kızlarrrrrr bugün harika bişi oldu :)))
erkek arkadaşımla yemeğe gitmiştik. tabi benim minişler gayet dolgunlaştı ya bende söner diye korkumdan tadını çıkarayım dedim. biraz göğüs dekoltesi yaptım ama çok az. neyse oturduk masaya ben ceketimi çıkardım benimkinin gözlerini görmeniz lazımdı. hem dekolteye kızmaya çalıştı hem bunlara ne olmuş yaaa diye delirdi :)))) allahım okadar mutlu oldumkiii aanlatamam size. sürekli sordu ne oldu onlara diye. bende ne bileym canım regl olcam ondandır dedim durdum :)))
büyüse büyüse en fazla 2 beden atarlar. henüz gelişimini tamamlamamış göğüsleri bilemem ama gelişimini tamamlamışlarsa taşıyamayacak kadar olmazlar. ama ben taşıyamamaya bile razıyım
oooo baya gelişmiş yani farkedildiğine görekaç gün oldu canım seninki
tam tarih hatırlamıyorum canım ya keşke not alsaymışım. ama 7-8 gün oldu kesin. ya dünden beri böyleler hayatımda ilk defa böyle bişeye sahibim. belki ondan çok heyecanlandım. aslında ben abartıyorum galiba bu bile bana fazlada :))
benim bugün 8. günüm 6 saat doldurdum..tv ozlerken dinlemedigim halde bi sizi girdi sag gögüsüme...kendi kendine durup durup olmazdi demekki yavas yavas basliobakalim in büyücekler :)
bi de bişeyi çok merak ediyorum kızlar. göğüslerin büyümesinin yaşı varmı. yani 21 yaşına yeni girdim, hani gelişimini henüz tamamlamış mıdır? tamamlamadıysa daha fazla sonuç almamız mümkün gibi geliyor bana ??
bi de bişeyi çok merak ediyorum kızlar. göğüslerin büyümesinin yaşı varmı. yani 21 yaşına yeni girdim, hani gelişimini henüz tamamlamış mıdır? tamamlamadıysa daha fazla sonuç almamız mümkün gibi geliyor bana ??
canım ya ben alıntı yaparak cevaplamak istedim ama o kadar dalmışım ki yanlışlıkla şikayet et butonuna basmışım avukatımız size geri bönecek falan yazdı. ay ne yaptığımı anlamadım bi sorun olmaz umarım yabenim bugün 8. günüm 6 saat doldurdum..tv ozlerken dinlemedigim halde bi sizi girdi sag gögüsüme...kendi kendine durup durup olmazdi demekki yavas yavas basliobakalim in büyücekler :)
canım bende etki etmeye başladıysa hiç korkma sende de sorun olmaz1 ay sonra 25 yasıma giriyorum
canım ya ben alıntı yaparak cevaplamak istedim ama o kadar dalmışım ki yanlışlıkla şikayet et butonuna basmışım avukatımız size geri bönecek falan yazdı. ay ne yaptığımı anlamadım bi sorun olmaz umarım ya
senin ne kadar fark etti canım ? cm olarak ?
canım benim 8. günüm ve daha yeni etki etmeye başladı ağrı sızı falan henüz bi dogunluk büyüme falan yok birde ben hiç ölçmedim ölçmeyecemde sütyenle ölçecem ne zaman 80 dolgusuzu doldurdu tamamdır yeter ozaman bana
saka yaptim falan dersin maden dönceklermis sana[/QUObenim arkadaşım değil mi istediğimi yaparım size ne derim
canım ondan başka ağrıların oldumu hiç benimde 8. günüm yeni etki etmeye başladıda
bende 21 gün sonunda ölçücem sonucuda paylaşıcam hepinizle. şuan tek korkum regl olmama çok az var. bu şişşkinlik dolgunluk bu yüzdense resmen yıkılırım. dua edin benim için lütfen öyle olmasın :18:
Kızlar regl oncesı gogus acısıyla dınlerken olan agrı bırlesınce fecı oluyo yaa bugun zorlandım bı ara cok agrım oldu dokununca zaten acıyo reglı oncesı oldugu ıcınDolgunluk arttı cok guzel oldu ama bu kez reglıden olan dolgunluk ama yınede cok daha guzel gorunuyolar
aynen cnm benimde 2 gün sızı oldu bugün regl dönemi için şiştiler dokununca ağırıyo dolgun görünüyor regl bitsin bakalım inicekler ama az insinler :87: İNŞALLAH