Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ay ne safım ben hemen ınandım
bakalım gorcez bnde yazarım regl bıtsın hala bolelerse super dıcem yanı

cnm burda herkes bi belirti görmek istio o yüzden normal ki sen daha ii bilirsin daha önceki dönemlerindede böle büyüyolarmıydı?
dediğim gibi genelde bu dönemde büyüdüğünü regli sonrası cıvımadan sonra daha dolgunlaştıklarını yazanlar var bakalım sende etki nasıl olcak
paylaşırsın bizlere erken yada geç hiç farketmez olumlu sonuç alalımda :KK3:

cnm burda herkes bi belirti görmek istio o yüzden normal ki sen daha ii bilirsin daha önceki dönemlerindede böle büyüyolarmıydı?
dediğim gibi genelde bu dönemde büyüdüğünü regli sonrası cıvımadan sonra daha dolgunlaştıklarını yazanlar var bakalım sende etki nasıl olcak
paylaşırsın bizlere erken yada geç hiç farketmez olumlu sonuç alalımda :KK3:

mart 4 gbı olucam sanırım
hatrlamıormkı gecmıs aylarda bu kadar onceden sısıyomuydu acaba
ben yazcam reglm bıtınce sıze ıns hepımızınkı ıstedgmz gbı olur
ben cok fazla okuyamadım gecmısı
ole pek
olumlu falan okumadım denıyım dedım yenı gorum bnde bu topıgı

mart 4 gbı olucam sanırım
hatrlamıormkı gecmıs aylarda bu kadar onceden sısıyomuydu acaba
ben yazcam reglm bıtınce sıze ıns hepımızınkı ıstedgmz gbı olur
ben cok fazla okuyamadım gecmısı
ole pek
olumlu falan okumadım denıyım dedım yenı gorum bnde bu topıgı

vaktin olursa eğer ar ara oku derim bi ara çok sıkı takipçileri varmış herkes birbirine yardımcı olmuş bütün belirtileri yazmışlar hemen hemen hepsini okudum olumlu sonuç alanlar çok tabi ama sonradan topiğe girmeyende çok işte anladığım kadarıyla herkes de hemen hemen aynı belirtiler oluo fakat kiminn geç kiminin erken inanmak çok önemli ve olumlu düşünmek tabiki beslenmede çok önemli o dönem telkini dinleyenler her gün bir iki hurma yemişler hurmann göğüs büyütmeye yardımcı olduğunu bende duymuştum daha önceden alıcam ama bi türlü fırsatım olmadı bide bunun yanında kurt üzümü yemişler protein ağırlıklı beslenmek gerekio tabi en azından günde bi yumurta işte süt falan içmek gerekio (tabi ben bunları yapamıorum ) bişi daha bu dönemde kilo vermemeye aksine kilo almaya çalışmışlar kısa özeti böle :101::101:

vaktin olursa eğer ar ara oku derim bi ara çok sıkı takipçileri varmış herkes birbirine yardımcı olmuş bütün belirtileri yazmışlar hemen hemen hepsini okudum olumlu sonuç alanlar çok tabi ama sonradan topiğe girmeyende çok işte anladığım kadarıyla herkes de hemen hemen aynı belirtiler oluo fakat kiminn geç kiminin erken inanmak çok önemli ve olumlu düşünmek tabiki beslenmede çok önemli o dönem telkini dinleyenler her gün bir iki hurma yemişler hurmann göğüs büyütmeye yardımcı olduğunu bende duymuştum daha önceden alıcam ama bi türlü fırsatım olmadı bide bunun yanında kurt üzümü yemişler protein ağırlıklı beslenmek gerekio tabi en azından günde bi yumurta işte süt falan içmek gerekio (tabi ben bunları yapamıorum ) bişi daha bu dönemde kilo vermemeye aksine kilo almaya çalışmışlar kısa özeti böle :101::101:

ay cok saol canm ozetledgı ıcın bnde 1 hfta kadar sonra dıyet ve spora balıcaktım
ınsallh olumsuz etkılemez
bu arada bnde beslenmemede hıc dıkkat etmıorm cıpsler cıkolatalar vs vs

hadı bakalım yazcam muhakkak

cnm 2cideyim ben ya ama ilk 21de başlarda 6 saat falan dinleyemedim bi gün ara vermiştim o yüzden 22 gün dinledim sonra bi hafta ara verdim yine ses seda yok tabi benimkilerde şimdi gün içinde sesi kısık şekilde 3 saat falan açık oluo gece kulaklığı takıorum ama kulaklıkta bi sorun var dokunnca ses duruo falan bazen uyandığımda kapanmış oluo müzik hep normalde gece boyunca çalsa 6 saati geçicek ama tam 6 saat dinleyemiorum belkide o yüzden etki göremiorum bakıorum bakıorum yok bi değişiklik olumlu düşünmeye çalışıorum ama ümüt kalmadı gibi yinede dinlicem bırakmıcam olmuo die
inş. olur inş.

Bende umitsizlige kapilmio deilim bazen:KK50: ama burda yaİ
zanlar genelde kalici etkiyi gec gormusler anladigim kadaryla. Senin cok etkisi olmuosa kulakligni bian once yenileyip geceleri dinlemen canim. Bende oyle yapiyorum gunduz fazla dinleyemedgm icin. Hem gece daha etkili die yazmislar. İns hepimiz istedgmz olculere kavusuruz amin:KK9:

bnm warya 2 3 gundr dınlıorm ama fecı buyudu sankı ya
gercı 1 haftam war adete acaba ondanmı

Benimde adet oncesi baya bi dolgunluk oldu ve gozlerime inanamadim:) ama adetimin 3. Gunu inmeye basladi:KK43: cok az dolgunluk kaldi geriye maalesef. Bakalim inmeler fln olabiliomus bi sure nez gbi 4 ay snra kalici etki olacak mi gorucez:) adet sonrasi tekrar yaz canim mrk ettim ins senin hic inmez. Bnde de dolgunluk oldugunda hbr verrm. Gerci adet sonrasi yavas yavas dolgunluk artio acikcasi bnm 1.21 bitti 2. Gunumdeim 5 gun snra tekrar baslicam 2.21e mrkla beklemedeyim:)

Benimde adet oncesi baya bi dolgunluk oldu ve gozlerime inanamadim:) ama adetimin 3. Gunu inmeye basladi:KK43: cok az dolgunluk kaldi geriye maalesef. Bakalim inmeler fln olabiliomus bi sure nez gbi 4 ay snra kalici etki olacak mi gorucez:) adet sonrasi tekrar yaz canim mrk ettim ins senin hic inmez. Bnde de dolgunluk oldugunda hbr verrm. Gerci adet sonrasi yavas yavas dolgunluk artio acikcasi bnm 1.21 bitti 2. Gunumdeim 5 gun snra tekrar baslicam 2.21e mrkla beklemedeyim:)

nm adet donemınden bı hafta once ya da bı kac gun once (kısıye gore degsıyo ) ve adet donemınde goguste agrılar olur sıskın olur bırazcık daha normale gore sonra ıner bu telkınle alakalı degıl adet donemıyle alakalı herkesın ole olur o yuzden adet donemınde ve o donemden bı hafta oncekı goguslerınını boyutu senı yanıltmasın o gecıcı
bu arada ben boy la ılgılıolanı yapıcam demıstım ya paylasıma bakıyorum kımse yok bende ınancımı yıtırdım ınanc olmayınca da dınleyesım gelmedı bende gogus telkınıne baslşadım dun 6 saat nasıl dınlıyosunuz ya ben 4 saat mı ne dınleyebıldım :18:

Bende umitsizlige kapilmio deilim bazen:KK50: ama burda yaİ
zanlar genelde kalici etkiyi gec gormusler anladigim kadaryla. Senin cok etkisi olmuosa kulakligni bian once yenileyip geceleri dinlemen canim. Bende oyle yapiyorum gunduz fazla dinleyemedgm icin. Hem gece daha etkili die yazmislar. İns hepimiz istedgmz olculere kavusuruz amin:KK9:

cnm 3 kulaklık değiştirdim sorun anladımki telde temassızlık yapıo bende dün gece kulaklıkla dinlemedim açtım müziği kısık sesle çaldı sabaha kadar birazda böle denicem bakalım nolcak telkin araştırmalarıma göre :KK9: geceleri uykuya dalmadn önce rahatlayıp telkine adapte olmamız gerkiomuş vucudu rahatlatıp zihni boşalttıktan sonra telkin yaptığımız şeyi 5 dk falan düşünüp sonra müziği açarsak uyku boyunca bilinç boşaldığı için sadece telkine adapte oluomuşuz tabi zihni boşaltmakta kolay iş deil doğru nefes alma kuralları falan var zor iş yani ama araştırıorum denemeyede başladım oldu bu iş dediğimde paylaşırım kızlar hepimize kolay gelsin :KK3:

evet cnm yaa yoksun bayadır bır ay mı cokmus yaa nıye banlıyolar kı senı:KK9:yaa gozle gorulur az az oluyo da sutyenle cok ıyı oluyo cnm desteklıyle falan hele acayıp yanı resımdekıler gıbı oluyo nerdeyse ama normal halı oyle olsa super olacak ıste sutyensız:KK37:

Canim bende telkin dinliorum ve senin olumlu sonuclarini gozonunde bulundurarak umitleniorum ve sana bisi sormak istiorum cnm. Ortalama sanirim 4 ay oldu senin telkin dinleyeli bnm suanda dolgunluk azda olsa oluo ve tekrar inio ozellkle adet sonrasi surekli boyle dolgunluk olup inicekmi? Senin baslarda da boyle olup sonradan kalici olmaya basladi sanirim. Ben istiorumki kuculmeden hep ustune ekleyerek ilerlesin:) herkesin ortak sorunu bu sanirim dolgunluk olsadakisa sureli olmasi. Bu konuda bizimle paylasrsan cok sevnrmm. Benm 1.21 bitti ve beklemedeyim bu surecte ve bundan snraki surecte nasil ilerleme oldu sende smdiden tesekkuler canimm:KK3:

ben hemen sıkıldım braktım ya hayıt cayı artı ılave olarak da masaj yapıyorum artık bakalım 75ten 80a ya gectım bende umarım telkınsız buyuturum daha bole 85 olsa tamamadır :2::2:

ben hemen sıkıldım braktım ya hayıt cayı artı ılave olarak da masaj yapıyorum artık bakalım 75ten 80a ya gectım bende umarım telkınsız buyuturum daha bole 85 olsa tamamadır :2::2:

sıkıldın ve bıraktın demek ben se öle bi duruma geldim ki eğer müzik çalmıosa hep bişiler eksik gibi pc başındayken tv izlerken her ne yapıosam ama bu aralar acayip bi baş ağrısı oluşmaya başladı o yüzden gün içinde 2yada3 saat dinliorum sonra gece yatarken dinliorum alışılıo yani ilk başlarda 6 saati dolduramıodum nasıl dinliolar 8 10 saat diodum şimdi kaç saat dinlediğime bakmıorum bile gece uyuyrkende çaldığı için 8-10 saat arası dinlemiş oluorum :KK3:

sıkıldın ve bıraktın demek ben se öle bi duruma geldim ki eğer müzik çalmıosa hep bişiler eksik gibi pc başındayken tv izlerken her ne yapıosam ama bu aralar acayip bi baş ağrısı oluşmaya başladı o yüzden gün içinde 2yada3 saat dinliorum sonra gece yatarken dinliorum alışılıo yani ilk başlarda 6 saati dolduramıodum nasıl dinliolar 8 10 saat diodum şimdi kaç saat dinlediğime bakmıorum bile gece uyuyrkende çaldığı için 8-10 saat arası dinlemiş oluorum :KK3:

cnm cıdden ben cok sıkıldım bı de aynı muzık ben artı sevdıgım bı muzıkı bıle bı kac dınler sılerım sıkılırım ole yapım geregı bı de kulaklık bas agrısı yapıyo onunda etkısı var sanırım bende sınır yaptı bu muzık o yuzden :KK52:
ben bı de dedıgım gıbı zaten 2 3 aydır hayıt ıcıyorum dollgunluk oldu bı de masajı ekledım o zaman telkıne gerek yok dedım kendı kendıme zaten sıkıldım hemde ıkıncı gunden bıraktım bı de nasılsa bıraz dolgun oldu gerek yok dıye de dusundum ole bı de kuc yutuyorum ıkı cay kasıgı ben gunluk yeter bence :KK52::KK52::KK52:

cnm cıdden ben cok sıkıldım bı de aynı muzık ben artı sevdıgım bı muzıkı bıle bı kac dınler sılerım sıkılırım ole yapım geregı bı de kulaklık bas agrısı yapıyo onunda etkısı var sanırım bende sınır yaptı bu muzık o yuzden :KK52:
ben bı de dedıgım gıbı zaten 2 3 aydır hayıt ıcıyorum dollgunluk oldu bı de masajı ekledım o zaman telkıne gerek yok dedım kendı kendıme zaten sıkıldım hemde ıkıncı gunden bıraktım bı de nasılsa bıraz dolgun oldu gerek yok dıye de dusundum ole bı de kuc yutuyorum ıkı cay kasıgı ben gunluk yeter bence :KK52::KK52::KK52:

tabi sen bilirsin normalde bende çabuk sıkılırım senn gibi defalarca aynı şeyi asla dinleyemem ama bu öle diil artık duymuo gibiyim sanki o ses hem var hem yok gibi nese :KK9: bunu geçelim
hayıta gelince işte onuda ben yapamadım ya almıştım daha önceden o nasıl bi tatdır öle içine limon kattım olmadı şker kattım olmadı :KK52::KK52::KK52: 1 hafta falan zoraki içitim ama gerisini getiremedim
kuç burdan duyup denemiştim ilk hafta öle bi etki etmiştiki dik dolgun yuvarlak hemen ilgili topiğe girip belirtileri yazmıştım ve sonra oda geçiciymiş söndüler ve bir daha onlar hiç öle görmedim:KK14: y,nede dewam ettim iki ay boyunca göğüslerde işe yaramasada faydasını gördüm benim düzensiz olan reglimi düzene soktu mesela ve artık daha ağrısız geçio o dönemim şimdi de düzenli kullanmasamda regli dönemim geçince bi kaç gün yutuorum hemen fayda edio telkine gelince onnda faydasını gördüm diemem ama sonuna kadar dewam edicem artık göğüslerimde öle sık belirgin ağrılar yok ama sırt ve boyun bölgemde kas ağrılarım var inş. bunun faydasını görürüm anlattıklarım dışında çok şey denedim hepsi geçici etki yaptı bu kalıcı olur inş.

cnm btıkı cayıpek ıcmeyenler ıcın haklısın hayıt acı gelebılr ama bana hıc acı gelmıyo ben oncendenadacayı nar cıcegı cvayı falan da ıcerdım cunku (narcıcegı cayı da buyutuyomus bu arada ) nar cıcegı hele bı de tadı eksıdır onun bı kacırdınmı hayıttan beter tadı bence yanı bı de bıtkı caylarına seker atılınca ozellıgı kaybolur
cnmaynı sekılde hayıtd adet agrımlarımı duzensızlıgımı falan yok ettı benım kuce henuz yenı yenı duzenlı kullnıyorum sayılır ılk aldıgım zamanlar tadını sevmemsıtım bı tuhaf geldı bı gun araylar yutuyodum o yuzden sımdı her gun bı de cnm hayıt cayını bekletmeden ıc ıcceksen soguyunca tadı cok acı oluyo

Kızlar ya benim sol göğsüm sağ göğsüme göre büyük. önceden bu fark o kadar belli olmuyodu ama telkini dinlemiştim bi aralar o zaman sol göğsüm büyüdü sağ kaldı şimdi ne yapıcam ? tekrar dinlemeye başladım telkini ama sol ağrıyo gibi oluyo sanki off yardım edin lütfen :KK43:

Kızlar ya benim sol göğsüm sağ göğsüme göre büyük. önceden bu fark o kadar belli olmuyodu ama telkini dinlemiştim bi aralar o zaman sol göğsüm büyüdü sağ kaldı şimdi ne yapıcam ? tekrar dinlemeye başladım telkini ama sol ağrıyo gibi oluyo sanki off yardım edin lütfen :KK43:

cnmuzulmenen gerek yok bu fark genelde her bayanda oluyomus zaten anormal bı durum degıl yanı benımse sol kucuk saga gore ama cok fark yok ben aynaya bakınca anlayabılıyorum ama bende sınır oluyorum o yuzden saga gore daha cok masaj yapıyorum sola sende oleyaparak dengele

hekesin aslında biri büyük biri küçüktür bu bazılarında daha belirgindir sen hiç üzülme sonuçta ikiside senin biri büyüyosa diğeride büyür bence telkin ikisine de etki etmiştir biri daha büyük olunca diğeri büyümemiş gibi gelmiştir ki küçük göğüsleri büyütmek daha zaman alıo merak etme bence dengelenir dewam et dinlemeye aslında sewinmen gerek telkine cvp verio demekki memişlerin :KK34: telkini dinlerken küçük olanın büyük olana eşitlendiğini düşünmeye çalış bence iki göğüs eşit ölçüdeler falan de dewamlı
dediğim gibi en azından tepki veriolar seninkiler ya ben napayım :nazar: dinlerken dewamlı ağrıdıklarını düşünüorum ağrısınlarda büyüsünler die üzülme eşitlenirler inş.

X