- 4 Şubat 2008
- 637
- 1
püff napcaz artık bilmiorumki yaa.
Ben silikonsuz kullanıyorum artık, büyüsün ve yağlansın yeter ki, dışardan nasıl göründüğünü umursamıyorum nasılsa dolunca kendiliğinden güzel görünecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
püff napcaz artık bilmiorumki yaa.
Ben silikonsuz kullanıyorum artık, büyüsün ve yağlansın yeter ki, dışardan nasıl göründüğünü umursamıyorum nasılsa dolunca kendiliğinden güzel görünecekler
yha benim sütyenlerimin hepsi slikonlu off daha yeni aldım bir de eskiden 85 likler duryr onları bir doldursa tamamdır
silikonsuz bedenin kaç
beden ölçüm 80, tam geliyor zaten ama kupum B, içini de tam doldurmuyor fakat kumaş değil sünger olduğu için dışardan yine yuvarlak görünüyor idare ediyorum öyle inş C kuplar görürüzzzzz
benim de hep silikonlu silikonsuz olunca düzgün görünmüyo
silikonsuz mu nasıl yani o zman dümdüz olurum ben silikon varda bişeye benziyo yoksa dümdüzüm resmenn. gerçekten etkisi oluyobu ben hep silikonlu kullandım ilk başta kullanmamak gerekirmiş aslında ama silikonsuzu doldurmazdı ki ilk başlarda da çok şaşırdım
beden ölçüm 80, tam geliyor zaten ama kupum B, içini de tam doldurmuyor fakat kumaş değil sünger olduğu için dışardan yine yuvarlak görünüyor idare ediyorum öyle inş C kuplar görürüzzzzz
bu B c fln ne oluo
ya bende 80 b sanıyodum ölülerimi aldım netten baktım 75 b miş çok şaşırdım
nasıl dümdüzsün cnm hiçmi yokkkk
bu B c fln ne oluo
alltan ölçünce 75 üsten 83 kendi avucumu doldrcak kadr işte :))
netten nasıl bakıosun bende bakimm
aslında bizim 80 85 90 dediğimiz beden çevresi, b, c, d kuplar da göğüs ölçüsü, 75B sütyen kullananın bedeni de dardır, zayıftır, daha orantılıdır mesela 80B sütyen kullananın beden çevresi geniş göğsü küçüktür benimki gibi orantısızdır, 80 bedene C yakışır mesela, o da olacak inş.
evet evet a ynen öle bende c olsun hatta d olsun istiyrm ben hiç silikonsuz kullanmadım aslında bi denemek lazım