yok canm neden bunalayım aksine cok iyi anlıyorum seni seve seve cevap veririm:) ben o telkini ilk dinlemeye başladığımda ölçülrim alttan 74 uçtan 81 falan geliyordu yani bildiğin dümdüz bişeydi bi de göğüs kafesim düz değil biraz o yüzden de ayrıktı dolayısıyla hiç yok gibiydi. ilk 21i tamamladım ben sonra 82 -83 arasında gidip geldi ölçü. 2. 21 i de dinlemeye başladıktan sonra farkettim ki yan yattığımda bile düz olan göğüslerim daha dolgun duruyodu artık üst üste duruyolardı anlıcağın
insan onu da görünce daha bi hevesleniyo derken 3. 21 i de dinledim en son hatırladığım ölçülerim 74-84 olmuştu artık ama sonra bir daha dinleyemedim nişandı evlilik hazırlıkları çeyiz telaşı derken zamanım olmadı hiç.. evlendiğim tarihten itibaren de kontrol hapı kullanmaya başladım bir sene içinde de 5kilo falan aldım evde oturmaktan:) su ana 62 kiloyum ve göğüs ölçüm alttan 74-ucu 89 hatta regl öncesi 90 falan geliyor.. sutyen ölçüsü olarak söylersek de basta 75 beden dolgulu boş kalıyodu 80 dolguluda güzel duruyolar şimdi. bilmiyorum kilodan mı yoksa haptan mı 89 oldu ama şimdi eskiye nazaran daha iyi duruyolar. ilk zaman eşimin yanında giyinemiyodum kızıyodu söylemiyodu ama o da utandığımın farkındaydı bi kere bile kendimi kötü hissettirecek bir şey söylemedi
önümüzdeki yıl içerisinde bir bebeğimiz olmasını planlıyoruz allah nasip ederse
bende bu sayede benmkiler biraz daha büyür ve öyle kalır diye umut ediyorum