Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

78 oldumki beeeeeeeeeeeeen :) Kizlar pes etmeyin moralinizi bozmayin, her insanda farklilik gösterebilir, belki bazilarinizinki 3 ayda bazilarinizinki 6 ayda büyüyecek, ama ben inaniyorum, denedim test ettim onayliyorum :) Baska bir sitede bizimle dalga geçmisler, geçsinler bakalim :KK70: 3 gün sonra 21. günüm bitiyor. Telkine yeni baslayanlar için söylüyorum, ilk hafta müzikten sklmis olabilirsiniz, hatta evet insanin ruhunu bunaltiyor, ama inanin devam ettiginizde artik muzik açikken bile duymuyo olacaksiniz. öperimmm

78 oldumki beeeeeeeeeeeeen :) Kizlar pes etmeyin moralinizi bozmayin, her insanda farklilik gösterebilir, belki bazilarinizinki 3 ayda bazilarinizinki 6 ayda büyüyecek, ama ben inaniyorum, denedim test ettim onayliyorum :) Baska bir sitede bizimle dalga geçmisler, geçsinler bakalim :KK70: 3 gün sonra 21. günüm bitiyor. Telkine yeni baslayanlar için söylüyorum, ilk hafta müzikten sklmis olabilirsiniz, hatta evet insanin ruhunu bunaltiyor, ama inanin devam ettiginizde artik muzik açikken bile duymuyo olacaksiniz. öperimmm

canım sen ilk 21.gününde misin? kaç cm'di önceden? ve tek telkin mi dinliyorsun?

hangi sitede dalga geçmişler ve nasıl dalga geçmişler canım çok merak ettim? erkekler mi dalga geçmiş?

canım sen ilk 21.gününde misin? kaç cm'di önceden? ve tek telkin mi dinliyorsun?

hangi sitede dalga geçmişler ve nasıl dalga geçmişler canım çok merak ettim? erkekler mi dalga geçmiş?

Bir sözlükte gördüm, simdi burda yeni oldugum için, yazabilirmiyim bilmiyorum, arama motöründe "telkinle gögüs büyütme" yazinca çikiyor :) Gögüslerim sabit durmadiklari için hep 73-74 en fazla 75 oluyorlardi. evet ilk 21im adet dönemim biteli 1 hafta oluyor. Ben hurma, adaçayi kullaniyorum, hergün masajimida yapmayi ihmal etmiyorum:) Sendeki gelismeler nasil?

Birde canim benim gögüslerim birden sönmüslerdi (hormon içeren dogum kontrol hapi kullaniyordum biraktim normal dogum kontrol hapina basladim o yüzden olsa gerek) su an eski haline döndüler, belki telkinin erken fayda etmesi o yüzdendir, ama olsuuuuuun ise yaradigi belli :KK70:

Bir sözlükte gördüm, simdi burda yeni oldugum için, yazabilirmiyim bilmiyorum, arama motöründe "telkinle gögüs büyütme" yazinca çikiyor :) Gögüslerim sabit durmadiklari için hep 73-74 en fazla 75 oluyorlardi. evet ilk 21im adet dönemim biteli 1 hafta oluyor. Ben hurma, adaçayi kullaniyorum, hergün masajimida yapmayi ihmal etmiyorum:) Sendeki gelismeler nasil?

varya bu göğsü küçük olan kızlarla dalga geçen erkeklere bir beddua ediyorum "inşallah ufacık memeli karılarınız olur" diye hakediyorlar yani:KK20: 78 olması çok iyi kaç cm büyümüş yaa :) canım ben hiç birşeyi düzenli yapamadım en fazla 4-5gün yaptım tabi bir etkide göremedim sadece 1cm büyüme olmuş keten tohumuna devam edicem inşallah büyür :)

evet canım tek telkin ben çok zayıfım bide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum arada hurma yiyorum o kadar başka hiçbişey çoğu dinleyen de tek telkinle büyütmüş canım :KK34:

o zaman bende bugunden tezi yok telkine başlıyorummmmm :KK70:

kızlar telkini isteyenler maillerinide hemen yazsınlar ki bizde atabilen hemen o ara atsın bir girip bir çıkınca uzuyor böyle :)

Yarın 2. 21 e başlıyorum 2 gündür sızı yoktu sanki bugün bir ağrı girdi çıktı.
Göğüslerim aslında büyüyen kısmı küçülmedi ama daha sert ve dlolgundu sanki o biraz söndü cm olarak hala 82de şuan

Rezene çayı aldım ama kokusunu bile sevmedim içmeyi istiyorum ama bilemiyorum daha başlayamadım

Umarım bu 21de biraz daha büyür:)

Sizlerin nasıl

kızlar telkini isteyenler maillerinide hemen yazsınlar ki bizde atabilen hemen o ara atsın bir girip bir çıkınca uzuyor böyle :)

Yarın 2. 21 e başlıyorum 2 gündür sızı yoktu sanki bugün bir ağrı girdi çıktı.
Göğüslerim aslında büyüyen kısmı küçülmedi ama daha sert ve dlolgundu sanki o biraz söndü cm olarak hala 82de şuan

Rezene çayı aldım ama kokusunu bile sevmedim içmeyi istiyorum ama bilemiyorum daha başlayamadım

Umarım bu 21de biraz daha büyür:)

Sizlerin nasıl

canım beden olarak kaç yani üst kaç cm alt kaç cm benim de 12.gün ve dolgunluk sertlik var cm olarak değişmiyo belki ama dolgunlaşıyo fark ediyo çok değişik ya ben inanıyorum 3.21imden sonra artık göğüslerim bir beden atlamış olcak sonraki süreçte de d cupa ulaşçam :KK9: :KK64: :KK19: :KK66:

X