evt bazı kremler ya da yağlar zararlı ama bunun içeriğini bilyrm bitkisel yağlardan oluşuyor ne zararı olabılıyr kı mesela yeşilçay ya da rezene, anason zaten bunları çay olarak da tüketiyrm bence hıc bırı zararı yok çünkü tamamen bıtkısel zaten oyle abartılcak kadar da buyume yapmıyor şişirmiyor yapsaydı zaten kımse göğüs büyütmek ıcın amelıyat olmazdı tek zararı sıvılce çıkaryr benım cıldım yaglı zaten yağlar da gözeneklerı tıkıyor bu yuzden sıvılce olusuyor yani herkesın dusuncesı farklı olabılır tabi. ama ben kullanıcağım telkin btnce.
Selen 86 bu telkinin etkili olması için aklında beyninde en ufak bile şüphe kırıntısının olmaması gerekiyor. Telkinin faydalı olması için %100 inanmalısın. Yoksa kesinlikle işe yaramaz. Sen bu yağdan alıcam demişsin. Demekki hala olmazsa onuda alıcamdüşüncesi var. Bu tarz telkinlerde düşünce çok önemli. Ben yoğunlaşamadığım için düzenli dinleyemiyorum.ç
Özel bir siteden ben kendi adıma özel telkin cd si hazırlattırdım ama onu bile dinleyemedim düzenli
ve bu mesaj sele'e değil okuyan herkese kızlar. yüzde yüz büyüyeceğine inanmalısınız.
bu müzikle büyüyorlar, eminim, istediğim boyuta ulaşacağım, göğüslerim çok güzel, diri ve büyük. her geçen gün dahada büyüyorlar. beynim gerekli emirleri aldı ve zamanı geldiğinde istediğim boyuta ulaşacak gibi şeyler söyleyin kendi kendinize. ve öncelikle kendinizi inandırın.
ve aceleci olmayın her şeyin zamanı var. öncelikle inanın. bedeniniz gereken görevi yapacak ve göğüsleriniz büyüyecektir.
eğer başka büyütme durumlarını araştırırsanız bakarsanız inanmıyrosunuz demektir.
nasıl her hangi bir şeye üzüldüğünüzde. mideniz ağrır, iştahınız kaçar başınız ağrırsa. nasıl vücudunuz bunu hissedip ona göre tepki veriyorsa. mutlu olduğunuzda gözleriniz parlıyorsa
göğüslerinizin büyüyeceğinede kendinizi inandırın.
başka konularda da geçerlidir bu. ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır
hadi kızlar
bnde öle dşünüyodm btksel snçta fln diyodmm ama genedee kmysl şylerr olablrmş içnde ve gğste ktle riskini artırıyormuşşş böle syledi nekdr doğru bilemiyorum
doktorlara kalsa zaten hemen ameliyat şahsen göğüs büyütmek için ameliyat olmak ıstemem o alınan narkoz bana kötü etki ediyor. en guzelı doğal yollar telkin ya da içeiriği bilinen yağlar.
ben kullandım cnm ama yarı bıraktım çünkü sivilce yaptı gerçi bırakınca batıyor ben yaklasık 10 gun kullandım ve nezın dger melodısını de dınledım 10 günde 4 cm buyudu 3 cm melodı buyuttu 1 cm de yag. Telkin bitsin yağı kullanmaya devam ediceğim faydasını gördüm.
nişanlımda ilk bebekten sonra kesin silikon yaptıralım diyor. şimdiden diyor düşünün.:84::84::84:
therma büyütücü yağ kıllanma yaptı mı peki ?
Kıllanma yapmıyorsa ses telkini bitince buna başlıcam :82::82:
teşekkür ederim canım. Hepimize etki edecek inşallah.
Ilk başlarda 6 saati zorla dinliyordum canım. Sonra birşeyler olduğunu görünce 8 saati dinlemeye başladım ama bu saat bile az gelmeye başladı.
Ay büyüyeceği günleri görmek için sabırsızlanıyorum canım. Ne yalan söyleyim en çok da o günü görmek istiyorum ya.
benım dördüncü gün resmen seyırme oldu bugün göğüserimde canım sağ göğsümde özellıkle
dün bendede oldu o seyrime her ikisindedeama solda daha cok oldu sol benim daha kücükya onun icinmi onda daha fazla oldu aceba:) esitlenmesi icin
bugün benim 16. Günüm,bende aynı belirtileri görmeye devam ediyorum.son 4-5 gündür geceleri beni bir ateş basıyor,göğsüm ateş gibi oluyor,su gibi terliyorum.buna benzer bir belirti yaşayan var mı?bir de ben her gece uykuya dalana kadar dinliyorum tekrar sesiyle uyanana kadar böylece 2-3 saati buluyor.tabi gün içinde de dinliyorum
süper büyüklügü sekli falan daha ne bu kadra olsun yeterr banaBenimkilerin sekli zaten buna benzio ama sadece sadece bunun kücügü :) büyüklüügüde o kadar oldumu da ne isterim :)
hem kizlar ya su istenmeyen tüylere telkin mi yaptirsak agda yaptiktan sona cikmicak bidaha diye :d cok iyi olur bence
bende de oldu cnmates basması gıbı yazmısımdır zaten burayada terleme sonrasındadaKızlar benım dunden berı sag gözum sag bacagımdada seyırme oluyo yaa alakası varmı bılmıyorum ama:44: Bu arada goguslerımde de agrılar devam edıyo kızlar Yaa bencede kıllar ıcınde telkın bende ıstıyorum yaa yoksa lazer epılasyon dusunuyorum :26: