- 1 Ocak 2013
- 177
- 2
Adı ne bulamadımm ya indireyim hemen bende :)
kızlar bu adreste Download breast.mp3 - zSHARE 60 saniyelik süre bittiğinde download diyin iniyo
kızlar bu adreste Download breast.mp3 - zSHARE 60 saniyelik süre bittiğinde download diyin iniyo
ya kızlar önceden konuda olanlar telkini kullananlar ne güzel destek içindeymiş siz hiç yazmıyosunuz amaben elimden geldiğince yazıyorum ama cevap yok takmıyosunuz beni neyse ya ben yine yazıcam 12.günümdeyim sertler, dolgunluk var ve inanıyorum büyüyeceğine zaten yaş olarak ergenlikte olduğum için daha erken etki etmiş olabilir ama bilemem artık size de küstüm
canım bende her fırsatta forumdayım gelişme olsa söylicemde henüz bi gelişme yok zaten ben daha 1,2gündür dinliyorum birşey yok henüz.sen kaç yaşındaydınki?
arkadaşlar ben bir türlü indiremiyorum ,lütfen yardım edermisiniz
canım beden olarak kaç yani üst kaç cm alt kaç cm benim de 12.gün ve dolgunluk sertlik var cm olarak değişmiyo belki ama dolgunlaşıyo fark ediyo çok değişik ya ben inanıyorum 3.21imden sonra artık göğüslerim bir beden atlamış olcak sonraki süreçte de d cupa ulaşçam
arkadaşlar ben bir türlü indiremiyorum ,lütfen yardım edermisiniz
Canım benim alt 75 yani bedenimm 75 göğüsüstümden 82 geliyor suan, başladıgımda 76ydı 82 oldu ama biraz suan içleri söndü gibi oldu reglden sonra
yarın 2.21e başlıyorum inanıyorum bende bakalım inş büyür
HErkes yazsın paylaşsın destek olalım..
6 saatlik sürede ardardamı dinliyorsunuz yoksa ara aramı bide yağlarla falan masaj yapıyormusunuz kızlar
canım 75 olup da 76 olan göğüs altı ölçün değil mi o kilo almadıkça büyümez diye biliyorumneyse canım aynen destek olalım bende 13.günüm olucak ve tabi ki çok erken sonuç almak için kızlar rahat 6 aya ihtiyacımız var göğüs oluşuyo resmen tam istediğimize de 1 sene sonra ulaşıcaz bence neyse kızlar elleyince sert dolgunluk geliyo ölçülerim de 66 74 baya zayıfım ondan da küçük göğüslerim
Canım 75 göğüs altım o değişmedi tabiki, göğüs üstüm 76ydı başladıgımda suan 82 geliyor göğüslerim üstünden inşallah anlatabilmişimdir :)
Bende şimdi başladım 2. 21e bakalım ne olacak
Ayrıca ben masajda yapıyorum hergün.
Dediğin gibi zaman lazım..
nasıl bir masaj yapıyorsun canım anlatablrmsn biyerde okumuştum bazı hareketler göğüs küçülmesi için yararlı oluyomuş bide daha çok küçültmeyeyimdebgnde benim ilk günüm artık çalmasa bile müziği duyuyorm kafamda
Canım 75 göğüs altım o değişmedi tabiki, göğüs üstüm 76ydı başladıgımda suan 82 geliyor göğüslerim üstünden inşallah anlatabilmişimdir :)
Bende şimdi başladım 2. 21e bakalım ne olacak
Ayrıca ben masajda yapıyorum hergün.
Dediğin gibi zaman lazım..