Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlarrrrrrrrr tüyler içinde telkininizz var mııııııııııııııııııı hııı

kızlar ben bu sabah regl oldum ne şişlik kaldı ne ağrı ne sızı (((((((((((((

ya çok komik benim de aynı oldu anlamıyorum bize ters mi tepti naaptı reglimin bitmesini bekliyorum resmen tekrar büyümeye geçsinler diye bakıyorum bakıyorum aynı ki benim reglimde acayip şişer hassaslaşır sızlardı şimdi hiiiç öööööyle duruyolar mel mel :78: böyle konuşup olumsuz düşünce geliştirmek istemiyorum ama durum bu omuzlarımda koltuk altımda ağrı oldu ara ara bu bi iki gündür ama acaba ağır taşıdım kaslarım mı tutuldu ondan mı anlamıyorum :44:

ayyy nez sen yazmaya devam et yaaa moral kaynağımızzz

cnm benımde oyle bugun reglmın son gunuydu regldyken 1 cm fazla cıkmstı sevınmedım pek şişliktendr dye bu sabah olctgmde eskı olcume gerı donms dolgunluk var bıraz gerçi bakalım ıns daha cok dolgunlasrlar

parlak mı hayal ediyorsun kız yoksa ben de öyle ediimmm

cnm benımde oyle bugun reglmın son gunuydu regldyken 1 cm fazla cıkmstı sevınmedım pek şişliktendr dye bu sabah olctgmde eskı olcume gerı donms dolgunluk var bıraz gerçi bakalım ıns daha cok dolgunlasrlar

inş. canımm, burdaki herkes için dua ediyorum valla yazıları okudukça :26: sizin cıvıma dediğiniz şey bende olmadı daha ya da ben mi anlamıyorum ne biliim :44: ama şu anda sızlama hissettim sevindim bi an

hı hı evet onu anlatmaya çalıstım ama beceremedim sanırm

evet yaa çatlamasın bi de bunlar büyüttük diye sevinirken yıllarca küçük göğüse alışmış cilt neye uğradığını şaşırır yazık sivilce yapmayacak bi yağla masaj mı yapsak

evt arada agrilar sizilar oluyo...seyrilmede oldu dün :) ben unide devamli dinliorum derste falan kapatmiorum hic bi yandan calio bi yandan derse bakiyorum :)

bende ders çalısrken dınlyrm sınavda da memişleri düşünürsem kalırım şaka bir yana müzik bende bağımlılık yaptı dınlemedgm zaman sanki bir eksiklik var

evetde isde her yag uymuyor herkesin cildine, çatlakları önlemek içinde baska bisey gelmiyor aklma

bende ders çalısrken dınlyrm sınavda da memişleri düşünürsem kalırım şaka bir yana müzik bende bağımlılık yaptı dınlemedgm zaman sanki bir eksiklik var

evt benimde zamanim dolunca ve kulakligi cikarip dinlemedigim zamanlarda hala caliomus gibi gelio bazen dügünümüzde bu sarkiyla acicas dansi

evetde isde her yag uymuyor herkesin cildine, çatlakları önlemek içinde baska bisey gelmiyor aklma

benim de gelmedi, benim cildim çok hassas her yağ sivilce yapıyor daha öncekileri yok etmeye çalışıyorumm aklımıza bişey gelirse yazarız buraya, büyüsünler yeter ki:97:

benim de gelmedi, benim cildim çok hassas her yağ sivilce yapıyor daha öncekileri yok etmeye çalışıyorumm aklımıza bişey gelirse yazarız buraya, büyüsünler yeter ki:97:

Havuç yağı kayısı yağı çörekotu yağı kantaron yağı melisa yağı badem yağı saf zeytinyağı keten yağı.... ayy ne çok var hangisi iyi gelirse artk ama badem yağı düsünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…