ay ne safım ben hemen ınandım
bakalım gorcez bnde yazarım regl bıtsın hala bolelerse super dıcem yanı
cnm burda herkes bi belirti görmek istio o yüzden normal ki sen daha ii bilirsin daha önceki dönemlerindede böle büyüyolarmıydı?
dediğim gibi genelde bu dönemde büyüdüğünü regli sonrası cıvımadan sonra daha dolgunlaştıklarını yazanlar var bakalım sende etki nasıl olcak
paylaşırsın bizlere erken yada geç hiç farketmez olumlu sonuç alalımda
mart 4 gbı olucam sanırım
hatrlamıormkı gecmıs aylarda bu kadar onceden sısıyomuydu acaba
ben yazcam reglm bıtınce sıze ıns hepımızınkı ıstedgmz gbı olur
ben cok fazla okuyamadım gecmısı
ole pek
olumlu falan okumadım denıyım dedım yenı gorum bnde bu topıgı
vaktin olursa eğer ar ara oku derim bi ara çok sıkı takipçileri varmış herkes birbirine yardımcı olmuş bütün belirtileri yazmışlar hemen hemen hepsini okudum olumlu sonuç alanlar çok tabi ama sonradan topiğe girmeyende çok işte anladığım kadarıyla herkes de hemen hemen aynı belirtiler oluo fakat kiminn geç kiminin erken inanmak çok önemli ve olumlu düşünmek tabiki beslenmede çok önemli o dönem telkini dinleyenler her gün bir iki hurma yemişler hurmann göğüs büyütmeye yardımcı olduğunu bende duymuştum daha önceden alıcam ama bi türlü fırsatım olmadı bide bunun yanında kurt üzümü yemişler protein ağırlıklı beslenmek gerekio tabi en azından günde bi yumurta işte süt falan içmek gerekio (tabi ben bunları yapamıorum ) bişi daha bu dönemde kilo vermemeye aksine kilo almaya çalışmışlar kısa özeti böle :101::101:
cnm 2cideyim ben ya ama ilk 21de başlarda 6 saat falan dinleyemedim bi gün ara vermiştim o yüzden 22 gün dinledim sonra bi hafta ara verdim yine ses seda yok tabi benimkilerde şimdi gün içinde sesi kısık şekilde 3 saat falan açık oluo gece kulaklığı takıorum ama kulaklıkta bi sorun var dokunnca ses duruo falan bazen uyandığımda kapanmış oluo müzik hep normalde gece boyunca çalsa 6 saati geçicek ama tam 6 saat dinleyemiorum belkide o yüzden etki göremiorum bakıorum bakıorum yok bi değişiklik olumlu düşünmeye çalışıorum ama ümüt kalmadı gibi yinede dinlicem bırakmıcam olmuo die
inş. olur inş.
bnm warya 2 3 gundr dınlıorm ama fecı buyudu sankı ya
gercı 1 haftam war adete acaba ondanmı
Benimde adet oncesi baya bi dolgunluk oldu ve gozlerime inanamadim:) ama adetimin 3. Gunu inmeye basladicok az dolgunluk kaldi geriye maalesef. Bakalim inmeler fln olabiliomus bi sure nez gbi 4 ay snra kalici etki olacak mi gorucez:) adet sonrasi tekrar yaz canim mrk ettim ins senin hic inmez. Bnde de dolgunluk oldugunda hbr verrm. Gerci adet sonrasi yavas yavas dolgunluk artio acikcasi bnm 1.21 bitti 2. Gunumdeim 5 gun snra tekrar baslicam 2.21e mrkla beklemedeyim:)
Bende umitsizlige kapilmio deilim bazenama burda yaİ
zanlar genelde kalici etkiyi gec gormusler anladigim kadaryla. Senin cok etkisi olmuosa kulakligni bian once yenileyip geceleri dinlemen canim. Bende oyle yapiyorum gunduz fazla dinleyemedgm icin. Hem gece daha etkili die yazmislar. İns hepimiz istedgmz olculere kavusuruz amin
evet cnm yaa yoksun bayadır bır ay mı cokmus yaa nıye banlıyolar kı senıyaa gozle gorulur az az oluyo da sutyenle cok ıyı oluyo cnm desteklıyle falan hele acayıp yanı resımdekıler gıbı oluyo nerdeyse ama normal halı oyle olsa super olacak ıste sutyensız
ben hemen sıkıldım braktım ya hayıt cayı artı ılave olarak da masaj yapıyorum artık bakalım 75ten 80a ya gectım bende umarım telkınsız buyuturum daha bole 85 olsa tamamadır :2::2:
sıkıldın ve bıraktın demek ben se öle bi duruma geldim ki eğer müzik çalmıosa hep bişiler eksik gibi pc başındayken tv izlerken her ne yapıosam ama bu aralar acayip bi baş ağrısı oluşmaya başladı o yüzden gün içinde 2yada3 saat dinliorum sonra gece yatarken dinliorum alışılıo yani ilk başlarda 6 saati dolduramıodum nasıl dinliolar 8 10 saat diodum şimdi kaç saat dinlediğime bakmıorum bile gece uyuyrkende çaldığı için 8-10 saat arası dinlemiş oluorum
cnm cıdden ben cok sıkıldım bı de aynı muzık ben artı sevdıgım bı muzıkı bıle bı kac dınler sılerım sıkılırım ole yapım geregı bı de kulaklık bas agrısı yapıyo onunda etkısı var sanırım bende sınır yaptı bu muzık o yuzden
ben bı de dedıgım gıbı zaten 2 3 aydır hayıt ıcıyorum dollgunluk oldu bı de masajı ekledım o zaman telkıne gerek yok dedım kendı kendıme zaten sıkıldım hemde ıkıncı gunden bıraktım bı de nasılsa bıraz dolgun oldu gerek yok dıye de dusundum ole bı de kuc yutuyorum ıkı cay kasıgı ben gunluk yeter bence
Kızlar ya benim sol göğsüm sağ göğsüme göre büyük. önceden bu fark o kadar belli olmuyodu ama telkini dinlemiştim bi aralar o zaman sol göğsüm büyüdü sağ kaldı şimdi ne yapıcam ? tekrar dinlemeye başladım telkini ama sol ağrıyo gibi oluyo sanki off yardım edin lütfen
Kızlar ya benim sol göğsüm sağ göğsüme göre büyük. önceden bu fark o kadar belli olmuyodu ama telkini dinlemiştim bi aralar o zaman sol göğsüm büyüdü sağ kaldı şimdi ne yapıcam ? tekrar dinlemeye başladım telkini ama sol ağrıyo gibi oluyo sanki off yardım edin lütfen
ben hemen sıkıldım braktım ya hayıt cayı artı ılave olarak da masaj yapıyorum artık bakalım 75ten 80a ya gectım bende umarım telkınsız buyuturum daha bole 85 olsa tamamadır :2::2: