- 12 Nisan 2011
- 703
- 0
benımde cnm sekıl olarak gayet guzel sadece dolgunluga ıhtıyacım var hele telkınden sonra ıyıce yusyuvarlak oldu vallaKatılıyorum sana cnm parfaıt gelsede ıstesek kıllardan kurtulmak ıcın telkın Kızlar bugun oyle degısık bı acı oldu kı sag gogsumde ozellıkle bıcak kesıgı acısı gıbı bı acı hıssettım ıcden ıce boyle cok tuhafdı valla sızı agrı degıl resmen acı hıssettım
Kızlarrrrrrrrr tüyler içinde telkininizz var mııııııııııııııııııı hııı
kızlar ben bu sabah regl oldum ne şişlik kaldı ne ağrı ne sızı(((((((((((((
kaldıkmı yıne telkıneKızlar neden ılk belırtıler sag gogusde oluyo anlamadım hepımızde oyle ılk sagda oluyo sonra solda neden acaba bu arada gunu doldurdukdan sonra agrı bıle bı farklı olmaya basladı kızlar bıran once hepınızın 21gunu dolsa da keske daha ıyı anlasak bırbırımzı
ya çok komik benim de aynı oldu anlamıyorum bize ters mi tepti naaptı reglimin bitmesini bekliyorum resmen tekrar büyümeye geçsinler diye bakıyorum bakıyorum aynı ki benim reglimde acayip şişer hassaslaşır sızlardı şimdi hiiiç öööööyle duruyolar mel mel :78: böyle konuşup olumsuz düşünce geliştirmek istemiyorum ama durum buomuzlarımda koltuk altımda ağrı oldu ara ara bu bi iki gündür ama acaba ağır taşıdım kaslarım mı tutuldu ondan mı anlamıyorum :44:
bu gün 10 saat dinledim :)
bu gün 10 saat dinledim :)
sonrada sütyenler foraaaaaaaaaaaaaaaaa resimdeki kız gibi gögüs kapağı kullanırız.
kızlar ben bugun uzun süre göğüslerimi inceledim dedeğişiklikleri anlamak için göğsümüm alt tarafında damar belirginleşmiş korktum bir an ama nezcgm sende de olmstu aklıma gelınce korkum geçti bir de göğüslerim parlak gözüküyor yağlanma gibi olucak bu iş ALLAHIN izniyle
ya ben sey sorcaktım hani böyle olur ya bi kilo alıp bi zayıflayınca beyaz syler olur derinin altından belirginlesir uzun ince .. anlatabildim mi bilmiyorum isde büyütelim derken onlardan olabilir mi
çatlak mı diyosun?
cnm benımde oyle bugun reglmın son gunuydu regldyken 1 cm fazla cıkmstı sevınmedım pek şişliktendr dye bu sabah olctgmde eskı olcume gerı donms dolgunluk var bıraz gerçi bakalım ıns daha cok dolgunlasrlar
maşallah cnm yha benımde zamanım olsa bende dınlerdm 6 saatı doldryrm ancak. var mı pekı etkıler
hı hı evet onu anlatmaya çalıstım ama beceremedim sanırm
evt arada agrilar sizilar oluyo...seyrilmede oldu dün :) ben unide devamli dinliorum derste falan kapatmiorum hic bi yandan calio bi yandan derse bakiyorum :)
evet yaa çatlamasın bi de bunlar büyüttük diye sevinirken yıllarca küçük göğüse alışmış cilt neye uğradığını şaşırır yazıksivilce yapmayacak bi yağla masaj mı yapsak
bende ders çalısrken dınlyrm sınavda da memişleri düşünürsem kalırımşaka bir yana müzik bende bağımlılık yaptı dınlemedgm zaman sanki bir eksiklik var
evetde isde her yag uymuyor herkesin cildine, çatlakları önlemek içinde baska bisey gelmiyor aklma
benim de gelmedi, benim cildim çok hassas her yağ sivilce yapıyor daha öncekileri yok etmeye çalışıyorumm aklımıza bişey gelirse yazarız buraya, büyüsünler yeter ki:97: