Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar themra yağı kullandım. kokusu :KK45: felaket. giysilerimden çıkmadı attım hep kıyafetlerimi. birde sivilce doldu göğüslerim uzun kullanmadım yani.
bende bu telkini dinledim bir buçuk sene oldu galiba. o zaman işe yaramıştı. sonra kilo verince geri küçülme oldu malesef. tekrar dinlemeyi düşünüyorum.
göğüslerde ağrıyla birlikte dogunluk oluyordu. melodi aklıma gelince bile ağrı oluyordu. işe yarıyor bence ama büyicekmi büyimicekmi çok takmayın dinlerken. o zaman daha etkili oluyor.

en kulağıma takıyorum ders çalışıyorum vize haftası ztn bazen uyurkende dinliyorum göğüs aklımın ucundan geçmiyo :KK70: göğüslerimde dolgunluk var ama yetmiyooo :KK43: çok çok olsun inş daha 10. günüm

Çalıştığım işyerindeki odamda 3 tane beyle çalışıyorum. Müziği kulaklıkla dinlemeyi pek tercih etmediğim için kısık sesle dinliyorum 2 gündür. Bende bir değişiklik olmazsa odadaki beylere bakacağım onlardan anlarım farkı :)))))))))

en kulağıma takıyorum ders çalışıyorum vize haftası ztn bazen uyurkende dinliyorum göğüs aklımın ucundan geçmiyo :KK70: göğüslerimde dolgunluk var ama yetmiyooo :KK43: çok çok olsun inş daha 10. günüm

Ebyy yaa ben de büyüme durdu sanki. Ama bu aralar düzenli dinleyemiyorum. Çünkü benim de komite dönemim. Geç yatıp erken kalkıyorum. Sadece uykuda dinlediğim için genelde 6 saati bulamıyorum. Ama senin için çok sevindim. Dinlemeye devam. :) Ben de yitirmedim umudumu. Biliyorum, yine büyüyecekler. :)

Ebyy yaa ben de büyüme durdu sanki. Ama bu aralar düzenli dinleyemiyorum. Çünkü benim de komite dönemim. Geç yatıp erken kalkıyorum. Sadece uykuda dinlediğim için genelde 6 saati bulamıyorum. Ama senin için çok sevindim. Dinlemeye devam. :) Ben de yitirmedim umudumu. Biliyorum, yine büyüyecekler. :)

ben 82-83 arasıydım başladığımda şuan 85m canım sanada etki eder eminimki . başladığımdan beri 6 saat dinlediğim hiç olmadı benimde ben her akşam masaj yapmaya çalışıyorum telkini dinledikten 4gün sonra başladım masaj yapmaya bakalım bişeyler oluyo ama yetmiyo

kızlar bir sorum olacak acaba bu büyüme kalıcı mı oluyor yani büyükten sonra sönerse cok üzülürüm

ay çok hoşmuş bu müzik,ümit besen'in müziklerini andırıyo sanki:KK1: dinleyelim bakalım nolcek:KK34:

Canim, bu programin adi ne? gelistirmek istedigimiz baska konularda da kendi telkinimizi hazirlayabilir miyiz?

tesekkurler

Buradan İndirinz: breast.mp3 - 2.9 Mb

hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..

sende değilde onlarda etkili olurmuş:KK9: gerçekten erkekde etkilenir telkinden azda olsa onlardada kadın hormonları var
Çalıştığım işyerindeki odamda 3 tane beyle çalışıyorum. Müziği kulaklıkla dinlemeyi pek tercih etmediğim için kısık sesle dinliyorum 2 gündür. Bende bir değişiklik olmazsa odadaki beylere bakacağım onlardan anlarım farkı :)))))))))

nasıl gidiyo ??

zaman zaman hadi yeniden dinliyim diyorum ama bi müziği günde 8 saat boyunca dinlemek ve bunu 21 gün boyunca sürdürebilmek imkansız yaa:SS müzik de güzel olsa neyse diycem, kassam kassam günde en fazla 4 saat dinleyebilirim o da işe yarar mı emin olamadığımdan başladıktan maksimum 5-6 gün sonra bırakıyorum:S ne diyorsunuz 4 saat dinlemek de bişeye yarar mı

canım ya bende bıraktım nerdeee keşke büyüseler ben şimdi mersin yağı ve adaçayına başlıyorum

kizlar niye biraktinizki,fayda etmedimi??blackcat arkadasim sagolsun bana gonderdi dinledim 2gunden sonra 21gunum bitecek.amma cm olarak olcmemisim.ama 1azda olsa fark hissetdim.hic acimayan goguslerim sanki acidi,agri vardi bu 19gunde.ben telkine inanmiyodum ama aci olunca sanki inanmaya basliyorum.rezenede iciyorum.INSALLAH hepimiz dilegimize kavusuruz.

zaman zaman hadi yeniden dinliyim diyorum ama bi müziği günde 8 saat boyunca dinlemek ve bunu 21 gün boyunca sürdürebilmek imkansız yaa:SS müzik de güzel olsa neyse diycem, kassam kassam günde en fazla 4 saat dinleyebilirim o da işe yarar mı emin olamadığımdan başladıktan maksimum 5-6 gün sonra bırakıyorum:S ne diyorsunuz 4 saat dinlemek de bişeye yarar mı

belki uyurken dinlemegi denesen arkadasim o zaman 8saate varir.hic dinlememektense denemekte fayda var 4saatde olsa dinle bence.ama uyurken kulaklikla dinlesende guzel olur.sart 8 saat olmasi degil ben 6saat dinlemege calisiyorum.

canım ya bende bıraktım nerdeee keşke büyüseler ben şimdi mersin yağı ve adaçayına başlıyorum

Canım benim sen de hiç büyüme olmadı mı? Bildiğim kadarıyla sen de günde toplam 6 saat dinlemiyordun. Sanırım sen de öğrencisin, bence sömestr tatilinde düzgün bir şekilde dinlersek sonuç alacağımıza inanıyorum. Ben şahsen öyle yapacağım. Ocak başı sınavlarım bitiyor, o zaman yeniden başlayacağım. Çünkü düzenli dinlerken çok ağrı hissetmiştim ben. Ne zamanki gece yatarken kulaklıkla dinlemeye başladım, ağrılarım kesildi. Çünkü uyandığımda kulaklıklar kulağımda olmuyordu. :KK70: Adaçayı ile rezene iç. Birini sabah birini akşam içersin. Ben de telkinle birlikte hem masaj hem de çay başlayacağım. :)

kizlar niye biraktinizki,fayda etmedimi??blackcat arkadasim sagolsun bana gonderdi dinledim 2gunden sonra 21gunum bitecek.amma cm olarak olcmemisim.ama 1azda olsa fark hissetdim.hic acimayan goguslerim sanki acidi,agri vardi bu 19gunde.ben telkine inanmiyodum ama aci olunca sanki inanmaya basliyorum.rezenede iciyorum.INSALLAH hepimiz dilegimize kavusuruz.

Canım hayır etki ediyor tabi ama öğrenciyim ben ve derslerden pek vakit bulamıyorum. Sınavlarım bitince hemen başlayacağım. Bence sen de inan. Bu sayede bilinçaltının kabul etmesi daha kolay olur. :)

Canım benim sen de hiç büyüme olmadı mı? Bildiğim kadarıyla sen de günde toplam 6 saat dinlemiyordun. Sanırım sen de öğrencisin, bence sömestr tatilinde düzgün bir şekilde dinlersek sonuç alacağımıza inanıyorum. Ben şahsen öyle yapacağım. Ocak başı sınavlarım bitiyor, o zaman yeniden başlayacağım. Çünkü düzenli dinlerken çok ağrı hissetmiştim ben. Ne zamanki gece yatarken kulaklıkla dinlemeye başladım, ağrılarım kesildi. Çünkü uyandığımda kulaklıklar kulağımda olmuyordu. :KK70: Adaçayı ile rezene iç. Birini sabah birini akşam içersin. Ben de telkinle birlikte hem masaj hem de çay başlayacağım. :)

aynen canım ya öğrenciyken olmuyo hayıtta iyi diyolar onuda içelim sömestra girelim program yapalım kendimize seninle :KK70:

aynen canım ya öğrenciyken olmuyo hayıtta iyi diyolar onuda içelim sömestra girelim program yapalım kendimize seninle :KK70:

Canım hayıt otuyla ilgili olumlu olumsuz o kadar çok şey okudum ki... Bence onu yapmayalım şimdilik. Forumda bak istersen çok fazla olumsuz şey yazılmış onun için. Ben biraz kararsızım bu konuda. Biz telkin, masaj, çaylar ve moralle bu işi halledeceğiz inanıyorum. :) Programımızı da belirleyelim en kısa sürede.

X