Arkadaşlar merhaba. Ben de üye olmadan bu başlıktaki telkin dosyasını dinleyenlerdendim ancak son dönemde burada pek çok şeyin manipüle edildiğini gördüm ve söyleyecek bir kaç sözüm var size.
1. Ben haziran 14'te telkin dosyasını dinlemeye başladım. Zaten bilgisayar başında uzun dönemler geçirdiğim bir dönemdi ve bilgisayarı açtığım gibi bu dosyayı açıyordum. Maksimum 10 saat dinleneceği ile ilgili tabuyu böylece başından yıktım ki 15 saat açık kaldığı oldu dosyanın bir zararını görmedim. 6 saat dinleyemeyen arkadaşlara da bir sözüm olacak. Bunu bir ağrı kesici gibi düşünün. Eğer duyduğunuz ağrıyı 2 ağrı kesici ile dindirebilecekseniz ve siz bir tane alıyorsanız en azından ağrınız azalacaktır değil mi? Kendinize 6 saat dinleyemiyorum diye vazgeçmeyin. Ancak çok hızlı bir gelişim de beklemeyin.
2. Herşeyin başı inançtır. İnsanlar günümüzde zihin gücüyle inanılmaz şeyler yapabilmekteler. En basitinden zihin gücüyle kaşık bükebilen insanlar var. Bu kişi o kaşığı zihin gücüyle bükmeye çalışırken 'bu fiziksel olarak imkansız ben bu kaşığı bükemem' diye düşünürse zaten baştan kaybetmiştir. Dolayısıyla dosyayı dinlerken etkisine inanın.
3. Bazı yorumlarda kanserli doku oluşabileceği (Allah korusun) gibi şeylerden bahsedilmiş. Telkin dosyasında sağlıklı bir büyüme telkin ediliyor, alelade ve hızlı bir büyümeden değil. Bu düşünceyi de aklınızdan çıkarın negatif enerji göndermeyin evrene.
4. Paylaştığınız resimleri görünce istemeden güldüm. Bu sizin hayallerinizi küçümsediğim anlamına gelmez ancak bu durumun genetik ve biyolojik faktörlerle olan bağlantılarını unutmayın. Büyük hayaller büyük hayal kırıklıkları oluşturur. Ayrıca D cup gibi büyük ölçüler de sağlıklı değildir ve bu ölçülerdeki insanlar yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle göğüslerini küçültmek istemekteler. Bana kalırsa B cup'ın büyük ya da C cup'ın küçük ölçüleri idealdir (daha açık bir ifadeyle göğüs altı ile göğüs çevresi arasındaki farkın 12-15 cm olması idealdir.) Kendinize saygı duyun, boşuna üzmeyin ve sık sık sağlığınız için dua edin.
5. Telkini dinlerken diğer yöntemlerin uygulanmaması gerektiği görüşüne de katılmıyorum. İnanarak yapılan herşeyin bir faydası vardır. Masajı kendinizi çok yıpratmadan aşağıdan yukarı dıştan içe yaparsanız sarkmanın önüne geçebilirsiniz mesela. Ayrıca masaj sonrasında göğüslerinin masajın etkisiyle dolgunlaşacağından psikolojik olarak sizi olumlu etkileyecektir. Bitki çaylarının da birden çok şeye faydası vardır ki bugün yapılan ilaçların ekstratları bitkilerden hazırlanır. Bitkilerin etkilerine inanın ama aşırıya kaçmayın. Bir kez daha söylüyorum. Önce kendinize saygı duyun ve kendinizi sevin.
6. Ben denedim işe yaramadı diyen arkadaşlar: bence burada yorum yapmayın. İnsanların umudunu ve inancını kırmayın. Bu yöntemi denemek isteyenler: sonunda birşey kaybetmezsiniz. Evet müzik fazla iç açıcı değil ama katlanılmayacak gibi de değil. Vazgeçmeyin pes etmeyin. Bir yarar görmediğini söyleyen insanlar buna gerçekten inanmamış olabilirler.
7.
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html adresine bakın. Bu başlık her ay yenileniyor. Belki telkine başlama zamanını buradaki göğüs büyütme yöntemleri uygulamak için ideal zaman dilimine getirmek psikolojik ve kozmik olarak da işe yarayabilir.
8. Başkalarının deneyimleriyle ilgilenin ama kendinize kıstas yapmayın. Telkine başlamadan önce mezurayla ölçünüzü alın. Ölçünüzü alırken nefes verdiğiniz anda ölçüm yapmaya çalışın. Bu size gelişiminizi doğru takip etme imkanı verir. Sürekli ölçüm yapmayın. Kilo vermeye çalışan birinin her gün tartınıp biyolojik olarak normal olan değişimlerden negatif etkilenmesi gibi birşey bu. Başladıktan sonra 7, 14 ve 21. günlerde ölçün mesela. Her değişimi burada paylaşmayın. Diğer arkadaşları yanıltıcı olabilir çünkü bu. Herkesin kendine has bir birey olduğunu ve farklı şeylerden farklı etkilendiğini unutmayın. Mesela bazı insanlar kolayca hipnoz olabilirken bazıları hipnoza cevap vermez.
9. Değişimi başkaları için (eşiniz, dışarıdan güzel görünmesi vb.) değil kendiniz için isteyin sizi bu halinizle sevmeyen bir insan hiç sevmese de olur. Sizden daha değerli kimsenin olmadığını unutmayın.
10. Bu ilk mesajım ve size bir faydam dokunur belki diye açtım hesabımı samimiyetime inanın.
11. 21 gün 6-10 saat kuralına uymayıp fırsat buldukça gelişime inanarak telkini dinleyen biri olarak deneyimim. 15 gün içinde 81-82 cm göğüs çevresi ölçüsünden 85-86 göğüs çevresi ölçüsüne çıktım. (Göğüs altı ölçüm 78di ki bu da A cup bir ölçüden B cup ölçüye çıkmak anlamına gelmekte).
Kendinize çok iyi bakın :)