Aklıma bişi takıldı ama ben şuan işyerindeyim çalışıyorum yani telkin müziğini de iş yaparken dinliyorum bazen işe dalıp müziğin farkında olmuyorum yani bu müziği illa beş duyu organımızla hissederek mi dinlemek gerekiyor bu şekilde etkisinden bişi kaybeder mi? bir de hopörlörden dinliyorum ben kulaklık şart değil dimi ???
Cannım istediğin gibi dinleyebilirsin farkında ol olma hic farketmez:)
bende seslide kulaklıklada diliyordum karışık o yüzden farketmez yeterki duyacak şekilde dinle[/QUOT
ok.tamam teşekkür ederim doğru yoldayız o zaman :))
teşekkür ederim. 3 dakika 8 saniye süren klasik batı müziğine benzer bişi doğru mu? ne kadar süre ile dinleniyordu acaba? ben telkinlerin daha uzun olduğunu sanıyordum da. bu 21 günlük periyotların özel bir başlangıç tarihi var mı regli dönemiyle filan ilgili? yoksa rastgele mi başlanıyor? başını ağrıttım kusura bakma
amin. inşallah büyür canım. mailine teşekkürler.
kızlar benim göğüslerim şuan tam bukadar değiller amma buna doğru yaklasıyor
buna benziyor
Eki Görüntüle 757398
Bu çok güzelmiş :) Ne küçük, ne de çok büyük
Ben de başladım telkine. İlk günün 6 saatini bitirdim. Hadi hayırlısı
Yalnız bi şey aklımı kurcalıyo. 3. 21 bittikten sonra kendi kendine büyüyomuş ya, eğer durduramazsak büyümeyi nolcak
büyüsünler de valla onu sonra düşünürüz
Bunu üç 21'i de bitiren arkadaşlarla tartışmak lazım
büyüsünler de valla onu sonra düşünürüz
Kızzz keske büyüsünlerde/ umrumda degıl , durmasa keske ole bıseyolsa da
telkin dinleyişimin 2.günü bugün ve 5. saatteyim ama ben de nedense 2 gündür öok mide bulantısı oluyor telkinden önce böle bişi yoktu ne olduysa telkinden sonra oldu ama bu arada orucum da ondan da olabilir ama en başından beri tutuyorum 2 gündür böyleyim ama bu bir tesadüfse pes yani ..
telkin dinleyişimin 2.günü bugün ve 5. saatteyim ama ben de nedense 2 gündür öok mide bulantısı oluyor telkinden önce böle bişi yoktu ne olduysa telkinden sonra oldu ama bu arada orucum da ondan da olabilir ama en başından beri tutuyorum 2 gündür böyleyim ama bu bir tesadüfse pes yani ..