Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya ciddi misin cnmm çok sevindimmm.. ama senin dekolte yapcak kadar wardı demekki göğsün önceden de.. tam olarak kaç cnm göğüs ölçülerin alt ve üst ??

kızlar sizin ölçüleriniz kaç en küçük benimki mi yhaaalt 76 cm üst 83 cm bugun ölçttüm yıne aynı

kızlar sizin ölçüleriniz kaç en küçük benimki mi yhaaalt 76 cm üst 83 cm bugun ölçttüm yıne aynı

benım ıkı hafta oldu olcmeyelı belkı de en son 78 alt 98 usttu cnm ınsallah 100 olmaz yaa dolgunluk olsun ama cm artmasın :26: ıstıyorum ben yaa off bıde kızlar ben severek dınlıyorum muzıgın neyını sevmedınız anlamadım cok rahatlatıcı yanı rahatsız edıcı bı tarafı yok bana gore ama hatta uykumu getırıyo dınerken bellı bı zaman sonra kulak alısıyo kızlar hıc duymuyonuz bıle bazen emın olun

müzik güzel bence. fakat moralım bozukken kötü oluyor dalıp gdyrm benimde uykumu getiriyor

bu telkin acaba 21 gun sonunda cm olarak büyütüyor mu yoksa sadece dolgunluk mu veriyor ben dolgunlugun yanında cm olarak da büyüsün istiyorum

müzik güzel bence. Fakat moralım bozukken kötü oluyor dalıp gdyrm Benimde uykumu getiriyor

Artık katlanacaz kızlar benım bı kac gunum kaldı 21 olmasına cabuk gecıyo valla zaman helekı buyudugunu gordukce bugun bı dolgulu mu takıyım dedım de ayy acayıp olmuslar yaa bırbırıne yapıstı resmen bunlar ustler dolgun dolgun sutyenden tasıyo gıbı duruyo boyle tabı regl oncesı onun da payı var ama yınede cok hosuma gıttı Dedım daha ıstıyo dolgusuzlada boyle dursa daha ne ısterım valla dolgulu 80de durdugu gıbı dolgusuz 80de de aynı olsun yeter bana

benim de aynı ölçülerim seninkilerle, umarım istediğimiz ölçülere ulaşırız :26:

benim göğüslerim büyüktü kilo verdim göğüslerim gtti off yha kızlar diet yapmayı dusunenler varsa çok dıkkatlı olun derim ben genelde hep üstten zayıflıyorum sinir oluyorum

bu telkin acaba 21 gun sonunda cm olarak büyütüyor mu yoksa sadece dolgunluk mu veriyor ben dolgunlugun yanında cm olarak da büyüsün istiyorum

valla mezro olsa olcecem de suan yok yanı cnm evde degılım cunku ama olcer olcmez yazarımkısıye gore degısır belkıde cnm baksana98 cm olmus daha da neresıne cm olsun bunun benım ıhtıyacım dolgunluk mesela ama senın cm ıcın uygundur cm de artar yanı degısır bence

ya ciddi misin cnmm çok sevindimmm.. ama senin dekolte yapcak kadar wardı demekki göğsün önceden de.. tam olarak kaç cnm göğüs ölçülerin alt ve üst ??

yaklaşık 6 aydır taktım göğüs büyütmeye. zaman zaman masaj yaptım burda duyduğum bi çok şeyi uyguladım. 75 alt, 85 üst ile başlamıştım. şimdi 76 alt, 89-90 üst. ama şöyle bişi var cm olarak çok artmadı göğsüm ağırlaştı yağlandı içleri doldu sanki. hedefim 10 cm daha büyütmek. sonucu alana kadar da bu işin peşini bırakmıycam. uğraşınca oluyormuş, geçte olsa cevap veriyorlar gerçekten

benim göğüslerim büyüktü kilo verdim göğüslerim gtti off yha kızlar diet yapmayı dusunenler varsa çok dıkkatlı olun derim ben genelde hep üstten zayıflıyorum sinir oluyorum

ooo senın ıcın kolay o zaman tatlım yerı var sonucda bızım ılk kez buyuyo hayatımızda yanı senın onceden varmıs yerı hazırdır onun hemen dolar bence bıze gore daha sanslı oldugunu dusunuyorum

tamam cnm senınkı 98 cm ıyı evet dolgunluk da oldu süper bende de dolgunlaşıyor ama cm olarak buyume yok belkı erkendr daha 1 hafta oldu bugun. yağlar cm olarak buyutuyor fakat sıvılce yaptı bende göğüslerımde bır yerı yapalım derken dgerı gdyr

ya kızlar bende daha hiç etki yok. 10 gün oldu nerdeyse arada ağrı oluyoama o kadar. bide benim dinlediğim müziğin arkasında hafif cızırtılar var sizdede var mı acaba ?

bende merak edıyorum aslında cm olarak oldumu kı buyume dıye cnm evet 98 ama bos bos cm bı ıse yaramıyo yaa Allahdan bu yontem cok guzel sekılde dolgunluk vererek buyutuyo yoksa dıgerlerı hep kuru kuruya cm artırdı bendebır hafta ıcın erken cnm daha 21 gun sonunda olur ınsallah cm olarak da bende sıvılce yok cnm sadece bı ara çörek otu yagı yapmısdı daha once kullandıgın yag yapmıs olabılırmı acaba

ya kızlar bende daha hiç etki yok. 10 gün oldu nerdeyse arada ağrı oluyoama o kadar. Bide benim dinlediğim müziğin arkasında hafif cızırtılar var sizdede var mı acaba ?

cızırtı cokmu sureklı mı yoksa arada bı az mı cnm bızımde cok az oluyo arada ılk sayfadakı ılk lınkden mı ındırdın cnm dogrusu o cunku agrı varsa buyumede yakındır cnm dınlemeye devam et

cızırtı cokmu sureklı mı yoksa arada bı az mı cnm bızımde cok az oluyo arada ılk sayfadakı ılk lınkden mı ındırdın cnm dogrusu o cunku agrı varsa buyumede yakındır cnm dınlemeye devam et

çok değil canım cızırtı arada vede bazı yerlerde artıyo

o yağ yaptı zaten buyutuyordu gerçi cm olarak. ama sıvılce de yaptı bakalım 21 gun sonunda neler olucak buyucek ıns. dolgunluk vermeden buyumesı ıyı dgl tabi sarkık durur boyle daha guzel

o yağ yaptı zaten buyutuyordu gerçi cm olarak. Ama sıvılce de yaptı bakalım 21 gun sonunda neler olucak buyucek ıns. Dolgunluk vermeden buyumesı ıyı dgl tabi sarkık durur boyle daha guzel

yok cnm yaa sarksa yıne razıyım nasıl buyuyodu anlamıyorum kı cm ler artıyo ama yıne kucuk yıne kucuk yanı cok sacma ama oyle 80lerdeydı benım olcum dusun yanı o kadar cm buyume ve dolgunluk yok gıbı bıseydı ama sımdı cok sukur cok mutluyum yanı seklı de guzel duzgun buyutuyo bu telkın valla sen nasıl basardın cnm kucultmeyı hangı hareketlerle yanı ustten kılo vermek daha zordur dıye bılıyorum ben ama ınan senın kı daha musaıtdır bızım kıne gore buyume olarak daha kolay buyur temelın var nede olsa ayy ne kotu demı o duyguyu tatmıssın bıde gerı gıtmıs o daha bı acı olur bız hıc bılmıyoz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…