sımdı gogus buyutmek ıcın olan ını da ındırdım muzıkler cok gıcık ama gece dınlerken super olur kulaklıkla gıbı gelıyo tam uykumu getırcek kıvamda :)
bı ark daha sormus ama bı dah asotum ıkı telkını aard arda dınlasek bısey olurmı kafayı yermıyım??
bı de kızlar baska bu yontemle buyuten varmı ben boy ıcın olanına da aldım elıme olursa ıkısı bı arasa sorun olmasa bırını artdından da dıgerını dınlıcem lutfen yardım edın kızlar heyecenlandım daa :))
bu arada bu telkını bıtırıp dıgerıne gectım dıgenler olmus sadece bu muzık degılmı baska dh ada ındırcez mı onu nasıl ındırcez ???????
bu da son :) ben parasız ındırdım dogru mu ınırdım kızlar para mara vermedım yanı
cnm daha önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla günde en fazla 10 saat dinleyebilioruz iki telkin dinlemek o açıdan zararlı bence
telkin daha etkili sonuç versin diye 3 21 dinleyenler çoğunlukta başka müzik yok yani 1.21 bitirenler bi hafta sonra 2.21 başlıolar başka müzik yok yani:)doğru indirdin merak etme bizlerde parasız indirdik kolay gelsin şimdiden inş. ii sonuçlar alırsın