Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar şu an reglim o yüzden anlayamıyorum ne olup bittiğini büyümüş gibi gelmiyo moralim bozuluyuo ama biliyorum ki içerde çalışmalar var memişlerimizi büyütmek için bütün hormonlar memişlere gidiyo allahım bu sefer olsun lütfen çörek otu yağı mı dersin rezene mi dersin hepsini yaptım ama kalıcı olmadı ve eskiyi okudum asla öyle büyümedi benimkiler allahım nolur olsun bu sefer

kızlar şu memişlere bakın yaa :))))
bizim olcak bunlar hatta olcak değil oluyo
Eki Görüntüle 754538 Eki Görüntüle 754537 Eki Görüntüle 754539 Eki Görüntüle 754540

kızlar sapık gibi hissediyorum kendimi yaa :KK70:
canm regl olduğun günlerde tamamen sönüyor zaten ama reglin bitince toparlar bizde de öyle olmuştu:)

canm regl olduğun günlerde tamamen sönüyor zaten ama reglin bitince toparlar bizde de öyle olmuştu:)

benim regl dönemimde tamamen söndü ve bitince de toparlamadı :KK43: tabi moralim bozulduğu için yaptıklarımda azalma olmustu. siz bırakmayın arkadaslar

yok anlaşılan ben bu telkini dinleyemiyeceğim :-( 1 saat dinlediğim bogulcak gibi oldum yapma zorunluluğu beni cok sıkıyor galiba :KK43: en iyisi uykuda dinlemeye calısayım

Bugün telkini bıraktım 21 doldu 7 gün beklemedeyim bu aralıktada reglimide bekliyorum
Şuan değişme yok aynılar, hatta telkin dinlemıyorum ama sağ göğsüm sızlıyor.
Regl öncesinden kaynaklanan acılarda yok regl geçmi gelecek anlayamadım
Sadece beklemedeyim ve masaj yapıyorum :)
Nolucak baakalım
Umarım herşey istediğimiz gibi olur :)

Kızlar şimdi 21 gün her gün 6 saat dinliyoruz. 7 gün ara verip ikinci 21'e mi başlıyoruz?
Bi de bu aradaki 7 günü reglimize mi denk getirmemiz gerekiyo?

sağol canım inşallah büyütürüm şimdi sen söylemiştin sanırım ama ben yine sorucam benim göğüs altım 68 göğüs ucum 74 çok küçük yyani anlıycağın sen ne kadar büyütmüştün şu an nasıllar söyler misin inşallah bunaltmıyorumdur :))

yok anlaşılan ben bu telkini dinleyemiyeceğim :-( 1 saat dinlediğim bogulcak gibi oldum yapma zorunluluğu beni cok sıkıyor galiba :KK43: en iyisi uykuda dinlemeye calısayım

canım hayır dinliceksin! sonra bizimkiler büyürse üzülürsün ama nolucak canım büyüyen memişlerini düşün katlan gerçekten büyüyolar :)

Kızlar şimdi 21 gün her gün 6 saat dinliyoruz. 7 gün ara verip ikinci 21'e mi başlıyoruz?

yok canım öyle bi şart yok ama evet 21 gün her gün 6 saat sonra bir hafta ara ve ikinci 21

Tatlım 21 gün 6 saat en az evet ama regl diye bi şart yok ben başladığımda böyle denk gelmişti canım bitirdiğimd esuan regl denk geldi o yuzden ben öyle dedim yoksa öyle bir şart yok :)

Son düzenleme:
Arkadaşım çok teşekkür ederim :21:

Bu arada müziği duyunca çok güldüm :KK1: Babamın telefon müziği bu :KK1: anam bilseydim bende yüklerdim ondan hahahahahahaha:KK1:

canım önemli olan müzik değil ki telkin müziğin arkasına saklanmış bilinç altımız algılıyo bunu yani başka müziğe de konulabilir :KK34: canım hemen başla birbirimize destek olalım ve 3 ay sonra memişlerimizi en az 1 beden atlamış olarak burda görücem :KK9: sonrasında tabi ki süreçle daha da büyücek :KK52: canım çok mutluyum umutluyum yaa :KK64:

evet canım ya sen napıyosun dinliyo musun nasıl ? ben şimdi ölçtüm tekrar dayanamadım alt 68 göğüs ucu 73 :KK14: kızlar çok küçük ya offf kızlar napıcam yaa :KK76:

dun dınledım canım bugun daha baslamadım ben soya sütü ve keten tohumu kullanıyorum ama ramazanda zor oluyo dün mesela gece soya sütü az içtim keten tohumunuda yiyemedim çünkü iftar ve sahurda midem doluyo yer kalmıyo :KK43: ayy büyüsünler yaaaa benimkilerde çok küçük dümdüz :KK50:

Hohoooooooooyt! Kizlar bugün 12. günüm 75 a sudyenimi doldurmazken simdi sudyenle çok güzel duruyorlar, adet donemim ama bende bahsedildigi gibi o kadar sönme olmadi, ölçtüm 75-76yken 80e yaklasmilar! Durmak yoooooooooook çok sevindirik oldum :KK70:

Hohoooooooooyt! Kizlar bugün 12. günüm 75 a sudyenimi doldurmazken simdi sudyenle çok güzel duruyorlar, adet donemim ama bende bahsedildigi gibi o kadar sönme olmadi, ölçtüm 75-76yken 80e yaklasmilar! Durmak yoooooooooook çok sevindirik oldum :KK70:

Canım sadece telkinle mi büyüttün

canım inşallah biz de büyütücez ya :KK9: canım güzel haberler duydukça hevesleniyoırum gerçi benim daha çok erken 1 hafta oldu bir de tam reglime denk geldi ama olsun ben güveniyorum zaten ha diyince olcak şey değil 6 ay sonunda ben 2 beden atlıcağımıza inanıyorum kızlar sakın ayrılmayın hep konuşalım destek olalım 3 kere 21 yapalım sonra bırakalım kendi hallerine büyüsünler :KK66: ocak ayında zafer bizimdir :KK19: :KK9:

sağol canım inşallah büyütürüm şimdi sen söylemiştin sanırım ama ben yine sorucam benim göğüs altım 68 göğüs ucum 74 çok küçük yyani anlıycağın sen ne kadar büyütmüştün şu an nasıllar söyler misin inşallah bunaltmıyorumdur :))

yok canm neden bunalayım aksine cok iyi anlıyorum seni seve seve cevap veririm:) ben o telkini ilk dinlemeye başladığımda ölçülrim alttan 74 uçtan 81 falan geliyordu yani bildiğin dümdüz bişeydi bi de göğüs kafesim düz değil biraz o yüzden de ayrıktı dolayısıyla hiç yok gibiydi. ilk 21i tamamladım ben sonra 82 -83 arasında gidip geldi ölçü. 2. 21 i de dinlemeye başladıktan sonra farkettim ki yan yattığımda bile düz olan göğüslerim daha dolgun duruyodu artık üst üste duruyolardı anlıcağın:KK70: insan onu da görünce daha bi hevesleniyo derken 3. 21 i de dinledim en son hatırladığım ölçülerim 74-84 olmuştu artık ama sonra bir daha dinleyemedim nişandı evlilik hazırlıkları çeyiz telaşı derken zamanım olmadı hiç.. evlendiğim tarihten itibaren de kontrol hapı kullanmaya başladım bir sene içinde de 5kilo falan aldım evde oturmaktan:) su ana 62 kiloyum ve göğüs ölçüm alttan 74-ucu 89 hatta regl öncesi 90 falan geliyor.. sutyen ölçüsü olarak söylersek de basta 75 beden dolgulu boş kalıyodu 80 dolguluda güzel duruyolar şimdi. bilmiyorum kilodan mı yoksa haptan mı 89 oldu ama şimdi eskiye nazaran daha iyi duruyolar. ilk zaman eşimin yanında giyinemiyodum kızıyodu söylemiyodu ama o da utandığımın farkındaydı bi kere bile kendimi kötü hissettirecek bir şey söylemedi :KK48: önümüzdeki yıl içerisinde bir bebeğimiz olmasını planlıyoruz allah nasip ederse:KK49: bende bu sayede benmkiler biraz daha büyür ve öyle kalır diye umut ediyorum :KK31:

Son düzenleme:
X