Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya kızlar önceden konuda olanlar telkini kullananlar ne güzel destek içindeymiş siz hiç yazmıyosunuz ama:KK5:ben elimden geldiğince yazıyorum ama cevap yok takmıyosunuz beni:KK14:neyse ya ben yine yazıcam 12.günümdeyim sertler, dolgunluk var ve inanıyorum büyüyeceğine zaten yaş olarak ergenlikte olduğum için daha erken etki etmiş olabilir ama bilemem artık size de küstüm:KK19::KK25::KK4:

ya kızlar önceden konuda olanlar telkini kullananlar ne güzel destek içindeymiş siz hiç yazmıyosunuz ama:KK5:ben elimden geldiğince yazıyorum ama cevap yok takmıyosunuz beni:KK14:neyse ya ben yine yazıcam 12.günümdeyim sertler, dolgunluk var ve inanıyorum büyüyeceğine zaten yaş olarak ergenlikte olduğum için daha erken etki etmiş olabilir ama bilemem artık size de küstüm:KK19::KK25::KK4:

canım bende her fırsatta forumdayım gelişme olsa söylicemde henüz bi gelişme yok zaten ben daha 1,2gündür dinliyorum birşey yok henüz.sen kaç yaşındaydınki?

tamam şimdi bende indirdim arkadaşlar:)bulamayanlar için açıklayayım;önce free dowloand tıklayın ardından gelecek sayfada,minik yazı ile soldaki reklam resminin altında, saniyeler işliyor ve o sıfırlanınca,dowloand now yazısına tıklayın ve hazır:)

Ben de 4 günü bitirdim, şimdilik bi değişiklik ya da ağrı yok.
Ama bu şarkıyı her türlü enstrümanla çalarım o kıvamdayım yani şu an :KK36:

canım beden olarak kaç yani üst kaç cm alt kaç cm benim de 12.gün ve dolgunluk sertlik var cm olarak değişmiyo belki ama dolgunlaşıyo fark ediyo çok değişik ya ben inanıyorum 3.21imden sonra artık göğüslerim bir beden atlamış olcak sonraki süreçte de d cupa ulaşçam :KK9: :KK64: :KK19: :KK66:

Canım benim alt 75 yani bedenimm 75 göğüsüstümden 82 geliyor suan, başladıgımda 76ydı 82 oldu ama biraz suan içleri söndü gibi oldu reglden sonra
yarın 2.21e başlıyorum inanıyorum bende bakalım inş büyür
HErkes yazsın paylaşsın destek olalım..

6 saatlik sürede ardardamı dinliyorsunuz yoksa ara aramı bide yağlarla falan masaj yapıyormusunuz kızlar

Canım benim alt 75 yani bedenimm 75 göğüsüstümden 82 geliyor suan, başladıgımda 76ydı 82 oldu ama biraz suan içleri söndü gibi oldu reglden sonra
yarın 2.21e başlıyorum inanıyorum bende bakalım inş büyür
HErkes yazsın paylaşsın destek olalım..

canım 75 olup da 76 olan göğüs altı ölçün değil mi o kilo almadıkça büyümez diye biliyorum :KK53: neyse canım aynen destek olalım bende 13.günüm olucak ve tabi ki çok erken sonuç almak için kızlar rahat 6 aya ihtiyacımız var göğüs oluşuyo resmen tam istediğimize de 1 sene sonra ulaşıcaz bence neyse kızlar elleyince sert dolgunluk geliyo ölçülerim de 66 74 baya zayıfım ondan da küçük göğüslerim:KK50:

canım 75 olup da 76 olan göğüs altı ölçün değil mi o kilo almadıkça büyümez diye biliyorum :KK53: neyse canım aynen destek olalım bende 13.günüm olucak ve tabi ki çok erken sonuç almak için kızlar rahat 6 aya ihtiyacımız var göğüs oluşuyo resmen tam istediğimize de 1 sene sonra ulaşıcaz bence neyse kızlar elleyince sert dolgunluk geliyo ölçülerim de 66 74 baya zayıfım ondan da küçük göğüslerim:KK50:

Canım 75 göğüs altım o değişmedi tabiki, göğüs üstüm 76ydı başladıgımda suan 82 geliyor göğüslerim üstünden inşallah anlatabilmişimdir :)
Bende şimdi başladım 2. 21e bakalım ne olacak
Ayrıca ben masajda yapıyorum hergün.
Dediğin gibi zaman lazım..

Canım 75 göğüs altım o değişmedi tabiki, göğüs üstüm 76ydı başladıgımda suan 82 geliyor göğüslerim üstünden inşallah anlatabilmişimdir :)

nasıl bir masaj yapıyorsun canım anlatablrmsn biyerde okumuştum bazı hareketler göğüs küçülmesi için yararlı oluyomuş bide daha çok küçültmeyeyimde :KK70: bgnde benim ilk günüm artık çalmasa bile müziği duyuyorm kafamda :KK70:

nasıl bir masaj yapıyorsun canım anlatablrmsn biyerde okumuştum bazı hareketler göğüs küçülmesi için yararlı oluyomuş bide daha çok küçültmeyeyimde :KK70: bgnde benim ilk günüm artık çalmasa bile müziği duyuyorm kafamda :KK70:

canım valla bilmiyorum acaba küçültüyomuyumki
ben bi krem hazırladımda onu sürmek amaclı yedziryorum hemde dısarı doğru masaj yapıyorum ovuyorum yani
Umarım küçültmuyorumdur

kızlar ben bunu 10 gündür dinliyorum bir ara kaşındı falan ama şuan hiç bi etki yok. dümdüz benimde çok üzülüyorum denemediğim şey kalmadı son çarem buydu. 21 gün sonra etki yapsa keşke. birde kilo almadan büyüme diyorsunuz ama ben zaten kiloluyom alt kısmın maşallahı var ama üst sıfır. faydasını görenler dinlemek haricinde artı bir şey yaptılar mı? :KK14:

6cm çok iyi bi gelişme cnm ama masajla yapanlar geçmişte sönmüş ve masaj çay krem vs etkisi geçiyo:44: tek telkin yetiyo bence dikkat et derim ama yine de senin tercihin:KK34:

X