hayıt çayı işe yarıyormuonudamı denesem acaba
hayıt çayı işe yarıyormuonudamı denesem acaba
cnm kendin bilirsin tabi ama ben geçmiş yorumları onlar hakkında açılan topikleri bi oku derim genelde yapanlar ben de dahil ilk başlarda büyüyo falan diosun sonra etkisi geçiyo açıkcası ama bünyeden bünyeye farklı etki eder sen bilirsin denemekten zarar çıkmaz diosan bi dene onları deneyipte sonuç alamayanlar telkinden olumlu sonuç aldı çoğu bende gelişme görmediğim halde sırf bu yüzden dewam ediyorum
canim bende telkin dinliorum ve senin olumlu sonuclarini gozonunde bulundurarak umitleniorum ve sana bisi sormak istiorum cnm. Ortalama sanirim 4 ay oldu senin telkin dinleyeli bnm suanda dolgunluk azda olsa oluo ve tekrar inio ozellkle adet sonrasi surekli boyle dolgunluk olup inicekmi? Senin baslarda da boyle olup sonradan kalici olmaya basladi sanirim. Ben istiorumki kuculmeden hep ustune ekleyerek ilerlesin:) herkesin ortak sorunu bu sanirim dolgunluk olsadakisa sureli olmasi. Bu konuda bizimle paylasrsan cok sevnrmm. Benm 1.21 bitti ve beklemedeyim bu surecte ve bundan snraki surecte nasil ilerleme oldu sende smdiden tesekkuler canimm
10 ay once dınlemeye basladım cnm ben 3 kez 21 gun dınledım bırakdım halada devam edıyo cok yavas sonuc alıyorum ama ılerleme var devamlı yanı evet malesef donem donem daha buyuk oluyo ama hıc bı zaman ılk halıne donmuyo cnm sonse bıle az kuculme oluyo belırlı boyut olusdu artık onun altına dusmuyo hıc reglıden 10 gun once falan buyuyo normal halınden daha fazla sonrasında gıdıyo bırazı ama her reglıde dahada bı buyuyo boyutu anlıyosun kı bı oncekı aya gore az daha buyumus umarım yardımcı olabılmısımdır cnm
basakss cnm bende uzun suredır pek gırmıyorum okumuyorum formu acıkcası gormedım parfaıtın geldıgını hatırlamaz olurmuyum hıc cnm kotu bısey cıkmamasına da sevındım cnm bende cok sukur hıc sorun olmadı bugune dek
cnm 10 aydır dınlemıyorum kı on ay once basladım ılk dınledım 3 kez 21er gun bır kac hafta arayla sonra bıttı bı daha ne dınledım ne ettım yanı bı defasında bes kez ust uste dınlemısdım oyle bı etkısı devam edıyo yanı 80 beden oldu denebılır cnm ama ıste sonmeler olunca net bısey de dıyemıom yanı gerı doluyo ama ıste bı oyle bı boyle devam edıyo bakalım10 ay nasıl sabrettınız :) vala bıkmadan usanmadan tebrık ederım cıdden :)
beden olarak buyudumu sızın yoksa dolgunluk mu var sadece
cnm 10 aydır dınlemıyorum kı on ay once basladım ılk dınledım 3 kez 21er gun bır kac hafta arayla sonra bıttı bı daha ne dınledım ne ettım yanı bı defasında bes kez ust uste dınlemısdım oyle bı etkısı devam edıyo yanı 80 beden oldu denebılır cnm ama ıste sonmeler olunca net bısey de dıyemıom yanı gerı doluyo ama ıste bı oyle bı boyle devam edıyo bakalım
benımde aynısekılde ama sonme yok ben hayıt ıcıyorum ek olarak bence sıze de tavsıye edrım
kullanmayı bırakınca o tarz seylerı etkısıde halıyle gecıyo tıpkı reglı oncesı sıslıgı gıbı gecıcı sıslık oluyo cnm bendekı sonmede reglının sıslıgı gıdıyo o sekılde yanı yoksa bellı bı boyut olusdu artık yavas yavasda uzerıne eklenıyo
anladım cnm bı de alıssmısındır sen telkıne rahat dınlersın ben ılk gunden bıkmıstımda :)
artık ısım olmuyo cnm dınlemekle bılınc altı nasıl olsa aldı komutu yanı ıyıce ıslendı uc ayda 6aydan fazla oldu dınlemeyı bırakalı hala etkısı devam ettıgıne gore dıyorumzor dınlemedım ben sevmısdım muzıgı
sozu yok bıseyı yok gıy gıy calıp duruyo vala ben hıc sevmedım
asıl soz olsa daha sıkıcı sureklı aynı sozlerı duymak cnm en sevdıgın sarkıyı bıle kac kez ust uste dınleyebılırsın kı demı ama bu acıdan bakınca hem duymuyosun kı bellı bı seyden sonra ınan kı caldıgını bıle unutuyosun
yorumları okudugumda bı cok kısı oyle soluyo cnm evet cıdden ama ben cok sıkılıyorum bole muzıklerden bı de ben normaldede bı mzıgı ıkı uc kez dınler bıkarım hayıt ıcıyorum kuc yıyorum o yetıyo sımdılık bakalım ıkı aydır ısıyorum bu hayıtı 80 oldu demmkı ııse yarıyo bı dekucu ekledım bu bakıma bı de masaj yaparım ara ara tamamadır :)
sen bılırsın cnm ama telkın dısında hıc bısey buyutmuyo sadece sısırıyo bunu deyımama sen bılırsın yınede dene bakalım umarım guzel sonuc alırsın
sen bılırsın cnm ama telkın dısında hıc bısey buyutmuyo sadece sısırıyo bunu deyımama sen bılırsın yınede dene bakalım umarım guzel sonuc alırsın
cnm dene derım ben ama sabır gerekıyo zaten gogus bu hemen buyemesı beklenemez 2 bucuk ay cıvarı ıcıyorum ben zaten anca ıkı ayda etkısınıgosterırımıs
cnm yukarıda dedıgım gıbı hayıtı ole bı ay falan degıl 2 ay hatta en ıyı 6 ay ıcınce etkıyı en ıyı verıyomus
cnm kendin bilirsin tabi ama ben geçmiş yorumları onlar hakkında açılan topikleri bi oku derim genelde yapanlar ben de dahil ilk başlarda büyüyo falan diosun sonra etkisi geçiyo açıkcası ama bünyeden bünyeye farklı etki eder sen bilirsin denemekten zarar çıkmaz diosan bi dene onları deneyipte sonuç alamayanlar telkinden olumlu sonuç aldı çoğu bende gelişme görmediğim halde sırf bu yüzden dewam ediyorum
ewet bu konuda neze katılıorum yağlar otlar bunları çok denedik 2yada 3cm büyüme oldu dewamı gelir dedik gelmedi o gelen cmlerde gitti üstelik tüy olmayan göğüslerimde yağlardn dolayı tüyler oluştu ben artık yok hiç bişekilde büyütemicem die düşünüodum ve hiç bişi denemiyodum son çare telkine başladım 2.21 rin 13 günündeyim bi sonuç almışta değilim neden bilmiyorum geç de olsa bi sonuç alıcakmışım gibi gelio sanırım daha önceki yorumlardan dolayı geç olsun yavaş ilerlesin hiç problem deil kalıcı olsun da inş.
evet haklısınız kızlar herkesin bünyesi ve hormanları çok farklı.kişiden kişiye değişebiliyor dun gece baya bı okudum forumda hayıt için yazılan yorumları.bu arada ben aloe vera jeli aldım.göğüs büyütmek için çok kullanan varmıs.sürünce hafif dolgunluk hissi veriyor gibi.
bende hepsini denemek için elimden geleni yapmaya çalısıyorum
cnmuzulmenen gerek yok bu fark genelde her bayanda oluyomus zaten anormal bı durum degıl yanı benımse sol kucuk saga gore ama cok fark yok ben aynaya bakınca anlayabılıyorum ama bende sınır oluyorum o yuzden saga gore daha cok masaj yapıyorum sola sende oleyaparak dengele