ben ındıremedım yaa nasıl olacak kı
bende indiremedim biri atsa da kurtulsak
bende indiremedim biri atsa da kurtulsak
78 oldumki beeeeeeeeeeeeen :) Kizlar pes etmeyin moralinizi bozmayin, her insanda farklilik gösterebilir, belki bazilarinizinki 3 ayda bazilarinizinki 6 ayda büyüyecek, ama ben inaniyorum, denedim test ettim onayliyorum :) Baska bir sitede bizimle dalga geçmisler, geçsinler bakalim3 gün sonra 21. günüm bitiyor. Telkine yeni baslayanlar için söylüyorum, ilk hafta müzikten sklmis olabilirsiniz, hatta evet insanin ruhunu bunaltiyor, ama inanin devam ettiginizde artik muzik açikken bile duymuyo olacaksiniz. öperimmm
canım sen ilk 21.gününde misin? kaç cm'di önceden? ve tek telkin mi dinliyorsun?
hangi sitede dalga geçmişler ve nasıl dalga geçmişler canım çok merak ettim? erkekler mi dalga geçmiş?
canım sen ilk 21.gününde misin? kaç cm'di önceden? ve tek telkin mi dinliyorsun?
hangi sitede dalga geçmişler ve nasıl dalga geçmişler canım çok merak ettim? erkekler mi dalga geçmiş?
iyi büyütmüşler canım tek telkin mi yapmışlar yoksa başka şeylerde yapmışlar mı peki?
sen tek telkin mi dinliyorsun canım?
Bir sözlükte gördüm, simdi burda yeni oldugum için, yazabilirmiyim bilmiyorum, arama motöründe "telkinle gögüs büyütme" yazinca çikiyor :) Gögüslerim sabit durmadiklari için hep 73-74 en fazla 75 oluyorlardi. evet ilk 21im adet dönemim biteli 1 hafta oluyor. Ben hurma, adaçayi kullaniyorum, hergün masajimida yapmayi ihmal etmiyorum:) Sendeki gelismeler nasil?
evet canım tek telkin ben çok zayıfım bide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arada hurma yiyorum o kadar başka hiçbişey çoğu dinleyen de tek telkinle büyütmüş canım
Canımlinklerden indiriliyor ama sanırım hata veriyor
İstersen atayım sana?
bende de var mp3ü isteyene atarım
bende de var mp3ü isteyene atarım
kızlar telkini isteyenler maillerinide hemen yazsınlar ki bizde atabilen hemen o ara atsın bir girip bir çıkınca uzuyor böyle :)
Yarın 2. 21 e başlıyorum 2 gündür sızı yoktu sanki bugün bir ağrı girdi çıktı.
Göğüslerim aslında büyüyen kısmı küçülmedi ama daha sert ve dlolgundu sanki o biraz söndü cm olarak hala 82de şuan
Rezene çayı aldım ama kokusunu bile sevmedim içmeyi istiyorum ama bilemiyorum daha başlayamadım
Umarım bu 21de biraz daha büyür:)
Sizlerin nasıl
NeqatiF bana atar mısın?
Ringtone that makes your breasts bigger.flv.mp3
DOWNLOAD a tıklayın burdan indirebilirsiniz. Mp3ü buraya koymayı bilmiyorum olmazsa msnden falanda atabilirim ..
Dinledigimiz telkin bu degil senin yolladigin sey farkli ve geçici bir yöntem, galiba yanlis bir anlasilma var
Allah Allah :) bi dakika o zaman bi araştırayım
Ayrica o melodiyi günde 8 saat 21gun boyunca dinledigini düsünseneBizim dinledigimiz klasik bir müzik 3:08 dk sürüyor