Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar regl oncesı gogus acısıyla dınlerken olan agrı bırlesınce fecı oluyo yaa bugun zorlandım bı ara cok agrım oldu dokununca zaten acıyo reglı oncesı oldugu ıcın Dolgunluk arttı cok guzel oldu ama bu kez reglıden olan dolgunluk ama yınede cok daha guzel gorunuyolar

keşke hep öyle kalsalar dimi ne güzel olurdu ama biz daha büyüğüne yol alıyoruz

keşke hep öyle kalsalar dimi ne güzel olurdu Ama biz daha büyüğüne yol alıyoruz

aynen cnm bende oyle dusundum bu kez aman bu da ne kı dedım dahada buyuyecek ınsallah dedımbugun kımse yok burda galıba kızlar nerdesınız gelısmeler ne alemde

bende de arada sırada hafif agrı girip çıkıyor ama belli belirsiz bakalım ne olacak... benimle aynı zamanda baslayan kimdi acaba merak ettim gelişmeleri benim 8. günüm

bende de arada sırada hafif agrı girip çıkıyor ama belli belirsiz bakalım ne olacak... benimle aynı zamanda baslayan kimdi acaba merak ettim gelişmeleri benim 8. günüm

benim 6. günüm dün uzun süre dinledim 7 saat falan pek bir şey yoktu bugun dınlemeye pek fırsatım olmadı sabah 1-2 saat dınledım çok az sızı oldu.

benim 6. günüm dün uzun süre dinledim 7 saat falan pek bir şey yoktu bugun dınlemeye pek fırsatım olmadı sabah 1-2 saat dınledım çok az sızı oldu.

canım sende herhangi bir gelişme varmı peki büyüme falan gibi

bende de arada sırada hafif agrı girip çıkıyor ama belli belirsiz bakalım ne olacak... Benimle aynı zamanda baslayan kimdi acaba merak ettim gelişmeleri benim 8. Günüm

cnm ılk belırtılerde benımde oyle varla yok arası bı agrı hatta yazmısımdır bak anlamadım hatta varmı yokmu dıye ılk ve ıkıncı gunde oyle olmusdu benmı yanılıyorum acaba dedım cunku o zaman kımsede yokdu kı soyleyen hanı etkı ettı dıye yenı denedıgım ıcın supheye dusmusdum bana mı oyle gelıyokı dedım yanı ama bu guzel etkı etmeye basladı yenı yenı cnm 8 gunden sonra

ayy canım inşallah yaa ben artık zamanı dikkate almıyorum gün içinde dinleyebildiğim kadar dinliyorum 6 saatide geçtiği oluyor

evet var sağ göğsüm de özellikle sol daha küçük o da belli bir zaman snra büyürmüş eşitlenirmiş yani nezinde oyle olmuş bizim daha erken

evet cnm suan ıkısı esıt ama tabı buyuyo ya ılk nedense sol daha bı one gecıyo yınede sonra sag onu yakalıyo yanı ılk basda fark oldugu ıcın halıyle ama oyle belırgın degıl fark aynı gıbı duruyo

ayy canım inşallah yaa Ben artık zamanı dikkate almıyorum gün içinde dinleyebildiğim kadar dinliyorum 6 saatide geçtiği oluyor

cnm 6 saatı gecmesı onemlı yanı yoksa 7 olur 8 olur farketmez heralde sende de bı kac gune dolgunluk baslar tatlım demedı deme

evt cnm belli bir süre snra eşitlenir ben şunu merak ediyorum acaba regl dönemlerinde de etki ediyor mu:26:

evt cnm belli bir süre snra eşitlenir ben şunu merak ediyorum acaba regl dönemlerinde de etki ediyor mu:26:

cnm dolgunluk var ama regl oncesı dıye dusunuyorum bır kac gune olurum yanı o zaman anlasılır etkısı o dönemde olup olmadıgı

cnm 6 saatı gecmesı onemlı yanı yoksa 7 olur 8 olur farketmez heralde sende de bı kac gune dolgunluk baslar tatlım demedı deme

Canım geçiyo 6 saati sonrasında bırakıyorum zamanı dinleyebildiğim kadar dinliyorum emin olmadan yazmayım dedim dün ve bugün sadece dinlediğimde ara ara bi ağrı giriyo birde sanki gerginleşti gibi öyle hissediyorum şu an

cnm gelısmeler cok guzel gerılme oluyo evet agrıyı hıssedıyosn ama varmı yok mu bılmıyosun tam anlayamıyo ınsan ılk gunlerde oyle oluyo dınlemeye devam et guzel haberlerı beklıyoruz Benımde enı genısledı kızlar boyutu yanı

ayyy canım ya inşallah daha da güzel haberler vereceğim ben birazda regl e bağlıyorum nedense reglimde bitmek üzere bugün yarın biter bakalım ondan sonraki etkiler nasıl olacak

aynen ya alttan özellikle yayıldı resmen :))

kızlar mühim olan başka konuda umarım büyüdükten sonra sırt ağrıları çekmeyiz kemik yapımız uygundur umarım onları taşımaya

kızlarrrrrr bugün harika bişi oldu :)))
erkek arkadaşımla yemeğe gitmiştik. tabi benim minişler gayet dolgunlaştı ya bende söner diye korkumdan tadını çıkarayım dedim. biraz göğüs dekoltesi yaptım ama çok az. neyse oturduk masaya ben ceketimi çıkardım benimkinin gözlerini görmeniz lazımdı. hem dekolteye kızmaya çalıştı hem bunlara ne olmuş yaaa diye delirdi :)))) allahım okadar mutlu oldumkiii aanlatamam size. sürekli sordu ne oldu onlara diye. bende ne bileym canım regl olcam ondandır dedim durdum :)))

kızlar mühim olan başka konuda umarım büyüdükten sonra sırt ağrıları çekmeyiz kemik yapımız uygundur umarım onları taşımaya

büyüse büyüse en fazla 2 beden atarlar. henüz gelişimini tamamlamamış göğüsleri bilemem ama gelişimini tamamlamışlarsa taşıyamayacak kadar olmazlar. ama ben taşıyamamaya bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…