- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melodi cok güzell ya :) bunu dinlemek hicte zor olmicak diger topikte ama bebek aglama sesine benzer bi ses vardi 10 gunde 3 cm li topikte
Ya bayanlar neden kimseler gelişmeleri yazmıyor artık ? eski üyeler memnun mu halen.benim ikinci hafta gözle görülür farklar var memnunum şimdilik ama ilerde eski haline dönüyosa bırakırım.cevap verin noooluuuuur :/
Sende basladin mi canim ? ben 4 cu gunumdeyim ne kasinti var nede sizlama .. :-(
ya baslamasina söyle basladim indirdim bunu pc de cepte var ama kulakligim bozuldu yeni almam lazim birde telin sarjini bitiyor diye yolda dinliyemiyorum mp3 calarimida aradim bulamadim aklima geldikce ve nette gectikce dinliyorum 6 - 8 saat dinliyemiyorum cok yogunum cünkü her gece hayit tohumu cayini iciyorum daha biseylik yok melodiyede gerektigi sekilde vakit ayiramyiorum mesela suan dinliyorum habire bitince yeniden baslatiyorum ama nette durdugum kadar ancak,, hayitla büyürse büyür her aksam yatmadan önce onu iciyorum cünkü :2:
Ben 5 gun boyunca hemen hemene butun gun dinledim ve evet ise yariyor ama cok guzel popom vardi ordaki yaglari hep yukari cikardi cok pismanim birakiyorum ...
Ben 5 gun boyunca hemen hemene butun gun dinledim ve evet ise yariyor ama cok guzel popom vardi ordaki yaglari hep yukari cikardi cok pismanim birakiyorum ...
bu şekilde gögüs büyütülseydi millet bıçak altına yatmazdı diye düşünüyorum
Bayagi kiside yaramis ama canim , yinede inanmayabilirsin tabi ama o zaman niye dogal gögüs bûyütme bõlümüne giriyorsunki eger tek care estetik diyorsan ?
Simdi bu dedigimi zitligine dedigimi düsûnme cunku bnde ilk dinledigimde vucudumdaki organlar sizliyordu ama ne yazikki duzenli dinliyemiyorum yoksa ise yarar gibiydi
Büyümezse sonra ağlama ama hormonlarını bozuyonnn gögüs büyüme kiloyla olur yada estetikleBayagi kiside yaramis ama canim , yinede inanmayabilirsin tabi ama o zaman niye dogal gögüs bûyütme bõlümüne giriyorsunki eger tek care estetik diyorsan ?
Simdi bu dedigimi zitligine dedigimi düsûnme cunku bnde ilk dinledigimde vucudumdaki organlar sizliyordu ama ne yazikki duzenli dinliyemiyorum yoksa ise yarar gibiydi
dogru soyluyosun zeycann.bende ilk basladigimda o kadarda inanmiyodum icimde.ama deneyerik ve sizladigni gorunce artik inaniyorum.inanmamak kolay,zor olani bi isi inanarak yapmak.ve cook isteyerek yapmakk bence.:)
Büyümezse sonra ağlama ama hormonlarını bozuyonnn gögüs büyüme kiloyla olur yada estetikle
Aglamam hic merak etme .. madem öyle düsunuyorsun ozaman büyuten dolgunlastirabilen arkadaslarimizin hepsi yalan mi soyluyorlar ? Yada madem inanmiyorsun estetik bõlümu forumun yukarilarinda bukadar inmene gerek yok sonucta dogal yöntemle gõgus büyutulmez diyorsun
Aynen öyle canim sen nezamandir yapiyorsunki ? Ne mutlu Duzenli yapabilene . Inanmama konusuna gelincede herkesin kendi karari tabi
Bende denicem benimkiler ideal ama biraz daha büyüse sorun olmazz..
oyledir tabii.ben 1.21i baya oldu bitireli,ara verdim cok yakinda yine baslayacagim dinlemege.. Sen kacinci gunundesin?