Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım daha çook erken bak ben 8 temmuzda başladım bende ara sıra kaşıntı veya ağrı oluyo ama hiç ağrısız büyüyenler de var cnm ve sonuç almak için çok erken bak sadece telkinini dinle yanında beslenmene dikkat et protein ağırlıklı beslen ve 3 kere 21 dinle bide canım biz kilo almadan büyümezi çok zayıflara söylüyoruz yağ oranı düşük olanlara büyümemesi için hiçbi neden yok sadece olumlu düşün düzenli dinle ve protein ağırlıklı beslen hurma,pekmez,goji berry ye cnm

bende 11 inde başladım sende büyüme oldumu hiç ? 20 yaşındayım herkes daha büyür diyor ama azıcık bari olsa rahatsızlık duymayacağım tüm çabam bu yüzden. birde bu ara çemen otu tohumunun çayını içiyorum.onuda ramazandan dolayı sadece gece bi bardak içiyorum. acaba çok fazla besin alamadığım için olabilir mi ki? Ramazandan sonrada tatile gitmeyi düşünüyordum azıcık bari büyüse yaaaa :18: :84: birde bende herşey geç etki ediyor bünyem çok zor kabulleniyor herşeyi. ama bunu kabullendirtecem yani başka çıkarı yok artık bu yola baş koyduk bi kere popomda o kadar kocaman ve küçülmüyor ki ampul gibi geziyom... neyse çekeceğimiz varmış demekki

birde bu telkini yapan kişi böyle vücudumuzun nasıl olmasını istiyorsak öyle olsun diye telkin yapsa süper olur saçlarımız gürleşir cildimiz pamuk gibi olur fazla tüylerden kurtuluruz falan... of çıldırma sebebi valla

canım poponun büyük olması güzel yani sexi canım çok güzel bi gelişme oldu bugün 75 b dolgulu sütyenim vardı onu bile tam doldurmuyodu ama bugün bi giydim doldurdu !!!!kesinlikle vazgeçmeyin dinleyin canım bence çayla falan uğraşma onların etkisi geçici mesela benim vücut ölçüm 74 59 88 ve çok güzel duruyo canım çıkıntı popom 16 yaşındayım ben de canım

ne güzel tam gelişim çağındasın büyümesi normal son zamanlarda çok rahatsız oldum önceden bu kadar önemsemiyordum küçükken farkedip birşeyler yapsaydım daha mı etkili olurdu acaba diyorum hep ama artık çok geç umarım güzel sonuçlar alırız benim ölçülerim 78 62 94 falan böyle saçma bir şey ama göğüs altımda 75 falan sanırım çok boş çünkü göğüslerim şu kalçalarımdan azıcık göğüslerime çıksa daha ne isterim. gerçi biz kadınların istekleri bitmez buluruz gene bir şeyler

fıstık gibi kızsın göğüslerini niye dert ediyosun sen 3 kere telkin bittikten sonra 1 beden büyücek ve en fazla 1 yıl sonra istediğimiz bedende olucaz yani ben d cup

Kızlar benim de bugün 19. günüm. Bir fiil sürekli dinledim. Etkisini görmedim değil ama yavaş yavaş olacak galiba. Şuan adet dönemimdeyim ama fazla sönme olmadı bende. Bakalım ikinci 21 de ümitliyim inşallah güzel gelişmeler olurda büyük bir hevesle paylaşırım bende sizlerle.

Bende başladım 2.ye ama o büyüyen göğüslerimin içi bi boşaldı bu canımı çok sıkıyor çok daha iyiydi reglde bişey oldu bilmiyorum of:Ç(

Bende başladım 2.ye ama o büyüyen göğüslerimin içi bi boşaldı bu canımı çok sıkıyor çok daha iyiydi reglde bişey oldu bilmiyorum of:Ç(

Ne oldu acaba canım belki düzelir? Senin 6cm büyümüştü değil mi benim daha 1cm büyüdü böyle giderse kaç senede istediğim gibi olurlar merak ediyorum

Gelişmeleri paylaş canım ne kadar büyüdü senin cm olarak farketti mi?

adet dönemi sonrası eski haline döndü moralim bozuldu bıraktım bende...devam eden arkadaşlar inadınıza hayranım gerçekten...uygun zamanda tekrar başlıycam inş...

Arkadaşlar merhaba. Ben de üye olmadan bu başlıktaki telkin dosyasını dinleyenlerdendim ancak son dönemde burada pek çok şeyin manipüle edildiğini gördüm ve söyleyecek bir kaç sözüm var size.
1. Ben haziran 14'te telkin dosyasını dinlemeye başladım. Zaten bilgisayar başında uzun dönemler geçirdiğim bir dönemdi ve bilgisayarı açtığım gibi bu dosyayı açıyordum. Maksimum 10 saat dinleneceği ile ilgili tabuyu böylece başından yıktım ki 15 saat açık kaldığı oldu dosyanın bir zararını görmedim. 6 saat dinleyemeyen arkadaşlara da bir sözüm olacak. Bunu bir ağrı kesici gibi düşünün. Eğer duyduğunuz ağrıyı 2 ağrı kesici ile dindirebilecekseniz ve siz bir tane alıyorsanız en azından ağrınız azalacaktır değil mi? Kendinize 6 saat dinleyemiyorum diye vazgeçmeyin. Ancak çok hızlı bir gelişim de beklemeyin.
2. Herşeyin başı inançtır. İnsanlar günümüzde zihin gücüyle inanılmaz şeyler yapabilmekteler. En basitinden zihin gücüyle kaşık bükebilen insanlar var. Bu kişi o kaşığı zihin gücüyle bükmeye çalışırken 'bu fiziksel olarak imkansız ben bu kaşığı bükemem' diye düşünürse zaten baştan kaybetmiştir. Dolayısıyla dosyayı dinlerken etkisine inanın.
3. Bazı yorumlarda kanserli doku oluşabileceği (Allah korusun) gibi şeylerden bahsedilmiş. Telkin dosyasında sağlıklı bir büyüme telkin ediliyor, alelade ve hızlı bir büyümeden değil. Bu düşünceyi de aklınızdan çıkarın negatif enerji göndermeyin evrene.
4. Paylaştığınız resimleri görünce istemeden güldüm. Bu sizin hayallerinizi küçümsediğim anlamına gelmez ancak bu durumun genetik ve biyolojik faktörlerle olan bağlantılarını unutmayın. Büyük hayaller büyük hayal kırıklıkları oluşturur. Ayrıca D cup gibi büyük ölçüler de sağlıklı değildir ve bu ölçülerdeki insanlar yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle göğüslerini küçültmek istemekteler. Bana kalırsa B cup'ın büyük ya da C cup'ın küçük ölçüleri idealdir (daha açık bir ifadeyle göğüs altı ile göğüs çevresi arasındaki farkın 12-15 cm olması idealdir.) Kendinize saygı duyun, boşuna üzmeyin ve sık sık sağlığınız için dua edin.
5. Telkini dinlerken diğer yöntemlerin uygulanmaması gerektiği görüşüne de katılmıyorum. İnanarak yapılan herşeyin bir faydası vardır. Masajı kendinizi çok yıpratmadan aşağıdan yukarı dıştan içe yaparsanız sarkmanın önüne geçebilirsiniz mesela. Ayrıca masaj sonrasında göğüslerinin masajın etkisiyle dolgunlaşacağından psikolojik olarak sizi olumlu etkileyecektir. Bitki çaylarının da birden çok şeye faydası vardır ki bugün yapılan ilaçların ekstratları bitkilerden hazırlanır. Bitkilerin etkilerine inanın ama aşırıya kaçmayın. Bir kez daha söylüyorum. Önce kendinize saygı duyun ve kendinizi sevin.
6. Ben denedim işe yaramadı diyen arkadaşlar: bence burada yorum yapmayın. İnsanların umudunu ve inancını kırmayın. Bu yöntemi denemek isteyenler: sonunda birşey kaybetmezsiniz. Evet müzik fazla iç açıcı değil ama katlanılmayacak gibi de değil. Vazgeçmeyin pes etmeyin. Bir yarar görmediğini söyleyen insanlar buna gerçekten inanmamış olabilirler.
7. http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html adresine bakın. Bu başlık her ay yenileniyor. Belki telkine başlama zamanını buradaki göğüs büyütme yöntemleri uygulamak için ideal zaman dilimine getirmek psikolojik ve kozmik olarak da işe yarayabilir.
8. Başkalarının deneyimleriyle ilgilenin ama kendinize kıstas yapmayın. Telkine başlamadan önce mezurayla ölçünüzü alın. Ölçünüzü alırken nefes verdiğiniz anda ölçüm yapmaya çalışın. Bu size gelişiminizi doğru takip etme imkanı verir. Sürekli ölçüm yapmayın. Kilo vermeye çalışan birinin her gün tartınıp biyolojik olarak normal olan değişimlerden negatif etkilenmesi gibi birşey bu. Başladıktan sonra 7, 14 ve 21. günlerde ölçün mesela. Her değişimi burada paylaşmayın. Diğer arkadaşları yanıltıcı olabilir çünkü bu. Herkesin kendine has bir birey olduğunu ve farklı şeylerden farklı etkilendiğini unutmayın. Mesela bazı insanlar kolayca hipnoz olabilirken bazıları hipnoza cevap vermez.
9. Değişimi başkaları için (eşiniz, dışarıdan güzel görünmesi vb.) değil kendiniz için isteyin sizi bu halinizle sevmeyen bir insan hiç sevmese de olur. Sizden daha değerli kimsenin olmadığını unutmayın.
10. Bu ilk mesajım ve size bir faydam dokunur belki diye açtım hesabımı samimiyetime inanın.
11. 21 gün 6-10 saat kuralına uymayıp fırsat buldukça gelişime inanarak telkini dinleyen biri olarak deneyimim. 15 gün içinde 81-82 cm göğüs çevresi ölçüsünden 85-86 göğüs çevresi ölçüsüne çıktım. (Göğüs altı ölçüm 78di ki bu da A cup bir ölçüden B cup ölçüye çıkmak anlamına gelmekte).
Kendinize çok iyi bakın :)

benim merak ettiğimi neden 21 gün ve 6 saat mesela o gün yetiştiremedik 5.30 saat dinledik o zaman o günden fayda alamicazmı ?

canım biz de çok istemiyoruz ki herkesin vücuduna göre eğer omuzları genişse bedeni genişse b cup küçük kalır benim istediğim de c cup yani böyle ;
Eki Görüntüle 762514

benim merak ettiğimi neden 21 gün ve 6 saat mesela o gün yetiştiremedik 5.30 saat dinledik o zaman o günden fayda alamicazmı ?

canım 21 gün olmasının sebebi insan beyni bi alışkanlığı 21 günde kazanıyo araştırırsan da görürsün ve tabi ki 5.30 saat dinlesen de faydalanırsın ama biz diyoruz ki ideal saat 6-10 saat arası cnm

adet dönemi sonrası eski haline döndü moralim bozuldu bıraktım bende...devam eden arkadaşlar inadınıza hayranım gerçekten...uygun zamanda tekrar başlıycam inş...

canım niye bıraktın ama ya sen okumadın mı hiç büyüme sürecinden sönmeler oluyomuş ama tekrar geri geliyomuş diye bence hemen tekrar başla canım ya benim 29unda biticek 1.21im ve gayet memnunum sonuçtan:44:tabi ki bende de sönmeler olucak ama en başta inanıcaksın bu büyüme süreci sen hiç 21 günde büyüyen göğüs gördün mü ergenlikte bile seneler alıyo sabır ve inanç canım

Hiç üzülme canım. Bu telkini ilk baştan beri dinleyip güzel sonuçlar alan arkadaşlar paylaşıyorlardı. Adet döneminde sönen göğüsler daha sonrasında fazlasıyla dolgunlukla geliyor diye yani bunun sonu güzel kocaman memişler hiç üzülme canım. Devamı gelecektir emin ol.

Gelişmeleri paylaş canım ne kadar büyüdü senin cm olarak farketti mi?

Canım ben hiç cm olarak ölçmedim ama aynanın karşısına baktığımda gerçekten şekillendiğini, dolgunlaştığını görüyorum. Onun için 8 saatten daha fazla dinliyorum. Ara ara sönmeler oluyor ama üzülmüyorum bu sönmelerin sonu yeni dolgunluklar.

Hepinize teşekkür ederim moralleriniz için gerçekten :)
Biraz moral buldm düzelecek inşallah inanıyorum ve beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…