canm regl olduğun günlerde tamamen sönüyor zaten ama reglin bitince toparlar bizde de öyle olmuştu:)kızlar şu an reglim o yüzden anlayamıyorum ne olup bittiğini büyümüş gibi gelmiyo moralim bozuluyuo ama biliyorum ki içerde çalışmalar var memişlerimizi büyütmek için bütün hormonlar memişlere gidiyo allahım bu sefer olsun lütfen çörek otu yağı mı dersin rezene mi dersin hepsini yaptım ama kalıcı olmadı ve eskiyi okudum asla öyle büyümedi benimkiler allahım nolur olsun bu sefer
kızlar şu memişlere bakın yaa :))))
bizim olcak bunlar hatta olcak değil oluyo
Eki Görüntüle 754538 Eki Görüntüle 754537 Eki Görüntüle 754539 Eki Görüntüle 754540
kızlar sapık gibi hissediyorum kendimi yaa
canm regl olduğun günlerde tamamen sönüyor zaten ama reglin bitince toparlar bizde de öyle olmuştu:)
canm regl olduğun günlerde tamamen sönüyor zaten ama reglin bitince toparlar bizde de öyle olmuştu:)
yok anlaşılan ben bu telkini dinleyemiyeceğim :-( 1 saat dinlediğim bogulcak gibi oldum yapma zorunluluğu beni cok sıkıyor galibaen iyisi uykuda dinlemeye calısayım
Kızlar şimdi 21 gün her gün 6 saat dinliyoruz. 7 gün ara verip ikinci 21'e mi başlıyoruz?
Bi de bu aradaki 7 günü reglimize mi denk getirmemiz gerekiyo?
Kızlar şimdi 21 gün her gün 6 saat dinliyoruz. 7 gün ara verip ikinci 21'e mi başlıyoruz?
Bi de bu aradaki 7 günü reglimize mi denk getirmemiz gerekiyo?
Canım telkini sana da gönderdim. İstediğin memişlere en kısa zamanda kavuşman duasıyla hemen dinlemeye başla.
Arkadaşım çok teşekkür ederim
Bu arada müziği duyunca çok güldümBabamın telefon müziği bu anam bilseydim bende yüklerdim ondan hahahahahahaha
Hohoooooooooyt! Kizlar bugün 12. günüm 75 a sudyenimi doldurmazken simdi sudyenle çok güzel duruyorlar, adet donemim ama bende bahsedildigi gibi o kadar sönme olmadi, ölçtüm 75-76yken 80e yaklasmilar! Durmak yoooooooooook çok sevindirik oldum
sağol canım inşallah büyütürüm şimdi sen söylemiştin sanırım ama ben yine sorucam benim göğüs altım 68 göğüs ucum 74 çok küçük yyani anlıycağın sen ne kadar büyütmüştün şu an nasıllar söyler misin inşallah bunaltmıyorumdur :))