Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canm gördün mü bilmiyorum az önceki konuda soruna cevap verdim ordan bakabilirsin :)

Kızlar bugün benim 9. günüm ama göğüslerime el değemiyorum o kadar dolgunlar ki dokununca ağrıyorlar. Gün gün ben size gelişmeleri yazıyorum. Başlayacak olan arkadaşlar hiç düşünmeden başlasınlar. Ne kadar erken telkin o kadar hızlı büyüyen memişler elde edersiniz. Benden söylemesi.

kızlar bu ses dosyasında konuşma yok yani sadece fon gibi doğru mu?

canım evet konusma içerisinde gizli bilinçaltın onu alıyor tatlım

Benimde regl 1 hafta var oyuzden bundan sonraki dolgunluklarda bişey demek istemiyorum telkin 20.güne ulaştım ama 6saat dinledimgeneldeben, sonuctansuan memnunum umarımregldensonra geri gitmez 4gözle regl bitmesini bekliycem.. :)

anladım canım ya keşke konuşma müziğin altında olmasaydıda duysaydık bence öyle daha etkili olurdu

kızlar şu an reglim o yüzden anlayamıyorum ne olup bittiğini büyümüş gibi gelmiyo moralim bozuluyuo ama biliyorum ki içerde çalışmalar var memişlerimizi büyütmek için bütün hormonlar memişlere gidiyo allahım bu sefer olsun lütfen çörek otu yağı mı dersin rezene mi dersin hepsini yaptım ama kalıcı olmadı ve eskiyi okudum asla öyle büyümedi benimkiler allahım nolur olsun bu sefer

kızlar şu memişlere bakın yaa :))))
bizim olcak bunlar hatta olcak değil oluyo
Eki Görüntüle 754537

kızlar sapık gibi hissediyorum kendimi yaa

kızlar iyice delirdiğimi düşünüceksiniz şimdi göğüsümün ilk hali bunun bitaz daha büyüğü

vee şimdi şunlara bakın D

BÖYLE OLDU DEMEK ÇOK İSTERDİM AMA HATTA ERTELEMEK YOK HEPİMİZİN MEMİŞLERİ BU BOYUTA ULAŞMAK İÇİN ŞU AN BÜYÜYOR KIZLAR ÇOK UMUTLUYUM BU KEZ :)

Eki Görüntüle 754538 Eki Görüntüle 754537 Eki Görüntüle 754539

Canım ya :) çok şekersin :) Evet bende umutluyum bugün 21.günü biytiriyorum. Şimdi ara vericem. Ama masaj a devam edicem. hafta sonra 2. 21 i dinliycem İnşallah umutsuzluk yok ben suan memnunum 82 ler şuan ama 1hafta içinde regl olcam o yuzden bundan sonra büyüsede dolgunlaşsada kendimi kandırmıycam regl bi geçsin bakalım.
Ama bugüne kadarki sonuç mutluyum 6cm kazandım :) Tek isteğim geri gitmesin.

CAnım benim göğüslerimd eo koydugundan biraz daha büyüktü. şimdi biraz daha dolgun ve çıkıklık var okadar üdz değil. Yani inan şu haliyle kalsa bilebana yeter yani eskiye göre

Bu arada koydugun resimler süper ama benim fazlasında hiç gözüm yok o kırmızı iç çamaşırlı kızınki kadar bna yeter, buarada çok seksiymiş bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

NOT: sanırım DElirdik.

kızlar buda benim favorim ya cidden başkası duysa sapık diye düşünebilir ama biz hepimiz takıp ilgilendiğimiz için birbirmiz hakkında öyle düşünmüyoruz sıkıntı yok yani gerçekten memişleri düşüne düşüne delirmezsek iyidir

Eklentiler

• $mee1.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 43
canlarım ben çok umutluyum ya aynen mavigozff canım o kırmızılı bile yeter ben sadece beğendiğim için koydum öyle olsun kim istemez ki :)) inşallah biz de aynı sonuçları alırız geçmişi okudum ya herkesin büyümüş bizim niye büyümesin şu an bile büyüyolar büyücek diyip ertelemiyoruz :)

yuyu1245 delirmicez canım beynimize diyoruz biz oturup günün 6-8 saati hep memişleri düşünüyoruz sen de bize ödül olarak bu fotoğraftaki memişleri vericeksin o kadar!

inşallah canım inşallah büyütürüz şu memişlerimizi ya

canlarım kaçıncı gününüz nasıl dolgunluk var mı ya bide bişey dicem benim göğsüm yok denecek kadar az yani inşallah sonuç alırım :) 7.günüm bugün sanırım :)

valla cok heveslendim resimleri görünce :) ben daha hiç düzenli denemedim, bir gün sadece 2 saat bir günde 1 saat dinlemiştim, ama bugün başlıcam nasipse günde 6-8 saat dinlemeye, dua edin bana da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…