Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ayrıca ergenliğe gireli 2 sene olmasına rağmen göğüslerim erik gibi ergenlik döneminde dinleyebiliyor muyuz ?

Evet arkadaşlar 2.ayımı da doldurmak üzereyim.İlk aydaki kadar hızlı büyümedi ama gördüm ki alt tarafı müzik peahh deyip de geçilmiyormuş.İleride zararı dokunur mu bilemem ama alt tarafı müzik peaah ne zararı olcak :KK70: şaka bir yana denemeye değer diyorum ya...tabi inanmak gerekiyor. hemencecik ameliyat olarak göğüs büyütmek tercih meselesi.Para akan cüzdanım olsa bende belki onu tercih ederdim.telkin ise masrafsiz ammaa düzen ve sabır istiyor. Her yönteme saygı duyuyorum yeterki büyüsün :)

Aynı yöntem kilo aldırır mı acaba ? .. basen ve yüz bölgesi için valla ne süper olur eğer olursaaa...

cnm sesımın duyulmaması gerek subliminaller boyle hazırlanıyor.. fakat ses frekansımı bıraz daha yuksek tutan hazırlayıp ekleyeyım hemen.. cogu acemıce yapılan ses dosyalarında robotumsu bır ses duyarsınız.. nasıl oldugunu bırazdan ekleyecegım ses dosyasından anlarsın.. net uzerınde bu konu hakkında bır tarama yapabılırsın :KK66::6 bu dosyayı profilimde paylaşabilirmisniz ve gerçekten işe yarıyormu merak ediyorum cevaplar

Buradan İndirinz: breast.mp3 - 2.9 Mb

hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

Telkin Metni

* Bir şeyler oluyor.

* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* Göğüs ölçümden memnunum.

* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..

Yukarıda ki linke bastığımda bir sayfa çıkıyor ama o sesle ilgili bir sonuç yok. Yani indirmek için bir puton yok. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim :)

yeeeeaaaa! :KK52: ben psikoloji öğrencisiyim ve en etkili sonucun hep bu şekilde olacağını düşünmüştüümmmm! müziği açınca zaten neredeyse büyümüş kadar sevindim :KK76: çünkü çok keyifli hem inanıyoruz hem bilinçaltımıza kod gönderiyoruz yehuuuu! ben işe yarayacağına inanıyorum. inanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar! insanlar astral seyahate gidiyorlar. Zihin tek başına 400.000 kişilik bir şehri ışıtacak ve ısıtacak potansiyel enerjiye sahipken kendi göğsünü neden büyütemesin ehe :KK53: insanlar inanarak kanseri yeniyorlar Allah'ın izniyle. Kendinizi melodiye bırakın... hatta mümkün olsa kendi fotoğrafımıza göğüs fotoşopu yapıp aynanın üstüne assak :KK1:

yalnız bir şeyi merak ediyorum neden 21 gün? ve de 6-8 saati ara vererek doldursak da olur mu? çünkü kesintisiz o kadar saat dinleyemem :KK50:

Parfait daha dinlemeye başlayalı 10 dk oldu ama çok sevindim. İnşallah sonuç vereceğine eminim, şimdiden emeğine sağlık :KK9:

cnm 6-8 saati ara vererek gün içinde dinleyebilirsin. illa tek seferde dinlemek zorunda değilsin. 21 gün boyunca dinleniyor çünkü hücre yenilenmesi 21 günde bir oluyor sanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam eğer.
bende telkini deneyenlerdenim. kesin işe yarıyor ki ben bir kere 21 gün dinledim. kilo verince tabi geri küçülme oldu.
göğüslerde kaşıntı ve kramp şeklinde ağrılar olmuştu. çok ilginç valla. allah kötü niyetlilerin eline düşürmesin beyin gerçekten emir alıyor bizde habersiz laylaylom.:KK35:
yeeeeaaaa! :KK52: ben psikoloji öğrencisiyim ve en etkili sonucun hep bu şekilde olacağını düşünmüştüümmmm! müziği açınca zaten neredeyse büyümüş kadar sevindim :KK76: çünkü çok keyifli hem inanıyoruz hem bilinçaltımıza kod gönderiyoruz yehuuuu! ben işe yarayacağına inanıyorum. inanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar! insanlar astral seyahate gidiyorlar. Zihin tek başına 400.000 kişilik bir şehri ışıtacak ve ısıtacak potansiyel enerjiye sahipken kendi göğsünü neden büyütemesin ehe :KK53: insanlar inanarak kanseri yeniyorlar Allah'ın izniyle. Kendinizi melodiye bırakın... hatta mümkün olsa kendi fotoğrafımıza göğüs fotoşopu yapıp aynanın üstüne assak :KK1:

yalnız bir şeyi merak ediyorum neden 21 gün? ve de 6-8 saati ara vererek doldursak da olur mu? çünkü kesintisiz o kadar saat dinleyemem :KK50:

Parfait daha dinlemeye başlayalı 10 dk oldu ama çok sevindim. İnşallah sonuç vereceğine eminim, şimdiden emeğine sağlık :KK9:

Ya nasıl indirdiniz? Ben indiremedim

Göğüs büyütme telkinle olacak bişey değil canlar.. Bikere sen 50 kiloysan göğüslerin ne kadar büyük olabilir bi düşün mantıksız ve orantısız değil mi? Böyle şeylerle ugrasacagınıza kilo almaya bakın derim. iyi günler

Parfait ben bir şey sorucam.
Telkin hakkında.
SBu telkini sen hazırladın sanırsam öyle anladım yani.
İnternette biraz araştırdım bu telkin olayınada inanıyorum gögüs büyütmek için olanı yaptım işe yaradı benim için.
Benim aşırı terleme sorunum var belki telkinle aşılabilir diye düşünüyorum
Tamamen psikolojik çünkü ter dedim mi elim ayağım terlemeye başlıyo kupkuruyken birden ıslanıyo
Çok kötü bir şey yaşamadan bilinmez Allah kimseye vermesin.
Utanınca sıkılınca heyecan yapınca davul gibi oluyo ellerim genetik annemde de var.
Her neyse gelelim konumuza belki anlamışsındır da :KK17:
Böyle bi telkin var ama ses dosyasını bulamadım
Bana yardımcı olabilir misin bi şekilde acaba :18:
Umarım mesajı görürsün
Herşey için şimdiden teşekkür ederim
Özel mesaj atmak isterdim ama henüz 100 mesajım olmadı 20 tane falan eksik :44:

Parfait ben bir şey sorucam.
Telkin hakkında.
SBu telkini sen hazırladın sanırsam öyle anladım yani.
İnternette biraz araştırdım bu telkin olayınada inanıyorum gögüs büyütmek için olanı yaptım işe yaradı benim için.
Benim aşırı terleme sorunum var belki telkinle aşılabilir diye düşünüyorum
Tamamen psikolojik çünkü ter dedim mi elim ayağım terlemeye başlıyo kupkuruyken birden ıslanıyo
Çok kötü bir şey yaşamadan bilinmez Allah kimseye vermesin.
Utanınca sıkılınca heyecan yapınca davul gibi oluyo ellerim genetik annemde de var.
Her neyse gelelim konumuza belki anlamışsındır da :KK17:
Böyle bi telkin var ama ses dosyasını bulamadım
Bana yardımcı olabilir misin bi şekilde acaba :18:
Umarım mesajı görürsün
Herşey için şimdiden teşekkür ederim
Özel mesaj atmak isterdim ama henüz 100 mesajım olmadı 20 tane falan eksik :44:

anladığım kadarıyla telkinle göğüs büyütmüşsün canım bizede yardımcı olabilirmisin nasıl telkinle göğüs büyüttün ? ne kadar büyttün ?

Evet bu yöntemi deneyip uygulayanlar, bir zahmet bu konuya yazsın da biz de yaramış mi yaramamış mı görelim dimi :)

Biraz geç döndüm kusura bakmayın :26:
Söz söyle başlıyayım.
Öncelikle 1 seneye yakın oldu yapalı ozamanlar üye değildim. :KK30:
Şuan19 yaşındayım
İnandım olabileceğine çünkü telkin hakkında bi kaç bişey öğrenirken buraya denk geldim.
Daha sonra dinlemeye başladım böyle ilk 3 yada 4. dinlemem de böyle hafif bir sızlama kaşıntı hissediyorsun
Psikolojik mi bilmiyorum.:KK37:
Belkide gelişim süreci mi daha tamamlamamıştım gelişeceği vardı hiç bir şey diyemem
Bİ iç çamaşırım vardı bi beden kadar büyüktü neredeyse hep onu doldurmayı düşündüm hayalimde bi süre gündüzleri dinledim sonra beynime yerleştirdikten sonra her gece yatarken taktım kulaklığı sabaha kadar dinledim bazen sesten dolayı abuk sabuk ruyalar gördüm rahatsız oldum ama bıraktıysam da 6 saate en azından gündüz tamamladım ama gündüz pek vaktim olmadığı için daha çok geceleri dinledim ben
1 beden tam büyümedi ama yakın hani 1-2 cm daha büyüse tam olacaktı ama olmadı :KK31:
Kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem :KK34:
Benim yaşadıklarım bunlar
Tavsiye eder miyim?
Tavsiye ederim denemekten zarar cıkmaz
21 gün boyunca hiç ara vermeden dinledim :KK55:

gece yatarken çok çok kısık seste dinliyorum yine de yarar mı dersiniz. kulaklğı takmıyorum açıkta bırakıyorum ve anca çok ikkat kesilirsem duyabileceğim ir seste. yoksa uyuyamam uyuyamayınca da çok sinirli oluyorum. bütün gün kulağında bu müziği dinleyebilenlere helal olsun

Kuantum yönünden bakarsak aslında çok olumlu geliyor bana bu uygulama...
Çünkü evrene hangi enerjiyi yollarsan o sana geri döner...iyi düşün iyi olsun,kötü düşün kötü olsun kısacası...

bana mantıklı gelıyo......Hani derler ya eskıler birseyi 40 kere dedın mı olurmıs diye,oradanda tola cıkılabılır...kendi bilinçaltımızı kendımız yöneetebiliriz...o bizim kölemiz olsun...ne istiyorsanız bunu uygulayın arkadaşlar...kuantum muzıklerı diye yazarsanız internette buna benzer bırsuru müzıkler ındırebılırsınız....ben 2yıldır bu konu uzerınde ileri derecede çalışıyorum ve çok şükür bilinçaltıma hakım denebilecek kadar ilerledim....bu çok zor deıl yeter kı dualarınızda ve rabbimden istedıklerınızde olumsuz bir söz gecırmeğin...örnegın araba aldı bı tanıdığınız ..ona allah iyi günlerde bındırsın deyın...kazasız belasız değil...bu kısa bi örnekti sadece....

X