sımdı gogus buyutmek ıcın olan ını da ındırdım muzıkler cok gıcık ama gece dınlerken super olur kulaklıkla gıbı gelıyo tam uykumu getırcek kıvamda :)
bı ark daha sormus ama bı dah asotum ıkı telkını aard arda dınlasek bısey olurmı kafayı yermıyım??
bı de kızlar baska bu yontemle buyuten varmı ben boy ıcın olanına da aldım elıme olursa ıkısı bı arasa sorun olmasa bırını artdından da dıgerını dınlıcem lutfen yardım edın kızlar heyecenlandım daa :))
bu arada bu telkını bıtırıp dıgerıne gectım dıgenler olmus sadece bu muzık degılmı baska dh ada ındırcez mı onu nasıl ındırcez ???????
bu da son :) ben parasız ındırdım dogru mu ınırdım kızlar para mara vermedım yanı
cnm daha önceki sayfalarda okuduğum kadarıyla günde en fazla 10 saat dinleyebilioruz iki telkin dinlemek o açıdan zararlı bence
telkin daha etkili sonuç versin diye 3 21 dinleyenler çoğunlukta başka müzik yok yani 1.21 bitirenler bi hafta sonra 2.21 başlıolar başka müzik yok yani:)doğru indirdin merak etme bizlerde parasız indirdik kolay gelsin şimdiden inş. ii sonuçlar alırsın
bn 2. lınktekını ındrdım
suan dınlıorm
21 gun boyunca gunde ıla 8 saat mı dınlayecegız...bn bole anladım
hpsı aynı deılmı zaten 3 lınkte suan sol gogsum agrıo bundanmı acaba yacnm 2. lınkı sımdıden ındırebılıyomuyuz ben bugun bı tanesını ındırdım hanıgısı bılmıyorum ama bu arada ben daha baslamadım baslamıcam da henuz boy ıcın olnanı denıcem cnm
hpsı aynı deılmı zaten 3 lınkte suan sol gogsum agrıo bundanmı acaba ya
sizde bı degısım oldumuevet 3 linkteki de aynı telkinkarıncalanma ağrı gibi şeyler oluyor evet
cnm 321 1.21 falan demıssın o ne ben anlamadım da :) cnm sımdı baslamıcam bu gogus olayına ben boy telkınınıe baslıcam yasım 21 olcak yakında cok gecmeden uzayabıldıgımkadar uzuayım egzersızler yapıcam
6 saat dinleyemesen de dinleyebildiğini dinle ama gün atlama
gün atlamamak gerekiyormuş
esım ewde oluyor genelde onun yanında acarsam kırar pc yı sewmıo sesı:)
caktrmadan 1 saatte olsa dınlemeye calısıcam
eee yapıpta sonuc alan varsa son zamanlrda yzsada bızde gaza gelsek
telefona at kulaklıkla dinle ben gündüzleri saatimi genelde dolduramadığım için gece dinliorum :)
ewt ya daha önceki sayfaların çoğunu okuyarak baya gaza gelmiştim bu aralr yeni gazlara ihtiyacım olacak sanırım bi değişlik ağrı falan yok sadece göğüs uçlarım acıyo bazen bazen biraz dolgun gibi oluolar sonra bi bakıyorum o dolgunlukta yok ağrı falanda yokk umarım işe yarar dicem ama telkinde umarım dememk gerekiyomuş işe yarıcağını biliyorum diim bari:)
kesın yarar ben 21 gun sonra yazarım buraya :) gercı hıc olcmedımde cevresını ama gozle anlarım sanırım
ewet ewet bencede kesin işe yarıcakkesin bende ölçmedim amaç cm olarak büyütmede deil zaten daha önce başka yollarla cm olarak büyüdü ama görünüşte hiç bi değişlik yoktu hemde geçici oldu hepsi bu sefer gözle görülür bi değişiklik olucak ölçmeye gerek yok o yüzden
hpsı aynı deılmı zaten 3 lınkte suan sol gogsum agrıo bundanmı acaba ya
:) göğüs telkini boy telkini fark etmez hangisini dinlemeye karar verdiysen başla 21 gün dinledikten sonra sonuç aldıysan yeterliyse bırakabilirsin yok alamadıysan bi hafta ara veriosun tekrar başlıosun bu 2.21 oluyo ve istersen yine bi hafta ara ve 3.21 :)
beynimiz 21 günde kodluyomuş aslında daha önceki sayfalarda arkdşlar dinlemeyi bıraktıkları halde hala değişimi hissettiklerini yazmışlar ama garanti olsun die 3.21 uygun görmüşler
ben göğüs telkinini dinliorum açıkcası şimdilik bi etkide göremedim belki bilinçaltım zoru sewiodur o yüzden dewam zaten telkin başlı başına yeterli diil bence beslenme +düzenli dinlenilen telkin +spor (ben yapamıyorum)
hepsı aynıysa neden bı daha ındırıyosunuz o zaman cnm
bn ılk kez ındrdım zaten:)