Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar bende bugün ilk 21 den sonra ki aradayım. Bugün telkin dinlemiyorum ama alışkanlık olmuş hemen müziği açasım geliyor. :) Bugün dinlemediğim halde biraz sızı var inşallah güzel gelişmeler oluyor. Bu arada hap ilaç kullanan arkadaşlara sesleniyorum. Hiç gerek yok böyle şeylere hepsi geçici dolgunluk veriyor. Tek önerdiğim şey hurma yiyin, protein ağırlıklı beslenin, bol su için, tibetin gençlik iksiri hareketlerini yapın, el ile masaj ve birde duştan sonra soğuk su tutun çok daha sağlıklı şeyler bunlar.

Anladım canım cm olarak ölçersen paylaş bizimle :)

Hoşgeldin canım :)) yapılacak listende neler var? :)

hoşbuldum:)) hayatım ben hayıt tohumu aldım sabah akşam içmek için, çörek otu yağı ve merin yağıyla uyumadan önce masaj ve bu telkin dosyasını dinlemek istiyorum inşallah bulabilirsem:) duştan sonra soğuk su ve egzersiz de yapıcam. dün gece masaja başladım bakalım. tabi hepsinden önce inanmak gerekiyor, ben büyüyeceğine inanıyorum:)

merhaba ben iki sene once dinledim ve o zaman gerçekten işe yaradi. Sonra kilo vernce memislerde gitti tabi.
Gecenlerde yine basladim ama dinlemeye müsait olmadım yatılı misafirimden dolayı.
Bir ara themra masaj yagı kullandim ama cok az cünkü sivilce doldu bütün goğüsüm.
canım sen telkini dinliyo musun

kızlar bir şey soracağım ben bu telkini dinlerken katlanamıyorum yani çok zor oluyor sürekli dinlemesi. sabahları çalışırken falan dinliyorum başka birşeyle uğraştığım için sorun olmuyor. ama akşamları evdeyken bu telkini açıyorum ama sesini kısıyorum başka müzik açıyorum. arka fonda bu çalıyormuş gibi o zaman sorun olur mu yani işe yarar mı birde çoğu zaman 6 saat olmuyor. 6,7 ,5 bazen 4 falan. 15 gün oldu bi ara dolgunlaştı ama sanırım adet yaklaştığı için söndü normalde adet zamanı dolgunlaşıyordu sanırım işe yarayacak ya. burdakilerin çoğu aynı şeyi söylüyor

Ya kizlar bir sey merak ediyorum; 21 günü bitirdikten sonra ara vermek zorundamiyiz, hem alismis oluyoruz hem vakit kaybi :)

canım yok ben de öyle yapıyorum iki müzik aynanda ama telkin duyulucak seviyede film,tv izlerken de öyle yapıyorum işe yarıcak canım benim de 18.günüm bugün bitiyo sonunda ilk 21 2 gündür ben 1er saat dinledim inşallah sorun olmaz olsun 3 kere 21 yapıcam zaten

telkin 29unda bitiyo benim göğüslerim yayıldı genişledi ve artık elime geliyolar ya eskiden de çok küçük değillerdi limon kadarlardı ama şu an dolu dolu geliyo yani şimdi böyle yazdım çoook büyüdü sanmayın ama fark ediliyo

kızlar benim internetim yok o yuzden sık giremıyorum o yuzden cok yazamıyorum siz paylaşın yazın destek olalım arkadaşlar moral oluyor

Bu arada Caterpillar nickliydi sanırım alıntı yapamadım arkadaşım mobilden actıgım icin kusura bakma atamadım telkini sana başka bir arkadaştan al olur mu

Bende 2. 21 deyim 6.günü ama bunda biraz aksatmış olabillrim saatlerini agrı sızı girip cıkıyor ama büyüdüğünü suan söyleyemem tabi ilk başladığğmdan biraz daha büyükler fark var ama msajada devam ediyorum
Ummarım büyürler artık, zaman gectikcede sogukluk giriyyor hevesim kacıyor sanki dinleyesimde gelmıyor gibi ama 3. Yü tamamlıycam belki 4, 5 de olur bu gidişle büyümezse :)

ben bidaha bu konuya yazmıcam arkadas kendi kendime konusuyorum sanki

Canım ben telkini hala doğru düzgün dinleyemedim o yüzden yorum yapamıyorum büyüdü yada büyümedi diye dinlesem yorum yaparım kaçıncı günde olduğumu ve gelişmeleri ama hala dinleyemedim belkide tam olarak inanamıyorum tek telkinle büyüyebileceğine o yüzdende erteliyorumdur

Yani ben bilimsel kanıt olmayınca beynimi inandıramıyorum kendi yaptığım şeyleri çok araştırdım klinik çalışma ve deneyler yapılmış kanıtlanmış o yüzden inanarak yapıyorum ama telkine pek inanamıyorum sanırım inanmakla ilgili bu inanan arkadaşlarda işe yarar beyin sonsuz güce sahip ama benim beynimde bana diyoki göğüs balon değil ki şişsin anca östrojen hormonu etkisiyle yağlancak süt kanalları gelişcek bu şekilde büyücek diyo beynimi ikna edemiyorum

Ama inanan arkadaşlar sakın vazgeçmeyin az kaldı zaten 3 tane 21inizi mutlaka bitirin beynimizin çok az bi kısmını kullanıyoruz dünyanın gelmiş geçmiş en zekisi bile %7 sini falan kullanabilmiş düşünün yani tamamını kullansak heralde tek beyinlede büyütürüz sonsuz güce sahip beynin tamamını kullanamayız ama gerekli yeri harekete geçirebiliriz vazgeçmeyin sakın arkadaşlar ve inanmak çok önemli

canım tabi sen de haklısın ama bak araştır istersen daha çok inanırsın mesela en basiti illumunati dediğim olay beyin kontrolü simgelerle insan beynini kontrol etmeye çalışıyolar araştırırsan inancın gelir ve yaptıkça sonuç aldıkça hep yapmak isticeksin canım öptüm yatıyorum ben hepinize Allah rahatlık versin

Kendi tanımyamadığım duygularımı anlatmıssın canım ben de baslayamadım ve baslayamıyorum bugün baslıyayım diyorum kısa bir süre gectikten sonra neyse kendimi hazır hissedince diye bırakıyorum ama hiç de hazır hissedemedim daha :) neyse bakalım olur belki ..
Not: ben de bu sebepten cevap atamıyorum buraya ama baska baslıkta gelişmeleri yazabilirm örneğin pehlivan gibi yaglanıp masaj yapmak' gibi içerikli bir konularda :))

Ben bugün netten bir bakıyım canım bu konuya :) bu arada kızlar ismim değiştî benim yuyu1245 benim :)

Ne zamandır masaj yapıyorsun canım ne kadar büyüdü? Belki bizde başlarız telkine ama inanmak lazım işte

canım sağ ol yine de düşündüğün için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…