Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bügün sağ göğsüme sancı girip girip çıktı bu güzel bişey sanırım

benim bugün 6. Gnümdü 6 gündür açıp dinliyorum ama annemde bu sese maruz kalıyor ve bazen annemi gögüslerini kaşırken yakalıyorum. Sanırım o da nasipleniyor bu durumdannn.
egerkı ıhtıyacı yoksa annenın dınletme cnm yaa yazık kulaklıkla dınle
kızlar bügün sağ göğsüme sancı girip girip çıktı bu güzel bişey sanırım

benımde 18. Gundemı neydı cnm sag gogusume oyle sıddetlı bı agrı gırıp gırıp cıkdı uzunda surmusdu baya Aynı seylerı yasıyoruz cnm

kızlar ben 10. günümdeyim ama bi büyüme dolgunlaşma farkedemiyorum 6saatimi dolduramıyorum ancak 4 saat filan dinleyebiliyorum gece takıyorum kulağıma ama tabi uykuda çıkıp gidiyo acaba umutlanmak için erken mi

canım dınledıgınden emın ol derım ben baksana kulaklık cıkıyomus kulagından on gun normalde etkı etmesı ıcın erken degıl

yok gündüz 3 4 saat dinliyorum ama gece de dinlim diye takıyorum canım dinlerken ara ara kaşıntılar sızılar oluyo ama gözle görülür bir dolgunluk farkedemiyorum

yok gündüz 3 4 saat dinliyorum ama gece de dinlim diye takıyorum canım dinlerken ara ara kaşıntılar sızılar oluyo ama gözle görülür bir dolgunluk farkedemiyorum

bıraz daha sabır cnm 21 gunun sonunda hem dolgunlastıgını hıssedeceksın hemde buyudugunu anladım bende hıc dınlemıyorsun o zaman dedım Sızı varsa kasıntı varsa arkasından dolgunlukda gelecek cnm bekle

inşallah tatlım inşallah çok sağol ilgin için. umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. iyi geceler

selam kizlar, ben de araniza katildim bu telkin harika, 15. günümdeyim.

herkes diledigi ölçülere kavuşsun.
sevgili parfait'ye de çok çok teşekkürler.

kızlar gerçekten bu işe yarıyor mu ya inanamıyorum şaka gibi ??? herkes memnun kalmış nasıl yani? hiç dinlemedim iş yerinde olduğum için :93: bu sesi ne kadar dinliyorsunz? menun kalanlar anlatsın lütfen

Evde netim yok iş yerinde net çok kısıtlı çok denedim ama indiremedim biliyorum ki biriniz mutlaka gönderecek ,,, daha ne dememi bekliyosunuz yalvarıyorum nolursunuz:85::85::85::85::85:

Evde netim yok iş yerinde net çok kısıtlı çok denedim ama indiremedim biliyorum ki biriniz mutlaka gönderecek ,,, daha ne dememi bekliyosunuz yalvarıyorum nolursunuz:85::85::85::85::85:

bana özelden bi tane mail adresi at sana melodiyi yollayayım canım. üzülme bu kadar hallederiz flash belleğe atarsın istediğin yerde dinlersin. :81:

pardon yazmışsın mail adresi görmedim hemen yolluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…