egerkı ıhtıyacı yoksa annenın dınletme cnm yaa yazık kulaklıkla dınlebenim bugün 6. Gnümdü 6 gündür açıp dinliyorum ama annemde bu sese maruz kalıyor ve bazen annemi gögüslerini kaşırken yakalıyorum. Sanırım o da nasipleniyor bu durumdannn.
kızlar bügün sağ göğsüme sancı girip girip çıktı bu güzel bişey sanırım
kızlar ben 10. Günümdeyim ama bi büyüme dolgunlaşma farkedemiyorum 6saatimi dolduramıyorum ancak 4 saat filan dinleyebiliyorum gece takıyorum kulağıma ama tabi uykuda çıkıp gidiyoAcaba umutlanmak için erken mi
yok gündüz 3 4 saat dinliyorum ama gece de dinlim diye takıyorum canım dinlerken ara ara kaşıntılar sızılar oluyo ama gözle görülür bir dolgunluk farkedemiyorum
ben de şöyle dantelli , saten, ne varsa alıcam helaldir memişlere hele bi büyüsünler
yaaa bende öleeee slikonludan bşka takamıyormmm suannnnn bi büyüsnlerr hemen hepsinden her çeşittt alıcmm
kızlar ben tam 21 günü doldurdumm dün bitti. şimdi ara vereyimmii
canımm bence 1 hafta ara verr tekrar bşlamak istersen başlarsn gene gözün aydın:82:
nasıl yanı kulaklıkla mı dınlıyosun cnm hoca bısey demıyomuQUOTE]
yok cnm birsey demiolar...internete falanda giriorum derste gelismeleri okuyorum :) bi sorun olmuyo
kızlar gerçekten bu işe yarıyor mu ya inanamıyorum şaka gibi ??? herkes memnun kalmış nasıl yani? hiç dinlemedim iş yerinde olduğum için :93: bu sesi ne kadar dinliyorsunz? menun kalanlar anlatsın lütfen
rica etsem biri bu melodiyi benim mailime gönderebilr mi nolur ay deliricem indiremiyorum bi türlü
hayat8990@hotmail.com
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
Evde netim yok iş yerinde net çok kısıtlı çok denedim ama indiremedim biliyorum ki biriniz mutlaka gönderecek ,,, daha ne dememi bekliyosunuz yalvarıyorum nolursunuz:85::85::85::85::85: