- 23 Temmuz 2013
- 31
- 0
bende de var mp3ü isteyene atarım
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım, deliler gibi forumu okuyorum sonunda üye olayım ben de paylaşayım dedim:) sabahtan beri göğüs büyütmekle ilgili neredeyse bütün mesajları okudum ve kendime bir yapılacaklar listesi hazırladım ama bu telkin dosyasını indiremiyorumbana bir şekilde ulaştırabilecek birisi var mı? lütfen nooolur yardımcı olun çok ihtiyacım var
Bende başladım 2.ye ama o büyüyen göğüslerimin içi bi boşaldı bu canımı çok sıkıyor çok daha iyiydi reglde bişey oldu bilmiyorum of:Ç(
bende aynı durumdayım.3.08 dk telkin dosyasını indiremiyorum.lütfen ebrarayse@gmail.com mail atarmısınız..bende tahta olmaktan kurtulmak istiyorum:26:
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım, deliler gibi forumu okuyorum sonunda üye olayım ben de paylaşayım dedim:) sabahtan beri göğüs büyütmekle ilgili neredeyse bütün mesajları okudum ve kendime bir yapılacaklar listesi hazırladım ama bu telkin dosyasını indiremiyorumbana bir şekilde ulaştırabilecek birisi var mı? lütfen nooolur yardımcı olun çok ihtiyacım var
canım hiç sıkma canını, bak ben hatırlarsan sen telkinin ortalarındayken adet dönemine girmiştim ve söndü demiştim ama bittikten sonra suan tekrar o dolgunluk geri geldi, cm olarak ölçmedim ama o dolgunluk geldi yani, ki ben telkini dinlemeye baslamadım hala, yagla ve masajla geldi cok sukur, o yüzden sıkma canını inş. daha da dolgun olur
Canım sen neyle masajyapıyorsun tam olarak anlatırmısın :)
Canım ben hiç cm olarak ölçmedim ama aynanın karşısına baktığımda gerçekten şekillendiğini, dolgunlaştığını görüyorum. Onun için 8 saatten daha fazla dinliyorum. Ara ara sönmeler oluyor ama üzülmüyorum bu sönmelerin sonu yeni dolgunluklar.
Bilemiyorum benimkiler küçüldü yani bildiğin 80e geriledi. Çörekotuyağını bıraktım baska birşeyle masaja devamediyordum acaba oyuzdenmı oldu anlayamadım
bendebende aynı durumdayım.3.08 dk telkin dosyasını indiremiyorum.lütfen ebrarayse@gmail.com mail atarmısınız..bende tahta olmaktan kurtulmak istiyorum:26:
cnm ölcum yapmıyorum yavas yavas buyume devam edıyo hala cnm her ay beden olarak 80 penye artık rahat sekılde oluyo tam sekılde ıste sonmeler olmasa
cnm ıkısı bırlıkde agır gelebılır hangısı daha oncelıklıyse senın ıcın once onu dınle derım ben ıkı ay suruyo zaten toplamda bırını dınle bıraz zaman gecsın sonra dıgerını dınle derım ıkısı bırden vucutta degısıklık ıcın agır gelır cunku
kızlar noluyo bilmiyorum ama göğüslerimden yağ kokusu geliyo kötü kokuyo ama çemen yağı gibi saçma bişeynoluyo bana
arkadaslar ben aranıza yeni katıldım da bende göğüslerimden sıkıntılıyım inanın tahta gibi yani hiç yok bu müziği dinleyipte büyüten varsa bi konuya donsün sormamız gereken seyler var
kızlar göğüs büyüten hot twins diye bir krem varmış. kullanan oldumu hiç acaba? lila kutu da gördüm. yorum yapanlarda olmuş. olumlu yorum. bi bakın derim