Canım sadece telkinle mi büyüttün
kızlar şu an reglim o yüzden anlayamıyorum ne olup bittiğini büyümüş gibi gelmiyo moralim bozuluyuo ama biliyorum ki içerde çalışmalar var memişlerimizi büyütmek için bütün hormonlar memişlere gidiyo allahım bu sefer olsun lütfen çörek otu yağı mı dersin rezene mi dersin hepsini yaptım ama kalıcı olmadı ve eskiyi okudum asla öyle büyümedi benimkiler allahım nolur olsun bu sefer
kızlar şu memişlere bakın yaa :))))
bizim olcak bunlar hatta olcak değil oluyo
Eki Görüntüle 754538 Eki Görüntüle 754537 Eki Görüntüle 754539 Eki Görüntüle 754540
kızlar sapık gibi hissediyorum kendimi yaa
yok canm neden bunalayım aksine cok iyi anlıyorum seni seve seve cevap veririm:) ben o telkini ilk dinlemeye başladığımda ölçülrim alttan 74 uçtan 81 falan geliyordu yani bildiğin dümdüz bişeydi bi de göğüs kafesim düz değil biraz o yüzden de ayrıktı dolayısıyla hiç yok gibiydi. ilk 21i tamamladım ben sonra 82 -83 arasında gidip geldi ölçü. 2. 21 i de dinlemeye başladıktan sonra farkettim ki yan yattığımda bile düz olan göğüslerim daha dolgun duruyodu artık üst üste duruyolardı anlıcağıninsan onu da görünce daha bi hevesleniyo derken 3. 21 i de dinledim en son hatırladığım ölçülerim 74-84 olmuştu artık ama sonra bir daha dinleyemedim nişandı evlilik hazırlıkları çeyiz telaşı derken zamanım olmadı hiç.. evlendiğim tarihten itibaren de kontrol hapı kullanmaya başladım bir sene içinde de 5kilo falan aldım evde oturmaktan:) su ana 62 kiloyum ve göğüs ölçüm alttan 74-ucu 89 hatta regl öncesi 90 falan geliyor.. sutyen ölçüsü olarak söylersek de basta 75 beden dolgulu boş kalıyodu 80 dolguluda güzel duruyolar şimdi. bilmiyorum kilodan mı yoksa haptan mı 89 oldu ama şimdi eskiye nazaran daha iyi duruyolar. ilk zaman eşimin yanında giyinemiyodum kızıyodu söylemiyodu ama o da utandığımın farkındaydı bi kere bile kendimi kötü hissettirecek bir şey söylemedi önümüzdeki yıl içerisinde bir bebeğimiz olmasını planlıyoruz allah nasip ederse bende bu sayede benmkiler biraz daha büyür ve öyle kalır diye umut ediyorum
sağdakine bayıldım :))) offff bizimde böyle olurmu acep ???
Canım telkini sana da gönderdim. İstediğin memişlere en kısa zamanda kavuşman duasıyla hemen dinlemeye başla.
Tatlim telkinle birlikte hergün 10 dakika masaj yaptim, hurma ne kadar etkili olur bilmiyorum ama hurma yedim, her gün olmasa da adaçayi ve rezene içmeye çalistim. Hangisi daha etkili bilmiyorum ama bence masaj yapmanin çok faydasi var benim gögüslerim birden sönmüslerdi sebebini hiç bir zaman anlamadim su an tekrar toparlaniyolar insanin kendine güveni artiyor, daha Önce okusaydim keske bunlariiii belki simdiye istedigim gôguslere sahiptimGeç olsun güç olmasin. Pes etmeyin kizlar gerçekten ise yariyoooor!
merhaba, forumu çok ayrıntılı okuyamadım ancak işe yarayan bir yöntem gibi görünüyor. mail adresimi yazsam bana da atatbilir misin acaba? teşekkür ederim. duygudeniz81@hotmail.com
Evet kızlar telkine devam. Benimde telkinde 13. günüm bugün ve durmak yok telkine devam diyenlerdenim. Gerçekten işe yarıyor. Daha şimdiden göğüslerimi dolgun görmek beni mutlu ediyor. Birde gerçekten şekle giriyor göğüsler. Elimi değdiğimde acı hissediyorum. Ama bu acılar mutluluk veren acılar. O belirtileri gördükçe insan daha da istekle dinliyor bu telkini.
canım 'mavigozff' nickli arkadasımız bana atmıstı sagolsun, mailini gönder ben de sana atayım
mailim ayten_hasan65@hotmail.com cnm çok teşekkür ederim bekliyorum ben
canım inşallah biz de büyütücez yacanım güzel haberler duydukça hevesleniyoırum gerçi benim daha çok erken 1 hafta oldu bir de tam reglime denk geldi ama olsun ben güveniyorum zaten ha diyince olcak şey değil 6 ay sonunda ben 2 beden atlıcağımıza inanıyorum kızlar sakın ayrılmayın hep konuşalım destek olalım 3 kere 21 yapalım sonra bırakalım kendi hallerine büyüsünler ocak ayında zafer bizimdir
Merhaba foruma yeni katıldım sayfaları biraz okudum ama şu " 3 kere 21 yapalım" olayını anlamadım. rica etsem 21 konusunda beni aydınlatır mısınız. Ben de telkin dosyasını indirdim dinlemeye başladım da öğrenmek istiyorum detayları :)
attım sana canım
kızlar büyüsün memişlerimiz yaaa
canım yolladım keyifli dinlemeler
teşekkür ederim. 3 dakika 8 saniye süren klasik batı müziğine benzer bişi doğru mu? ne kadar süre ile dinleniyordu acaba? ben telkinlerin daha uzun olduğunu sanıyordum da. bu 21 günlük periyotların özel bir başlangıç tarihi var mı regli dönemiyle filan ilgili? yoksa rastgele mi başlanıyor? başını ağrıttım kusura bakma