kaldıkmı yıne telkıneben kendime lazer epilasyon aleti aldim 500 ya...bacaklarima falan yapiodum hem simdi bacaklarimi biraktim koltuk alti ve genital bölgeye yogunlastim...bilmiorum ya ama lazerde kesin cözüm degil bi zaman sona tekrar cikiyolar..öyle biliorum ben
merak etme cnm devam edecektır sızı agrı falan benımde reglıyle bırlıkde dolgunlugun bırazı gıttı ama o regl dolgunlugu oldugunu bılıyodum ben zaten sasırmadım da dınlemeye devam et cnm etkısı olacakdır emın olkızlar ben bu sabah regl oldum ne şişlik kaldı ne ağrı ne sızı(((((((((((((
sanırım bgn 15. Günüm 2cm buyume olmus ama görünüm olarak aynı sanki
ayy cnm bıde ınsan yenı halıne alısıyo eskısını unutuyo sonrada yaa hep aynı nıye buyumuyo bunlar dıyo ama halbukı eskı halıne nazaran baya bı fark oluyo belkı senın de oyle olmus olabılırmı gozun bu halıne alısmısdır belkıde
KIZLAR HANGISI DAHA IDEAL SIZCE BIRINCI LINKDEKI MI göğüs dikleştirme estetiği, göğüs dikleştirme ameliyatı, meme dikleştirme | Estetik Ameliyatlar YOKSA IKINCI LINKDEKI MI Göğüs kapağı - Lucky nipple cover | TutkuSepeti.com
bilmiyorum cnm beden olarak ilerleme olsa daha iyi olurdu cm ne ki pek fark olmuyo
bende aynen cnm ama once bırıncı resımdekı gıbı olsun sonra bıraz daha buyusun ıkıncı resımdekı gıbı olsun hepımızınikincisine bayıldımmmm süper
bende sevmıyorum cm olarak buyumeyı cnm yaa en guzelı dolgunlukYanı yaglanması
evet aynen, neyse bari bunada sükür edelimde önceden bu da yoktu
bende aynen cnm ama once bırıncı resımdekı gıbı olsun sonra bıraz daha buyusun ıkıncı resımdekı gıbı olsun hepımızın
kızlar ben bugun uzun süre göğüslerimi inceledim deDeğişiklikleri anlamak için göğsümüm alt tarafında damar belirginleşmiş korktum bir an ama nezcgm sende de olmstu aklıma gelınce korkum geçti bir de göğüslerim parlak gözüküyor yağlanma gibi Olucak bu iş allahın izniyle
kızlar ben bu sabah regl oldum ne şişlik kaldı ne ağrı ne sızı(((((((((((((
parlatıcımı suruyon kız yoksaHangı gogusunde cnm benım sag gogusumde kahverengı bolumun ust kısmında olmusdu damar belırgınlıgı
bugun zaten tüm olumsuzluklar beni buldu. üstüne bide minişlerimde sönünce valla çok kötüyüm çokkkcnm benımde oylu oldu reglm bıttı şişlikler indi biraz ama yine şekilli biraz dolgunlaşma var daha da olucak ıns bırakmak yok
Yaaa bu arada benim 6 günüm sanki bi cıvıma oldu yaaaa
benım de ılk hafta oyle olmstu snra dolgunlasmaya basladı ılk hafta oyle olyr demek duzelır cnm merak etme