Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Aklıma bişi takıldı ama ben şuan işyerindeyim çalışıyorum yani telkin müziğini de iş yaparken dinliyorum bazen işe dalıp müziğin farkında olmuyorum yani bu müziği illa beş duyu organımızla hissederek mi dinlemek gerekiyor bu şekilde etkisinden bişi kaybeder mi? bir de hopörlörden dinliyorum ben kulaklık şart değil dimi ???

Cannım istediğin gibi dinleyebilirsin farkında ol olma hic farketmez:)
bende seslide kulaklıklada diliyordum karışık o yüzden farketmez yeterki duyacak şekilde dinle

canım 3 dakika 8 saniye ama bunu günde en az 6 en fazla 10 saat dinlemelisin 21 gün boyunca hiç ara vermemelisin birinci 21 bitince bir hafta verip ikinci 21e başlıcaksın ve eğer 3.yü istersen de ikinci 21 bitince bir hafta ara ve üçüncü 21 öptüm cnm :86:

kızlar kaçıncı gününüzdesiniz nasıl gelişmeler var nasıl büyüdü en başta boyutlarınız ne kadardı yazın da destek olalım büyütüp kaçmak yok

Son düzenleme:
Ben de başladım telkine. İlk günün 6 saatini bitirdim. Hadi hayırlısı
Yalnız bi şey aklımı kurcalıyo. 3. 21 bittikten sonra kendi kendine büyüyomuş ya, eğer durduramazsak büyümeyi nolcak

kızlar 10.günüm bende ağrılar olmuyo yani yok gibi arada sızlama gibi oluyo zaten memelerimin ilk büyüdüğü zaman da hiç ağrımamıştı neyse kızlar tam emin değilim ama dolgunlaştı sanki biraz yayıldı gibi anlamadım büyüyo kızlar kesinlikle büyüyo

telkin dinleyişimin 2.günü bugün ve 5. saatteyim ama ben de nedense 2 gündür öok mide bulantısı oluyor telkinden önce böle bişi yoktu ne olduysa telkinden sonra oldu ama bu arada orucum da ondan da olabilir ama en başından beri tutuyorum 2 gündür böyleyim ama bu bir tesadüfse pes yani ..

olsun canım pes etme ben de oruçluyum ama ne kadar erken bitirirsek 21 günleri o kadar çabuk ulaşırız hedefe ben ikide birde bakıyorum uyandığım gibi direk ellerim onlarda gittiler mi diye

Ben de oruçluyken telkin müziğini dinlediğimde zorlanmıştım oruçta. Neden acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…