Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

tamam cnm pes etmek yok devam ediyorum bırakmam zaten ne olursa olsun Allah'ın izniyle ...

regl oldum sonunda
Ve sanki biraz küçüldüle r gibi
çok mutsuzum

canıım sakın mutsuz olma umudumuzu kaybetmeden devam edip büyütücez inşallah ama moral bozmak yoook zaten ergenlikte göğüsün çıkıp tam geliişimini tamamlaması 5sene sürüyor onuda araştırdım :) o 5 sene sürerken bizim çok kısa sürede büyütmemiz zaten pek mantıklı değil sabretcez sakın moralini bozma bebiş

bilmiyprumki bende gelişme olmuştuda biraz burda yazmıştım.
Sonra regl geldi.
hani acaba regldenmi diye hani bekliyordum geri dönecekmi diye,ondan bahsediyorum
Biraz söndü gibide oyuzden

canım bu büyüme süreci pat diye iki tane kocaman memiş çıkamaz herhalde regldeyken bazılarında sönüyo tekrar daha fazla dolgunlukla geliyo mesela benim sönmedi

Doğru pes etmedım tabki yarın 7gün ara bitiyor 2. 21e başlıycam
Sadece moralim bozuldu işte
inşallah büyüycekler:)

aa ben görmemişim kızlar gelişmeleri yazmıyosunuz sinirleniyorum birbirimize destek olalım diye var bu forum ama neyse kızlar 11.günüm ve inanın bi gerginlik bi doluluk var ben inanıyorum kesinlikle Kasım ayında 75 sütyenleri takıyo olucaz ve 1 sene sonra da artık 80 d sütyenler bizimdir 1 sene diyorum kendimi öyle hazırlıyım erken gelirse mutluluktan uçarım

deniyim yine bakalım ya çok moralim bozuk büyüsünler artık

bugün başlicam canım ya sen okudunmu hepsini bu konunun? büyümüş mü cidden ve en çok büyüyenin kaç cm büyümüş? ben bu konuya çook önceden bakmıştım ve hiç hatırlamıyorum

en çok ilerleme kaydeden kim bu yöntemle ? bana da atıııın bende dinlicem yata yata karpuz gibi büyüsünler

bugün başlicam canım ya sen okudunmu hepsini bu konunun? büyümüş mü cidden ve en çok büyüyenin kaç cm büyümüş? ben bu konuya çook önceden bakmıştım ve hiç hatırlamıyorum

canım ben şu an hala okuyorum 814.sayfadayım baktım herkes sonuç almış hatırladığım kadarıyla nez 70den 75e çıkarmış nil de öyle daha devamını okumadım tabi 1400 küsür sayfa daha ilerde büyümüştür belki şimdi okuduğum kadarıyla böyle

iyi büyütmüşler canım tek telkin mi yapmışlar yoksa başka şeylerde yapmışlar mı peki?
sen tek telkin mi dinliyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…