ikisi de çook güzel bence ortaya karışık olsun nezcim 3 saat birini 3 saat diğerini düşünerek dinle
az kalmıs cnm 21 olmasına ınsallah olur neden olmasın asıl zaten 21den sonra baslayacak sanırım buyume bazılarımızda erken bıle oldu etkısı sanırım tamamla cnm sonra bır hafta ara ver bakalım ne olacak o surecde bırde hıc aksatmadan dınledın demı gunluk bıde kac saat dınlemısdın
yok canım hiç aksatmadım hergün dinledim en fazla 3 gün 4 saat dinlemişimdir diğer günler hep 6yı buldu,benim aşırı küçük belki ondan etki etmiyoara verip tekrar dinliycem artık
ne kadar mesela cevız kadar varmı cnm cok kucuk derken yanı olabılır tatlım bı 21 gun daha dınlemen gerekebılır ara verdıkden sonra bır hafta tekrar baslarsın ben etkı ettıgı halde dusunuyorum kı yanı bı 21 gun daha senın de dınlemende fayda var
75 a tatlım işte düşünöyle yapıcam artık,vücudum nerde onlar nerde bi küçük onlar kalmış
yanı yarım portakal kadar varmı cnm
biraz daha küçük ondan
senın kı benım ılk halım gıbı sanırım cevız kadardı valla abartısız ama suan buyuk boy yarım greyfurt kadar var yanı cnmDınlemeye devam et tatlım sakın pes etme gercekden cok ıse yarıyo bu telkın dıger seylerı de denedım ama cıddı manada sonuc aldıgım tek sey dıyebılırım yanı dıgerlerı bosa vakıt kaybı
aynen tatlım varla yok arası 2 nokta şeklindeBırakmıyorum..su telkin bitsin artık tuylenmeyi bile goze aldım çörekotuna başlıycam
bende de var o etkiler sağ göğsümde vardı ilk başta hep sızılar bugun ılk defa solda da başladı
demek kı 2. haftaya grnce dgerınde de baslyr ne guzel
bnmde arada ağrı oluyo hemen geçiyo ama göğsmn yanlarna altlarına fln bastrnca acıyoo büyüyomudr ascaba? sdyeni takıncaa dnlerkn dha dolgn oluyomş gibi geliyo ckartncaaa pek bşy hssetmiyorm dnlerken flan
bencede cnm superler demı ıkısıde bende boyle tam yuvarlak sevıyorum ıste ınsallah olur hepımızın boyleKızlar kan dolasımını hısseden yokmu hıc yaa bugun bende acayıp oldu cok sık sekılde hıssedıyorum bunu sıcak oluyo bırden sonra soguyo gıbı oluyo gogusumun ıcı valla ben bu telkın ısını cok sevdım yaa yarın veda etmek zor gelecek Bugun omuzlarımda da agrı oldu alısdım artık agrı sızıyla yasamaya valla
KIZLAR HANGISI DAHA IDEAL SIZCE BIRINCI LINKDEKI MI göğüs dikleştirme estetiği, göğüs dikleştirme ameliyatı, meme dikleştirme | Estetik Ameliyatlar YOKSA IKINCI LINKDEKI MI Göğüs kapağı - Lucky nipple cover | TutkuSepeti.com
ikincisini beğendim ben kımıl kımılilki daha mı küçük ne sanki, ben birinci aşama benim resimdeki gibi olsun ikinci aşamada daha büyüyünce böyle olsun isterim
KIZLAR HANGISI DAHA IDEAL SIZCE BIRINCI LINKDEKI MI göğüs dikleştirme estetiği, göğüs dikleştirme ameliyatı, meme dikleştirme | Estetik Ameliyatlar YOKSA IKINCI LINKDEKI MI Göğüs kapağı - Lucky nipple cover | TutkuSepeti.com
kızlar telkini dnleyenlerr... nasıl gidiyoo memnunmusnzz gelşme vrmı??:82::82::82:
şimdilik çok bir fark yok cnm yalnızca sol göğsümde de sızılar ağrılar başladı iğne batırır gbi cm olarak büyüme aynı şekli değişti biraz.çok etki alamadım regldım belkıde ondandır bakalım bundan snra ne olacak gelişmeleri her gun yazyrm zaten.
selencim hoşgeldnnnnn ya katılamadm kç gndrr buraya anca smdii kısmet olduu grmek:)