Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Canım sadece telkinle mi büyüttün

Tatlim telkinle birlikte hergün 10 dakika masaj yaptim, hurma ne kadar etkili olur bilmiyorum ama hurma yedim, her gün olmasa da adaçayi ve rezene içmeye çalistim. Hangisi daha etkili bilmiyorum ama bence masaj yapmanin çok faydasi var benim gögüslerim birden sönmüslerdi sebebini hiç bir zaman anlamadim su an tekrar toparlaniyolar insanin kendine güveni artiyor, daha Önce okusaydim keske bunlariiii belki simdiye istedigim gôguslere sahiptim Geç olsun güç olmasin. Pes etmeyin kizlar gerçekten ise yariyoooor!

sağdakine bayıldım :))) offff bizimde böyle olurmu acep ???

canım çoook teşekkür ederim ben daha 16 yaşındayım aslında küçüğüm ama kafama takıyorum işte ablamın da küçük çünkü küçük kaldı şimdiden büyüsün diye inşallah benim de büyür canım inşallah sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin tekrar çok teşekkür ederim canım

Evet kızlar telkine devam. Benimde telkinde 13. günüm bugün ve durmak yok telkine devam diyenlerdenim. Gerçekten işe yarıyor. Daha şimdiden göğüslerimi dolgun görmek beni mutlu ediyor. Birde gerçekten şekle giriyor göğüsler. Elimi değdiğimde acı hissediyorum. Ama bu acılar mutluluk veren acılar. O belirtileri gördükçe insan daha da istekle dinliyor bu telkini.

anladım canım maşallah diyelim o zaman :) inşallah benimkilerde büyür ya

sizden rica etsem bana da gönderir misiniz lütfen .. mail adresim ayten_hasan65@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim

Merhaba foruma yeni katıldım sayfaları biraz okudum ama şu " 3 kere 21 yapalım" olayını anlamadım. rica etsem 21 konusunda beni aydınlatır mısınız. Ben de telkin dosyasını indirdim dinlemeye başladım da öğrenmek istiyorum detayları :)

canım bak şimdi günde en az 6 en çok 10 saat bu telkini dinliyoruz ve 21 gün kesintisiz dinliyoruz ama gün içinde bölebilirsin saatleri en az 6 saat olsun yeter ondan sonra 21 günümüz bitti dimi 1 hafta ara veriyoruz ikinci kez 21 dinliyoruz sonra o bitince bir hafta daha ve son kez 21 gün bitirip kendi büyümelerine bırakıyoru 21 olma sebebi de beyin bir alışkanlığı, bir hobiyi 21 günde kodlar araştırsan bunu da görürsün canım :93:

attım sana canım

teşekkür ederim. 3 dakika 8 saniye süren klasik batı müziğine benzer bişi doğru mu? ne kadar süre ile dinleniyordu acaba? ben telkinlerin daha uzun olduğunu sanıyordum da. bu 21 günlük periyotların özel bir başlangıç tarihi var mı regli dönemiyle filan ilgili? yoksa rastgele mi başlanıyor? başını ağrıttım kusura bakma

önemlideğil:) doğru canımm. Özel bir zaman yok başla hemen 21 gün ara vermeden dinle canım 6saat dinle enaz birgün içinde :)

hı tabi gelişmeleride yaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…