canım seninde baya oldu sanırım yaklaştımı 21 e?
bak ıste sende de herkes gıbı belırtıler basladı gec olsun guc olmasın cnm bırde pes edecekdın valla cok pısman olurdun ıyıkı bırakmadın surda kac gunun kaldı yarısı gıttı sayılırayyy canım ya inşallah daha da güzel haberler vereceğimBen birazda regl e bağlıyorum nedense reglimde bitmek üzere bugün yarın biter bakalım ondan sonraki etkiler nasıl olacak
enıde genıslıyo cnm yoksa sadece dısa dogru dar sekılde buyuse cırkın olur yanı aynen altlar dolgun dolgun duruyo boyle genısledı capıaynen ya alttan özellikle yayıldı resmen :))
benım bedenım musaıt valla dusunmuyorum sıkıntı olacagını cnm 85e kadar kaldırır yanıkızlar mühim olan başka konuda umarım büyüdükten sonra sırt ağrıları çekmeyiz kemik yapımız uygundur umarım onları taşımaya
aynen benımde ılk kez bu kadar buyukler cnm sevgılının farketmesı gayet normal yanı bıde sutyenle suan benımkı acayıp oluyo normalde zaten fark ettı de dolguluyla catal falan baya oluyo yanıtam tarih hatırlamıyorum canım ya keşke not alsaymışım. Ama 7-8 gün oldu kesin. Ya dünden beri böyleler hayatımda ilk defa böyle bişeye sahibim. Belki ondan çok heyecanlandım. Aslında ben abartıyorum galiba bu bile bana fazlada :))
ayy suan acayıp bı sıslık var reglıden dolayı sıslıkle dolgunlunlugu ayırt edebılıyo ınsan kızlar sıslık gıder elbette cnm ama normal dolgunluk kalır merak etme bu arada hıc bu kadar olmazdı reglımde cok sısdı bunlar yawaynen cnm benimde 2 gün sızı oldu bugün regl dönemi için şiştiler dokununca ağırıyo dolgun görünüyor regl bitsin bakalım inicekler ama az insinler :87: Inşallah
kızlar benim bugun reglmin ilk günü gece göğüslerim çok ağrıdı sırtımda çok agryr ve erken regl oldum daha 1 haftam vardı neden acaba telkinden dolayı olabılır mı? şu anda dolgunlar inşallah regl bttıkten snra dolgunluk geçmez.
kızlar benim bugun reglmin ilk günü gece göğüslerim çok ağrıdı sırtımda çok agryr ve erken regl oldum daha 1 haftam vardı neden acaba telkinden dolayı olabılır mı? şu anda dolgunlar inşallah regl bttıkten snra dolgunluk geçmez.
bence mevsim geçişlerinden dolayı erken yada geç olabilir. telkinle alakalı değildir canım
kızlarrrrrr bugün harika bişi oldu :)))
erkek arkadaşımla yemeğe gitmiştik. tabi benim minişler gayet dolgunlaştı ya bende söner diye korkumdan tadını çıkarayım dedim. biraz göğüs dekoltesi yaptım ama çok az. neyse oturduk masaya ben ceketimi çıkardım benimkinin gözlerini görmeniz lazımdı. hem dekolteye kızmaya çalıştı hem bunlara ne olmuş yaaa diye delirdi :)))) allahım okadar mutlu oldumkiii aanlatamam size. sürekli sordu ne oldu onlara diye. bende ne bileym canım regl olcam ondandır dedim durdum :)))
kızlar ya benim sağ göğsüm daha dolgnlaştı diğerine göre sizce normal mi
kızlar ya benim sağ göğsüm daha dolgnlaştı diğerine göre sizce normal mi
Kızlar agrılarım cok arttı benım ya bugun 19.gun regl oncesı ondan mı bılmıyorum ama sabah acayıp bı agrıyla uyandım[/QUOTE
dün geceden beri benimde öyle cnm bugun hep uzandım öyle geçti reglden dolayı oluyor ikisi birlikte etki ediyor benim sırtım omuzlarım ağrıyor
normal cnm benim de öyle şu an sağ göğsüm daha dolgun dedgn gbı ama belli bir süre snra eşitleniyormuş büyütmeye devam
KARNIM FECI SEKILDE OLMADAN AGRIYO GOGUSLERIM DESEN EL DEGMIYO BU AY FENA OLACAM BEN GALIBA CNM YAA OFF HORMONLAR HAREKETE GECTI SANIRIMKızlar agrılarım cok arttı benım ya bugun 19.gun regl oncesı ondan mı bılmıyorum ama sabah acayıp bı agrıyla uyandım[/QUOTE
dün geceden beri benimde öyle cnm bugun hep uzandım öyle geçti reglden dolayı oluyor ikisi birlikte etki ediyor benim sırtım omuzlarım ağrıyor
SANMAM CNM GUNLERDIR DINLIYORUM HIC TERS ETKI YAPMADI YANI REGL GUNUN YAKINSA BELKI ONDANDIR RUHSAL BUNALIM GIBI OLUYO CUNKU ONCESINDE INSAN KENDINI SAKIN O SEKILDE SARTLANDIRMAya kızlar ben 3 gündür dinliyorum saat 12 gibi açtım bu saat oldu hala çalıyo ama ben bunalıma girdim galiba ağlamak istiyorum erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum bu müzik bana ters etki yapıyo olablir mi sabah hiç bişeyim yoktu dinleye dinleye moralim bozuldu tuhaf bi ruh halindeyim. off ki ne offf
VALLA SAG KUCUKDU SIMDI BAZEN SOLDAN BILE BUYUK GELIYO GOZUME CNM SUREKLI YARIS HALINDELER TAM ESITLENIYOLAR DERKEN BIRI ATAGA GECIYO BIRAZ DAHA DOLGUNLASIP DIGERINI GECIYObenimde sol göğsüm daha dolgun oldu ama eşitlenecekse sorun yokYANI SIRAYLA BUYUYOLAR