Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım pes etme mesella benımde durdu suan ilerleme yok 2gündür ama hani aynı büyüklük ve dolgunluk duruyor pes etme canım aslında bende cay içmeyi düşünüyorum. sanırım onada başlıycam :)

canım dün sana yazdıktan sonra gittim ölçtüm ve adığım santimlerden eser yok birden 79 gözüküyor yine , adet dönemine girdim o yüzden bir sönme mi oldu acaba :s , moralim bozuldu ama en az 2-3 ay kullanmayı düşünüyorum , bu arada çayım rezene+adaçayı+şerbetçiotu karışımı, bazen rezeneyi tek de içtiğim oluyor, ben de işe yaramamış gözükebilir ama bunları faydalı duydum haberin olsun :)

Hatun kişiler kimse bana ses dosyasını atamıcak mı yardım litfen ya :)

Hatun kişiler kimse bana ses dosyasını atamıcak mı yardım litfen ya :)

Tatlım atayım ben sana nasıl yapalım?

Canım bende hergün sabah uyandıgımda öyle korkuyorumki küçülcek eski halıne döncek diye ama suan dönmedi ya ama nasıl korkuyorum:)
Suan normal hatta milimetre daha büyümüş, Ben bu rexzeneden içeyim diyorum ama tadı nasıldır bilmiyorum ya içemezsem diye korkuyorum
Aynen bende devam edicem bunlara en suan adet döneminde değilim olmasınada daha var yani bu büyüme ondan değil ama insallah geri gitmez ama gidersede vazgecmiycem çünkü bu telkınde gidip gelme oluyormus diye duydum canım moralini bozma olur mu devam edelim bakalım :)

Çok sevinirim canım ya dua ederim göğüslerin büyüsün diye :))) maille olur mu acaba sedefyilmaz00@hot.. ?
milimetre milimetredir yani birleşince gelsin santimler :) inşallah cnm ya bakalım dediğin gibi bozmamaya calısıyorum . rezene çok kötü değil basta itici gelebilir ama zamanla baya alışıyorsun, benim adet düzensizliğime de iyi geldi bu ay, bi dahaki ay da günümde olursam işe yarıyor diyebilirim.

Tatlım şimdi atıcam mailine. Bendekiler hala aynı sönmedi ama neyin etkisidir bu tam olarak bilemedim. Tek bir şey yapmıyorum çünkü :) Rezeneyide içmeye çalışıcam inşallah bakalım, sende pes etme, ve bu telkinide dinle bende agrılar oluyo zaman zaman

Tatlım mailine attım şarkıyı :) Dualarınıda bekliyorum Canım insallah hepimiz fayda görürüz :)

Tatlım mailine attım şarkıyı :) Dualarınıda bekliyorum Canım insallah hepimiz fayda görürüz :)

aldım canım çok teşekkür ederim :) inşalllahh :) ara sıra yazalım gelişmeleri (umarım olumlu gelişmeler olur) , birbirimizden destek buluruz belki :) tekrar tesekkür ederim

Ya kizlar bende bu telkine 3 gün önce basladim, arada bir youtube de bulunan o igrenç ses dosyasinida dinledim. Iki gündür gögüslerim daha dolgun duruyorlar ayrica sudyenden çok rahatsiz oluyorum. Adet dönemime 10 gün var. Hiç adet Öncesi böyle olmamistim. 3 günde ise yaramista olamaz. Ama varda birseyler. Psikolojimmi bozulduki benim, psikolojikmi? Of iice delirdim :)

Tatlım herkeste farklı eki ediyor sanırım belki işe yaramıştır sevin bence, ve takviye yapmalısın gercekten :)
İnan bende kafayı yedim sürekli onlarlaugrasıyorum bakıyorum ölcüyorum sıyırdım artık gercekten belkıde cok taktıgım için büyümeside durdu yani ne güzel 76dan 80 cm olmustu dahada büyümüyo oyle kaldı çok ugrasıyorum kendı halıne bırakcam artık

Canim sen ne kadar sure içerisinde o sonucu aldin? Takviye olarak neler yaptin banada anlatabilirmisin? Ben adaçayi içip hurma yemeyi dusunuyorum, ek olarakta her gece masaj yapiyorum, gerçekten çooooooooooook taktim:) 40 gün sonra dugunum vaaar :) bana bir çareeee :/

aynen bende sizin gibi çooook taktım kızlar canım hayırlı olsun düğünün :)

Tatlımbak ben önce telkine başladım 15 gün önce 1-2 gün dinledikten sonra egzersizlere başladım. Bu egzersizlerde nette bulabilirsin göğüs geliştirici egzersizler en başta şınav geliyo birkaç tane baktım onları yapıyorum her boş anımda.
Bunun dışındada çörek otu yağı aldım her gece yatarken masaj yapmaya başladım ama 1-2 dakika değil 5-6 dakika yap ama çok sert davranma sonra acıyorlar ağır ağır masaj yap ve streç koy üstüne tişörtüne gecmesin ama bedenıne sarma sadece üstüne koy kıyafetini giy tabi südyensiz . Pes etme bende baya etkisi oldugunu düşünüyorum. Ve hani kıllanma yaopanlar olmuş 15 günddür bende öyle birşey olmadı canım.
Şiimdide 2-3 gündür şerbetçi otu aldım gündüzleride onunla pres yapıyorum kaynatıp soğutup sürüyorum gene oyle bekletiyorum.
telkinede devam tabiki.
Suan 81 geliyo yani daha hani küçülmediler. Canım öyle ki suan yani utanmıyorum göğüslerimden seviyorm hatta hele südenle cok güzeller yani. Çıplakkende badimi kaldırmaya başladı az az benımkiler küçüktü yani pes etme bunları mutlaka yap
Ben hani okdr memnunumki mutluyumki geçiciyse bile razıyım bunu hep yaparım elime yapışmaz yani sonucta su sürede güzeller napalım hiç olmamasından iyidir tabi dileğim kalıcı olsun :)

Hayırlı olsun düğünün ne güzel canım mutluluklar sende dene bence canım :)

Son düzenleme:

Ay ne kadar güzel senin adina sevindim, ben malesef Türkiye de yasamiyorum ve çörek otuyla serbetci otunu bir türlü buralarda bulamadim yinede umudumu kesmiyorum telkin masaj ve hareketlere devam : ) ben bir kaç ay önce rejim yaptim eskidende zayiftim ama hiç bu kadar küçülmelerine sahit olmadim, su an 76, 80 olsunlar yeterki onada raziyim , adaçayiyla hurmanin bir etkisi varmi? Bu konuda bir bilgin varmi? ostrojen içeriyormus çay ama fayda etmesi için gunde 6-7 bardak içmek lazimmis, oda sakincaliymis, ben gunde 2 içiyorum bir faydasi olurmu sence? Faydasi yoksa birakicam zaten zorla içiyorum. Offf gelinlik provasinda kizin nisanlimin yaninda gogusleriniz kuçuk mecbur destekli yapcaz dedigi gundn beri moralim çok bozuk, ikinci provaya böyle gitmemeliym, hayir olmaz :))

1 cm daha büyümüş sevindim adına:) ya canım sen su telkini nasıl dinliyorsun? ben attığın gün 2 saat dinledim daha fazla yapamadım, sen nasıl yapıyorsun, kimi gece acık bırakıyormuş seninki de öyle mi

Canım hepinize cevap vereyim.
Ben hurma yada adacayını denemdim o yuzden bilemıyorum ama rezene cayını duymustum. Bide rezeneyle masaj yapanda var ben şimdi onuda düşünüyorum ay napıcagımı şaşırdım ya :)
tatlım seni anlıyorum çok iyi ama meraketmme nişanlında sorun yapmaz bence bunu onun için üzülme tatlım ama tabi biraz ugras bakalım olur belki ama hani bunlarla cok büyük bir fark olmuyo benim büyüdü ama hani dolgunlastı biraz büyüdü gercekten ama beden atlamadım yani 15günde iyi bir sonuc bence kendıne güvenin gelıyor denemedende bilemeyiz bırakmamam lazım sende bırakma olmadı çilek yağıydı galiba ondan al masaj yaparken kolay yapılıyor o yuzden bide sıkılaştırıyormuş oda, ama dediğim gibi çörekotu epey işe yarıyor yani bende yaradı bırakmıycam canım

Telkine gelince bende başta zor geliyordu ama şimdi dinliyorum evdeyim bide vaktim var 6 saatten aşagı dinlemıyorum kulağıma takıyorum cok yuksek acmadan tabi normal bir seste gün içinde kulagımda yada arada dısarıya veriyorum sesi öyle tamamlıyorum, gece dinleyemıyorum çünkü uyumakta zorlanırım gündüz dinliyorum ve agrılarıdaoluyor sızı girip çıkıyor enazından zaten 3 kez apmak gerekiyormus bırakmıycam biraz sonuc aldım elimden gelenı yapayım diyorum

kızlar ben geldim tatildeydim malesef telkine ara vermek zorunda kaldım yerinde saydılar o yüzden ama şimdi tekrar başladım kızlar hem önümüz yaz hatta şu bir ay ramazan işimiz gücümüz yok oruçluyuz evde otururken bunu dinleriz iftarda sahurda hurma yeriz faydası oluyor rezene çayı içeriz onun da çok yararı var ve ilk 21imizi bitirince hepimizin memişleri 80 beden olcak inanın ve aksatmadan dinleyin kızlar :):):):):) göğüs ucum 77 altı 69 yani yok gibi ama kızlar inanıyorum yapıcaz hepimiz :)

arkadaşlar düzenli dinleyemedim telkini.. günde ancak iki saat kadar dinledim özellikle boyun bölgem vede koltuk altlarımda kaşınmalar var ..ben telkine bağlıyorum bunu..ölçümde santim değişim yok ama aynaya bakınca daha dolgun gibiler...hurmadan bahseden arkadaşlar evet bende geçen sene günlük 5 adet hurma yedim oda adet öncesi gibi dolgunluk veriyor..ramazanında gelmesiyle ben hem hurmaya hem telkine devam edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…