Havuç yağı kayısı yağı çörekotu yağı kantaron yağı melisa yağı badem yağı saf zeytinyağı keten yağı.... ayy ne çok varhangisi iyi gelirse artk ama badem yağı düsünüyorum ben
aynen yaa ıgne batması gıbı olmusdu bende daha once bugunde kesık acısı gıbı oldu valla anlamadım sag gogusumde yıne kızlar ılk belırtıler sagda oluyo sonrada aynısı sol da oluyobende anlamadım valla memişler güzelleşmeye başladıbenım sağ göğsümün o kahvrengi kısmın altında oldu ne varsa bu sağ kısımda oluyor gerçi dün gece solda da iğne batırır gbi biraz ağrı oldu ama sağ da daha fazla belirtiler.
cıvıma ılk gunlerde herkesde oldu nerdeyse cnm normalYaaa bu arada benim 6 günüm sanki bi cıvıma oldu yaaaa
mel mel duruyolarmıya çok komik benim de aynı oldu anlamıyorum bize ters mi tepti naaptı reglimin bitmesini bekliyorum resmen tekrar büyümeye geçsinler diye bakıyorum bakıyorum aynı ki benim reglimde acayip şişer hassaslaşır sızlardı şimdi hiiiç öööööyle duruyolar mel mel :78: böyle konuşup olumsuz düşünce geliştirmek istemiyorum ama durum buomuzlarımda koltuk altımda ağrı oldu ara ara bu bi iki gündür ama acaba ağır taşıdım kaslarım mı tutuldu ondan mı anlamıyorum :44:
ayyy nez sen yazmaya devam et yaaa moral kaynağımızzz
nasıl yanı kulaklıkla mı dınlıyosun cnm hoca bısey demıyomuevt arada agrilar sizilar oluyo...seyrilmede oldu dün :) ben unide devamli dinliorum derste falan kapatmiorum hic bi yandan calio bi yandan derse bakiyorum :)
cnm aynen yaa bugun buyuk bosluk hıssettım hayatımda sankıbende ders çalısrken dınlyrm sınavda da memişleri düşünürsem kalırımşaka bir yana müzik bende bağımlılık yaptı dınlemedgm zaman sanki bir eksiklik var
inş. canımm, burdaki herkes için dua ediyorum valla yazıları okudukça :26: sizin cıvıma dediğiniz şey bende olmadı daha ya da ben mi anlamıyorum ne biliim :44: ama şu anda sızlama hissettim sevindim bi an
o zaman sen gunun dolunca sevıncden ucarsın cnm agrı olunca sevınıyosanbenım suan acayıp bı agrı var ıkı gogsumde de cnm hemde arada sıcaklık oluyo buyuyolarrrr sanırım
bu arada herkesin göğsünde karıncalanma iğne batması oluyor benim kolumda bu ne yaaaaaaaaa :84: kolumu mu büyütmeye çalışıyorum ben bilmeden
bugün benim 16. günüm,bende aynı belirtileri görmeye devam ediyorum.son 4-5 gündür geceleri beni bir ateş basıyor,göğsüm ateş gibi oluyor,su gibi terliyorum.buna benzer bir belirti yaşayan var mı?bir de ben her gece uykuya dalana kadar dinliyorum tekrar sesiyle uyanana kadar böylece 2-3 saati buluyor.tabi gün içinde de dinliyorum
büyüdüğüne dair bi belirti olsun istiyorumm gözle görülür olmasa bile ağrısın sızlasın bişey yapsınnn :84: oooh süper yaa büyüsünleeeerrrinanın çok seviniyorum burdaki gelişmelere, öyle dışardaki büyük göğüslü tiplere duyduğum kıskançlığı duymuyorum
aii evet bana da böyle ates basiyor durduk yerde... gögüsüm yaniyor sanki öle oluyor demek bi tek bende degilmis bende neden diye düsünüyordum ...
bende de oldu cnm gayet normal demek kı ates basması menopozdakı kadınlar gıbı
hhaha evet aynen öyle hissetim kendimi.,, dün ve bugün sinavim vardi kizlar su telkin okadar rahatlattiki,, böyle acayip positivdim ya hayatimda böyle positiv bir sinav gecirmedim... mükemmel birsey.. su an dinliyorum hafif sizlamalar var..
tatlım kolunda da ıgne batması gıbımı oluyo sankı ası vurulmus da acıyo gıbı bıde benım sol kolumun orta kısmında olmusdu boyle merak etme goguslerınde de olacak cnmkızlar agrılar artık o kadar net ve uzun surelı oldu kı anlatamam gununuzu doldurunca sızınde boyle olacak emınım sureklı agrı ve sızı
cnm aynı kaderı paylasıyoruz ya ondan kıskanclık olmuyo aynen bende mutlu oluyorum bırınde guzel bı belırtı duyunca21 gunun sonunda agrı hem uzun surelı hemde cok sık olacak cnm merak etme sadece dınlemeye devam et ve bekle
evet evet aynen öyle oluyor ara ara bugün oldu o da az önce, evet sol kolumun ortasında hem de, ooohhh belirtiler baş gösterdi demek yineeeee çok sevindimmm
ya benim belime de agri giriyor kolumada...
neden oyle oluyo merak edıyorum acaba kan dolasımı hızlanıyo ondan mı ayy bende de tum belırtıler olmus valla bazen dıyorum yalan soyluyo hadı cnm tum belırtılerde bu kızda olacak degıl ya dıyecekler bı gun bana dıyorum
benım de belımde oldu agrı ılk zamanlarda ama ben telkınden degıldır demısdım bakdım kı baska arkadaslarda dıyo o zaman anladım yanı cnm kolumda kalmadı allahdan artık benım agrı ama omuzlarımda oluyo yıne
benim de belime giriyordu ama regle bağladım hep, regl girince araya işler karıştı benimm, bitmesini bekleyip başlamaya da sabredememiştim neyse şimdi kör topal devam ediyorum dinlemeye, inancım daha da arttı bugün yeni sütyenlere yelken açıyoruzzz :92:
evet ya regl olunca ınsan sasırıyo kızlar bıttıkden sonra daha ıyı daha saglıklı sonucu gorebılırızben hıc sutyen takmıyorum valla ıyıce buyuyunce dolgusuz normal bı tane hedıye olsun dıye alacam mukafat olarak
ben dışarı çıkarken takıyorum sadece, o da dolgusuz 80B, yine içinde serbesler dedıştan görüntüyü kurtarıyor