uyku yaptı ama ıstersen ac uykuda dınle yanı oylede oluyo :KK34:

hımm tmm o zaman cnm sımdı rahatladım bende bıraz korktum acıkcası yaa ne bu boyle dıye baskı gıbı olunca degısık geldı :KK1:

seninkiler ne durum da şimdi

selam herkese ! bende göğüslerinin büyük ve dolgun olmasını o talihsizlerdenim. telkin dosyasını şimdi indireceğim sizce bu kişiden kişiye farkeder mi? yoksa herkeste aynı etkiyimi yaratıyor. birde çörekotu yağına başladım gece yatmadan önce msaj yaparak uyguluyorum daha 2.günüm biraz kaşıntı yapsada yan etkisi olmadığını öğrendim içim rahat.tavsiye ederim. telkin hakkında ne düşünüosunuz:KK43:

selam herkese ! bende göğüslerinin büyük ve dolgun olmasını o talihsizlerdenim. telkin dosyasını şimdi indireceğim sizce bu kişiden kişiye farkeder mi? yoksa herkeste aynı etkiyimi yaratıyor. birde çörekotu yağına başladım gece yatmadan önce msaj yaparak uyguluyorum daha 2.günüm biraz kaşıntı yapsada yan etkisi olmadığını öğrendim içim rahat.tavsiye ederim. telkin hakkında ne düşünüosunuz:KK43:

yorumları okuduysan burdaki herkes öyle ya da böyle etkisini görüyor telkinlerin, ama yavaş ama hızlı, denemeni tavsiye ederim ben, bunu dinleyerek bişey kaybetmezsin ne vaktini alır ne paranı, ben yıllardır neler yapıyorum bunun için hakkaten en hızlı etki gösteren tek şey bu oldu, keza burdaki pek çok kişi de öyle

basınça altında kalmış ya da mengeneyle sıkıştırılmış gibi değil mi... benim aklıma şöyle bişey geldi, çok bilimsel bir yorum değil ama, ben başından beri melodiyi sevmeden dinliyorum baş ağrısı yaptı, sense severek dinliyordun ve baş ağrısı yapmadı rahat rahat dinledin.. artık iyice sonlarında hissettin kafandaki yoğunluğu; 21 gün az değil tabii.. bense en başından hissettim, hemen tepki verdi zihnim melodiye ve telkine[/QUOTE]
belkıde olabılır tatlım ama cok sınır bozucu yaa tuhaf bı sey oluyo anlamadım bende neden oldugunu ama sende de oldugunu soyleyınce ıcım rahatladı ınsallah gecer bı dahada olmaz yaa :KK5:
seninkiler ne durum da şimdi
ne olsun dolgunlastılar cnm enı genısledı ve kasıntım cok arttı yaa nıye kı bıde agrılar da devam edıyo hersey yolunda cnm suan ıcın benım

çörek otu cok kotu kıllanma yapıyo tavsıye etmem cnm telkın tek basına yeterlı oluyo zaten

yorumları okuduysan burdaki herkes öyle ya da böyle etkisini görüyor telkinlerin, ama yavaş ama hızlı, denemeni tavsiye ederim ben, bunu dinleyerek bişey kaybetmezsin ne vaktini alır ne paranı, ben yıllardır neler yapıyorum bunun için hakkaten en hızlı etki gösteren tek şey bu oldu, keza burdaki pek çok kişi de öyle

başladım dinlemeye hadi bakalım büyücez inşallah:=) teşekkürler nilimm

yeni baslayan arkadaslar,

her bünyede etkisi farkli oluyor. ama bu süreci hizlandirmak icin yapabileceklerimiz olumlu düsünmek, inanmak, göğüslerimizi tam istediğimiz ölçülerde hayal etmek. ve tabii spor ve masaj da etkili. ben de aylarca yaptım ve sonuç aldım. şimdi telkini yapıyorum. proteinli gıdalar ve süt ürünleri yiyorum hergün.
herkes kavussun istedigi ölçülere :KK16:

çörek otu cok kotu kıllanma yapıyo tavsıye etmem cnm telkın tek basına yeterlı oluyo zaten[/QUOTE]

telkine başladım ama çörek otunun kıllanma yaptığını ilk defa senden duyuyorum biraz deneyeyim eğer yaparsa bırakırım die düşünüyorum çünkü ertesi gün etkisni gördüm geçiçi olma ihtimali olsada beni mutlu etti =:)

telefonuma zil sesi olarak ekledim:KK9: , hemde mp3 üme attım yolda işe gidip gelirken dinlerim die bundan baya ümitliyim ben yorumları okuduktan sonra

ben açıköğretim sınavlarından sonra başlamayı düşünüyorum bide şimdi izmite istanbula gitcem başlasam yarım kalır,,, ama 29'undan sonra inşallah başlamak istiyorum sonra da inşallah oldu işe yaradı diye size yazarım kızlar

nezzzzzzzzzz
kaçıncı günündesin
21 full bıttı benım cnm suan beklemedeyım anlıycan:KK9:
telkine başladım ama çörek otunun kıllanma yaptığını ilk defa senden duyuyorum biraz deneyeyim eğer yaparsa bırakırım die düşünüyorum çünkü ertesi gün etkisni gördüm geçiçi olma ihtimali olsada beni mutlu etti =:)
ılk kez benden mı duydun cnm baslıgı var burda yorumları oku ıstersen:KK34: 20gune yakın kullandım guunde 5dk masajla 2cm buyume elde ettım ancak gogusumun tamamındakı kucuk sarı bellı olmayan kılları belırgınlestırdı ve ucundakı kılları hem cogalttı hemde sıyah kalın yaptı cunku zaten sac ıcın kullanılan bı yag bu:KK1:

X