Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar telkin 16.gündeyim diğer yaptıklarımda 76ydı ilk başladıgımda şuan 82 geliyor..
Mutluyum hala bir sönme küçülme yok harika :)

canım çok sevindim darısı bizim başımıza ben tatilde olduğum için yarıda bırakmıştım şu an tekrar başladım 2.günümdeyim günlük 8 saat dinliyorum kalkıyorum bi açıyorum tv izlerken kitap okurken hep açık kalıyo kızlar inancınızı yitirmeyin ve kesinlikle düzenli dinleyin 3. telkinimizin sonunda burda hepimiz 90 60 90 fiziğimizle bilgisayar başında konuşuyo olucaz :))

Canım sen 6 cm mi büyüttün ? :O telkinle mi sadece büyüdü canım?

Tatlım sadecetelkindeğil biraz geri sayfalarda neleryaptıklarımı anlattım canım ayrıntılı, telkin dinliyorum egzersiz yapıyorum ve çörekotu yağıyla masaj yapıyorum hergün kızlar mutlaka yapın benimkiler afedersiniz bomba gibiler çok güzel oldular şuan 83 e dogru ilerliyor çok mutluyum gercekten gelşşme oldu bırakmayı düşünmüyorum şiddetle tavsiye ediyorum

kızlar ben masaj yapmama taraftarıyım çünkü yağ oluşuyo yaparsak ne biliyim sadece kendi düşüncem bu arada kızlar iyi haberi vericem 3.günüm ve göğüslerim bi cıvıdı bi yaygınlaştı çok mutluyum eski sayfalardan okudum bunun sonrasında dolgunlaşıyomuş :))) ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo kızlar gerçekten işe yarıyo ben bunun yanında iyi beslenmeye dikkat ediyorum çünkü göğüs oluşması için fazlasıyla yağa ihtiyaç varmış iftarda pekmez yiyorum hurma ne kadar sevmesem de bugünden ihtibaren yemeye başlıcam ve en önemlisi rezene çayı kızlar böyle olumlu gelişmeleri okuyunca sanki benimkiler büyüdü gibi seviniyorum yaa:))

canım senin ilk başladığında nasıldı yani dümdüz müydü netten arayıp ilk halini resim olarak koysana merak ettim heycanlandım :)

canım senin ilk başladığında nasıldı yani dümdüz müydü netten arayıp ilk halini resim olarak koysana merak ettim heycanlandım :)

CAnım uygun bir resim baktım ama bulamadım
Tatlım dümdüz değildi hani tamamen düz değildi limon kadardı sanırım biraz daha kücük olabilir suanda işte şeftali gibi diyim kocaman şeftalilerden degil tabi biraz normal böyle şeftaliler kadar dolgunlaştı ve yakınlastı biraz daha eskiden tişörtüm giydiğimde düz gibi duruyordu şimdi giydiğimde birazdaha kalkkık duruyor canım
Yani göğüslerim ucundan 76 geliyordu ilk basladıgımda şimdi 82 geliyor 18.günüm bugün ama dediğim gibi sadece telkinle değil yani hangisi etkili oldugunu bu yuzden söyleyemıyorum hepsini birden yaptım canım ama suan memnunum yani böyle bile kalması bana yeter gayet iyi çıplakken canım bence kızkardeşiminde küçük oda gördüğünde vayy falan büyümüş diyo o kadar bile yeter diyo yani o da hevesleniyo

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,
Bu sitenin sıkı ama sessiz takipçilerindenim. Taki bugüne kadar. Hiç üşenmeden 1. sayfadan itibaren tüm yazılanları büyük bir istekle okudum ve telkini dinlemeye karar verdim. Bugün telkin de 8. günüm. Çok mükemmel bir göğüs büyütme yöntemi olduğunu gördüm. Aylardır ot, çay, küç derken bir sürü yöntem denedim. Ama en başarılısı telkinnn http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/icon14.png . Başladığımdan beri hiç mi hiç olumsuz belirtisi yok ama günden güne göğüslerim sertleşiyor ve dolgunlaşıyor bunu görüyorum. Ama nerdeyse günde 10 saate yakın istekle azimle dinliyorum. Bu arada günde 2 tane hurma yiyor, adaçayı rezene karışımını her gün içiyor, fırsat buldukça masaj yapıyorum. Birde kızlar sırt bölgesinden koltuk altına göğüs bölgesine yakın kısma vurma hareketi yapıyorum. Bu hareket göğüs ayrımını birleştiriyormuş bilginiz olsun.
Ayrıca burada çok güzel bir birliktelik var onu gördüm. Özellikle nezi büyük bir takdirle takip ettim. Usanmadan yılmadan en baştan beri herkeze moral verip, destek olmuş. Emeği geçen, ufak bir gelişimi bizlerle paylaşıp bize yol gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bu telkini yapan arkadaştan da günlerdir kafamı kurcalayan meseleye en ucuz, en zahmetsiz şekilde çözüm bulduğu için.
Telkine devam kızlarr, inanın isteyin, istikrarlı bir şekilde günde en az 8 saat dinleyin. Mutlaka çözüm bulacaksınız. Birde masajın da çok faydası var bunun yanında hem telkin dinleyin hem masaj yapın bir de hurma yiyin. Mükemmel göğüsler sizlerin olacak.
Allah'a emanet olun.

canım çoook sevindim darısı benim başıma o zaman bizim göğüslerimiz aynıymış en başta :) canım ben şu resimdeki gibi istiyorum ya çok taş ama yaa
of of böyle olsun başka da bişi istemem 4.günüm benim cm ölçmüyorum sadece telkini dinliyorum ama sanki dolgunluk var gibi canım inşallah büyücek hatta büyücek değil büyüyo

keşke benimde bu resimdeki gibi olsa

Durmak, yılmak yok kızlar. Bu paylaştığınız güzel memişleri hayal ederek telkinlerimizi dinlemeye devam edelim. Allah'ın izniyle en kısa sürede bu kadar güzel memişlere sahip olacağız.

Canım pes etme olumlu düşün gece uyumadan önce telkindeki sözlere benzer şeyler söyle kendine :)
Kız o resimdeki gibi göğüsüm olsa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

yarısının yarısı anca

ben birtürlü açamıyorum en iyisi bu demişsiniz ama ben bunu da açamadım niye öyle oluyor anlamadım ben iş yerindeki bilgisayardan bakıyorum acaba birşey mi eksik bunda ne biliyim program filan yardımcı olr musunuz lütfen??

canım 'mavigozff' nickli arkadasımız bana atmıstı sagolsun, mailini gönder ben de sana atayım

kızlar bende regl dönemine yaklaştım..şunu söylemek istiyorum daha önce regl şişkinliği oluyodu fakat bu kadar değildi..kesinlikle telkinin etkisi diye düşünüyorum..biliyorum regl olunca sönecekler ama asıl farkı orda gözlemliycem ne kadar küçülücek acaba...valla büyük bi merakla bekliyorum...bu arada ben telkini gece yatarken dinliyorum gündüz yani uyanıkken dahamı iyi etki eder sizce ???

Daha önceki telkini dinleyen deneyimli arkadaşlar gece uyurken bilinçaltı açık olduğu için daha çok etki eder diyorlardı. Bende karışık dinliyorum. Biraz uykuda, biraz da uyanıkken 10 saati doldurmaya çalışıyorum.
Ama çok faydasını görüyorum günden güne değişim farkediliyor. Hiçbir olumsuz belirtisi yok diye yazmıştım ama son iki gündür vücudumda yer yer sivilceler çıktı ve çok kaşınıyor. Biliyorumki bunlar telkinin etkisi ama inşallah çok uzun sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…