Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben hıc takmıyorum cnm yaa gerek duymuyorum ama sılıkonlu ve desteklıyı hayatımdan cıkartmaya karar verdım acıkcası :44:hava aldırmıyo ya zararlı bıde terletıp yagları erıtıyo

ben çıkaralı çok oldu, o kadar da çok vardı ki neyse yenileri daha güzel olacak

ben çıkaralı çok oldu, o kadar da çok vardı ki neyse yenileri daha güzel olacak

zaten ıhtıyacımız olmayacak ınsallah cnm bosver en guzelını yapmıssın dolguluyla ne ısımız olur artık bızım bugun agrım cok oldu yaa sevınıyorum valla ılk kez bı yerım acıyo agrıyo dıye mutlu oluyorum

heheee ya benn? ağrım yok diye mızmızlanıp duruyorum burda amaaa durmak yok yola devam bu iş ya olacak ya olacak

heheee ya benn? ağrım yok diye mızmızlanıp duruyorum burda amaaa durmak yok yola devam bu iş ya olacak ya olacak

evet cnm tek sorunumuz zaman ınan zaman gectıkce agrılar da artıyo ınancın da artıyo bır hafta bıtsın tekrar baslayacam dınlemeye bakalım nasıl olacak ıkı ay falan sonra

evet cnm tek sorunumuz zaman ınan zaman gectıkce agrılar da artıyo ınancın da artıyo bır hafta bıtsın tekrar baslayacam dınlemeye bakalım nasıl olacak ıkı ay falan sonra

ben de çok merak ediyorumm ooohh inş. o zaman dam üstünde un eler durumları

iyi akşamlar soru sormuştum ama kimse görmemiş sanırım 6-8 saatten az dinlersek yine sonuç alabilirmiyizz çok uzun bir zaman çünkü

iyi akşamlar soru sormuştum ama kimse görmemiş sanırım 6-8 saatten az dinlersek yine sonuç alabilirmiyizz çok uzun bir zaman çünkü

daha az dınleyıp sonuc alan da var cnm ama genelde herkes tam dınlemeye ozen gosterıyo yanı ılk zamanlarda uzun gelıyo ama kulaklıkla dınleyınce hıc bı ıse manıde olmuyo ınsan unutuyo bıle cnm

daha az dınleyıp sonuc alan da var cnm ama genelde herkes tam dınlemeye ozen gosterıyo yanı ılk zamanlarda uzun gelıyo ama kulaklıkla dınleyınce hıc bı ıse manıde olmuyo ınsan unutuyo bıle cnm

teşekkür ederim cavapladığın içinn,zamanla bende alışırım herhalde yeni indirdim zaten :)

3de okuldan geldim açtım hala açık açık oldugunu bile unutmuşum dinlerken kendimizi verip mi dinlemek gerek yoksa böle dinlediginin bile farkında olmadan dinlememk mi gerek sizce

teşekkür ederim cavapladığın içinn,zamanla bende alışırım herhalde yeni indirdim zaten :)
onemlı degıl cnm evet zamanla hem kulagın alısıyo sese hemde sen de eksıklık oluyo hele kı bıde farkı gorunce 6 saat az gelecek sana daha cok dınlemek ısteyeceksın dolgunluk arttıkca
3de okuldan geldim açtım hala açık açık oldugunu bile unutmuşum dinlerken kendimizi verip mi dinlemek gerek yoksa böle dinlediginin bile farkında olmadan dinlememk mi gerek sizce
ya bence farketmıyo ben normal dınlıyorum mesela bazen kendımı verıyorum bazen unutuyorum dınledıgımı ama etkı edıyo yanı
dinlerkende 2 saat uyudum bidee yaa
cnm uykuda da oluyo merak etme hemde daha etkılı yanı uykuda

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar :)
Bugün 7. günüm göğüslerim hem sert hemde 83cm den 85cm'e ulaştılar ben çok inanarak dinliyorum o yüzden mi böyle acaba bir de bu ara supradyn enerji ve B vitamini kapsülü kullanıyorum onların etkisi olmuştur diye düşünmeden de edemiyorum. Ve size tavsiyem uyanıkken dinleyin çünkü ben dinlerken kendimi aynı zamanda büyüdüklerine inandırıyorum ve sonuç pozitif ama uyurken bunu yapmak gibi bir şansımız yok.

cnm telkını hazırlayan arkadas dedı bunu uykuda bıle bılınc altınız acık dedı hem dedıgın dogru ama pozıtıf dusunmeyenlerde bıle olumlu sonuc alınıyomus ama yınede tabıkı olumlu dusunmekde fayda var burdakı amac bılınc altımıza bunu ıyıce kabullendırmek sanırım bende de etkısı gayet guzel sekılde devam edıyo bende cok ınanarak dınlıyorum cnm bu yontemle ıstedıgımız gogus boyutuna ulasacaz ınsallah Bende yedıgımız seylerın cok onemlı oldugunu dusunuyorum zaten sozlerınde de gecıyo cunku en ıyısını yapıyorsun bende proteın agırlıklı beslenmeye calısıyorum

Ya belki de bende işe yaramıyodur gece dinlemek çünkü normalde dinlerken göğüslerimde devamlı sızı ve bir ağırlık hissi oluyor müziği kapattığımda da devam ediyor bu durum bir sefer gece dinledim ama uyandığımda hiç bir şey hissetmedim. Ya da bilinçaltıma uyanıkken dinlemek gerektiği telkinini verdim

cnm uykuda bılınc kapalı bılınc altı acık oluyomus o yuzden daha etkılı oldugu soylenıyo ancak bende hep uyanıkken dınledım bugune kadar cunku gurultude uyuyamam olabılır belkıde kendını sartlandırdıgın ıcın olabılır cnm hem hergun agrı sızı olmayabılıyo da buda var yanı

Sızı olmadığında kendimi kötü hissediyorum artık direk telkini açıyorum sızlayın uleyn dercesine

benim bugün 6. gnümdü 6 gündür açıp dinliyorum ama annemde bu sese maruz kalıyor ve bazen annemi gögüslerini kaşırken yakalıyorum. sanırım o da nasipleniyor bu durumdannn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…