bu bir muhtesem sey ya.... Sabahlari uyandigimda kendimi dakikalarca ayna da bakmaya doyamiorum.... Arada bi agri sizzi oluyor ama büyüyorlar bbundan eminim :d yupiiiiiiii gerce beynimde uyusuyormus gibi bi hissler oluyor ama :d olsun devam pes etmek yok :d..bu arada cörek otunu bugünden itibaren birakiyorum
aynen sana katılıyorum cnm kacıncı gunundesın pekı benım nerdeyse avucumdan tasıyo artık yaa harıka bı duygu cıdden dınlemeye devam uyusma bende de oldu bı kac kez ama telkınden oncede olurdu benım bazen cnm cok takma kafana[/QUOTE
cnm simdi gülüceksin ama daha 2. dün , eve gögüslerim gercekten cok kücüktü 75 yi destekli anca dolduruyordum , sonra 4 gece ben cörek otunla masaj yaptim 10 dk, cok güzell dolgunlasmisti ama ne yazziki sivilceler cikti gözenekleri tikadigi icin,, ama müzik daha rahat geldi 2. günüm arada bir dinliyebildim belki toplam 5 saat su 2 gün icersinde.. büyümüs diyemem amayola devam bence olucak yani.. ama öncekinden daha dolguinlar cnm
nez canm sen hangi parcayi dinliyorsun o slow olanimi yoksa digerini mi ..? Ve hangisi sende daha iyi ise yaradi .. Ve nasil hangisini kac defa dinledin:d tskler..
slow olanı canım ılk lınkdekını dınlıyorum cızırtılı falan degıl normal bıldıgın slow muzık yanı gunde 8 saatı buluyo cnm dınlemem on gunde 3 cm olanı da dınledım ama etkısı gectı en etkılı olan bende bu telkın oldu cnm
nez 12 kaç gün oldu senin ses telkinini dinleyeli ? 21 gün oldu mu ?
bugün burası çok hareketsiz kalmış
salı gunu 21 olacak cnm18gun kadar oldu bugun 8 saat dınlyorum gunluk bu hafta 6dan 8e cıkardım Senın kacıncı gunun gelısmeler nasıl?
ya cnm net bi santim olarak söyler misin kaç cm büyüdü ??