telkın olsında hangısı olursa olsun dıyosun yanı cnmo zaman her klaık muzık de ıyı gelmez mı ınanarak sporunu yaptıktan sonra
telkın asla evet tek basına yetetlı olmaz bu sadece kendıne gaz vermek ınanadırmak ıcın yapılmıs bı muzık egzersız dengelı beslemek en onemlısı cnm y aben kahve ıcmıyorum aylardır kola ıcmıyorum meyve suyu ıcıyorum hep sıgaram yok ıckım yok ama kahvaltı yapamıyorum ıste bu sorunolurmu kı :18:
anam 7 satr dınlıom kafayı yıcımmm gunluk yetr bugnluk galuba
merve cnm ii gelmez tabikide dinlediğimiz müzik amaç diil bi araç sadece o müziği dinlerken snin duymadğın bilinçaltının algıladığı sözler değişikliği getiren
düzenli beslenmeye gelince o bendede yok
ya 21 gun boyunca gunde 6 saat nasıl dınlenır bılmıyorum kı( ben boy telkını uygulucam yalnız )
dınlıosn ıste kapıorm tv yı net basındayken yemek yaparken falan calıp duruo
DINLERKEN GOGUSLERININ DE BUYUDUGNU DUSUNEREK MI DINLIYOSUN PEKI ?? YOKSA CAlIP DURUYOSEN ISINe GUUCUNE MI BAKIYOSUN TIN MI YANI
gayet tın oluyorm
nadıren aklıma gelıo acaba nolıyı dıorm buyuonuzmu dıorm :)
hadı ıyı eglenceler yawrularım dıorm
Slm kızlaaarrrrrilk göz ağrım kkya katılma nedenim eski topiğim
kızlar ben uzun zamandır gelmiyorum buraya.
Sizinle bir şeyler paylaşmak istedim. Ben de sabırla 2. 21e kadar dinleyip etkilerini görenlerdenim.
hatta her zaman sütyenle birlikte giymek zorunda kaldığım dantelli geceliğimi sütyensiz giydiğimin müjdesini bile vermiştim burda
dinlediğm sırada etkilerini gördüm gerçekten fakat bebek sahibi olma kararı aldıktan sonra
dinlememin bebeğe zararlı olabileceği düşüncesiyle bıraktım maalesef.
çünkü mantıklı düşündüğümde beyin gücüm vücudumu etkiliyordu ve yağlar besinler göğüslerime gidiyordu ve hamile kalırsam sağlıklı olamam diye diye düşündüm.
2. 21 bitmek üzereyken bıraktım. sizinle gerçekleri paylaşmak istiyorum. kimsenin hevesini kırmak istemem.
çünkü bende burada dinlerken hevesimizi kırmak isteyenlere çok kızardık.
NEZ12 hatırlar belki beni
ama paylaşmak istiyorum ki dinlemeyi bıraktıktan sonra göğüslerimdeki etkiler gitti ve eski hallerine döndüler.
ve kısa bir süre sonra göğüsümde leblebi büyüklüğünde bir sertlik oluştu.
doktora gittiğimde bunun önemsiz bir yağ bezesi olduğunu söyledi.hiç geçmeyek birşey ve beni çok rahatsız ediyor..
telkinin tkisinden midir bilmiyorum sizi etkilemek istemem ama telkinin içindeki cümleden dolayı benim aklıma bundan kaynaklandığı geldi.
belki de tamamen ilgisiz bilemem ama diyorum ya her ihtimale karşı paylaşma gereği duydum
nez12cimm slmlar tatlımmmmm
ha bu arada parfait kkya gelmiş gördünmü nezcim. ama hiç bir şey yazmdan çıkmş anlaşılan.
ama gelmiş olması bile güzl
merhabalar. bende bir kere dinledim etkisini gördüm. hatta o zamanalr göğüslerde kist felan oluşurmu diye kafaya takanlardanım. neyse göğüsler biraz büyüdü sonra bırakınca adetle birlikte söndüler ama yinede bi dolgunluk vardı hep. şimdi kilo verince o dolgulukta gitti. bu arada doktorada gittim şükür memişlerde olumsuz bişey çıkmadı. fibrokist hariç onlarda zaman zaman olağan şeyler. biraz daha kilo verim tekrar dinlemeyi düşünüyorum. gerçekten çok dolgun olmuştu memişler dinlediğimde. herkese (isteyenlere) büyük memişler dilerim.
Kizlar bende telkini dinliorum baya bi dolgunluk olmustu ama adet oldum ve o dolgunlugum gittisizinde oyle oldu mu 1.21 bitti bnm ne zmn etkisini.gorurum? Kalici dolgunluk oluo mu lutfen yardim edin hevesim kirildi
cnm adetten sonra sönme olduğunu ve daha sonra daha fazla dolgunluk oluştuğunu yazan çok kişi var seninde öle olur inş. bişi sorucam baya dolgunluk oluştu diosun ya bu gözle fark edilir derecede mi oldu sende bende belirti hala yok ya
bazen düşünüorum acaba varda benmi fark edemiorum die ama yok yani dinlerken kendimi vererekte dinliorum çoğu zamn kendi kendime telkindeki sözleri falan sölüorum ama ağrıda yok sırtım ve boynum ağrıo bazen oda sanırım ders çalışmaktan
sen hiç moralini bozma hevesinde kırılmasın belirti görmüşssün daha önceden eminim dewamda eder olumlu düşünmen gerekio biliosun olumsuzluğu at kafandan bak bana belirti olmadığı halde hala dewam
Umarim tatlim dedigin gibi fazlasyla dolgunluk olur ins. Boyle duyunca seviniyorumm gercekten. Bnm gozle gorulur bi dolgunluk oldu canim cok sevndm hatta ama smdi cogu gitti bakalm beklicem tekrar dolgunlasmasni. İns seninde bian once buyume olur tatlimm insan o zmn dha cok mutlu ve inancli oluo:) burda okumustum ilk.dinlemede 1.21 de etki etmeyip.2.21 de etkisini gorenler olmus herzmn dinle bisi kaybetmeyz neticede durmak yok:)
ewt durmak yoksırf belirti hissedebilmek için bi saattir falan eski yorumları okuyorum gaza geliyim die ağrı olmadığı halde ağrıdığını büyüdüğünü falan hayal ediorum çok uğraşıorum valla inş. etkisini görücez hep birlikte daha önce görenler gibi onlarla aramızda bi fark yok ki
Canim bende de hic agri olmuo inan sadece dokundugumda aciyo ama dolgunluk oldu. Bazi arkadaslarda da cok agri sizi olmadan dolgunluk oluo ona takilma bence. Peki dolgunluk disinda gercekten buyuyen ve kalici olan arkadaslar varmiki? Simdi ben bir hafta beklmedeym bakalim neler olucak:) gelismeleri yazarim. Sen kacinci asamadasin?
Canim bende de hic agri olmuo inan sadece dokundugumda aciyo ama dolgunluk oldu. Bazi arkadaslarda da cok agri sizi olmadan dolgunluk oluo ona takilma bence. Peki dolgunluk disinda gercekten buyuyen ve kalici olan arkadaslar varmiki? Simdi ben bir hafta beklmedeym bakalim neler olucak:) gelismeleri yazarim. Sen kacinci asamadasin?
a cnm bide dedimya eski yorumları okuorum die nez die bi arkdş bi yorumunda biteli 4 ay olmuş sonuç almış olumlu şekilde ve geçen sürede küçülmede olmamışcnm 2cideyim ben ya ama ilk 21de başlarda 6 saat falan dinleyemedim bi gün ara vermiştim o yüzden 22 gün dinledim sonra bi hafta ara verdim yine ses seda yok tabi benimkilerde şimdi gün içinde sesi kısık şekilde 3 saat falan açık oluo gece kulaklığı takıorum ama kulaklıkta bi sorun var dokunnca ses duruo falan bazen uyandığımda kapanmış oluo müzik hep normalde gece boyunca çalsa 6 saati geçicek ama tam 6 saat dinleyemiorum belkide o yüzden etki göremiorum bakıorum bakıorum yok bi değişiklik olumlu düşünmeye çalışıorum ama ümüt kalmadı gibi yinede dinlicem bırakmıcam olmuo die
inş. olur inş.
bnm warya 2 3 gundr dınlıorm ama fecı buyudu sankı ya
gercı 1 haftam war adete acaba ondanmı
büyük ihtimal regli döneminle alakalı ama regliden sonra hep daha fazla büyüme olduğunu yazmışlar inş seninde öle olur senn bilinçaltın kolay kandı sanırıminş. etkisi geçmez geçersede canını sıkma daha çok başındasın