Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

arkadaslar ben anlamadım ya tüm mesajlarıda okuyamadım.. biri anlatabilirmi bu müzik nedir????? bu müzik gögüslerimizimi büyütecek yani??? nasıl oluyo bu??

kızlar merhaba,
müziği dinlemek angarya gelebilir, sıkılabilirsiniz, bunlar gayet doğal, fakat şunu unutmamalıyız;
biizm duymadığımız fısıltıları (olumlamaları) beynimiz duyuyor.
o yüzden telkin kısık sesle çalarken siz başka bir müzik de dinleyebilirsiniz. o sırada beynimiz diğer telkini duyuyor zaten. sıkmayın kendinizi. :)
öperimmm. :)

bu arada benim de 3.günüm bitti. sanki elime geliyo mu ne

Bı donem japon bilim admalarının yaptıgını dınledım , kısının yaptıgı bana mantıklı gelmemıstı
o donemde sızı oldu bende sut dolar gıbı bır oglum varda bu hıssı oradan bılıyorum
sonra tatılgırdı araya unuttum gıttı
sımdı o telkını bulamıyorum
sanırım buradan dınlemeye devam edıcem
ınanıyorum

Merhaba arkadaşlar:

Bende telkine başlayalı 10 gün oldu. Günde hiç aksatmadan 6-7 saat dinliyorum..

Evet şimdiden sonuç almaya başladım. Önce üçgenlerdi şuanda yuvarlak olmaya başladılar. Agırlıklarını bedenimde hissetmeye başladım.

İlk başlarda çok kaşıntım oldu ama şu aralar yok sadece arada kasılmalar oluyor.

Çok mutluyum telkine devaaaam

Tebrikler :13: yola devam ediyoruz tabiikide... :)

benimde pek yuvarlak sayilmazlardi, hic yok gibide degilleridi ama senin dedigin gibi ücgen diyelim...
simdi daha yuvarlak ve varliklari belli :) formu cok güzel oldu, bende cok sükür simdiye kadar agri sizi vs. bisey olmadi sadece daha net hissediyorum onlari

hadi bakalım :) ben de başladım kızlar. umarım bi etkisi olur. fayda görürsem yazıcam buraya :)

hadi bakalım :) ben de başladım kızlar. umarım bi etkisi olur. fayda görürsem yazıcam buraya :)

olur oluuuuur :) bal gibi olur

sen gönlünü rahat tut ve büyüyeceklerine inan

yavas ama cok güzel büyüyecekler, kizlar ergenlik dönemindede öyle degillermi her gecen gün biraz daha büyüyorlar,
yoksa düsünsenize ergenlik dönemine giriyorsun ve sabah uyandiginda 2 tane büyük gögüsün olmus, insanin psikolojisi kaldiramaz

yavas ama emin adimlarla büyüyor gögüslerimiz yani ergenlik dönemini gönüllü olarak tekrar yasamayi seciyoruz =)

ya biri bana moral versin lütfen kızlarrrr
ben gecen hafta o kadar mutluydum ki çünkü mükemmel derecede dolgunlasıp büyümüştü bende o halını görünce havalara uçtum
ama adet oldum hemen ardından malesef ondanmış bu büyümeler hemde erken adet oldum :2: ((( neden bılmıyorum normalde cok düzenliydi saati bile şaşmazdı ama bu ay bı hafta erken oldum aceba telkınle ılgısı var mıdır ki )))
bide fısssss söndü adet sonrası aynı eskısı gıbı oldu hıc bı degısıklık goremıyorum :26:
neler oluyo sızce of bı turlu düzen tutturamadım su telkınde
halbukı o kadar umıtlıyım ki

Son düzenleme:

ay tatlım heveslendim iyice :) gece yatarken bile dinliyorum. olacağına inandım ben. :) inşallah alıcaz güzel sonuçlar he birlikte :)

ay tatlım heveslendim iyice :) gece yatarken bile dinliyorum. olacağına inandım ben. :) inşallah alıcaz güzel sonuçlar he birlikte :)

insallah canim :) alicaz mutlaka, devamlilik ve inanc önemli

ayseee :) bayanlara özel döneme girdiginden dolayi olan sislikd güzel, bozma moralini, sanirim telkin hormonlari tetikliyor o yüzden erken adet olmus olabilirsin
bu gibi olaylari olumsuz algilamamak önemli, bu iyi bir isaret olabilir... Demekki vücudumuz telkine cevap veriyor

Hepinizin Kandili mübarek olsun arkadslar, dualariniz kabul günahlariniz affolsun...

Senide tebrik ediyorum canım. Yola devam

ay inşallah öyledir de buyume devam eder cnm ya
tesekkurler senın de kandılın mubarek olsun
kızlar benım sag gogsume o kadar keskın agrılar gırıyo kı arada sıze de oluyo mu boyle 2 sanıye fılan suruyo ama dayanılmaz sankı bıcak gırıp cıkmıs gıbı sol tarafta hıc olmuyo

ben uc gundur dınlıyorum annem bu ne dedi sabahtan berı dınlıyosun anne bu telkınlı muzık dedı ne ıcın dedı kılo aldırıyo dedim gogus buyutuyo dıyemedım utandım:26: ille kapat dıyo bana kılo alcam bunun yuzunden al işte iştahım açıldı karnımı acıktırıyo bu muzık işte diyo ay gul gul öldüm

tuba_34 tesekkürler canim :)

insallah herbirimiz güzel sonuclara ulasiriz, herkesin söyledigi gibi: sabir-inanmak-pozitif olmak önemli bu süre icinde

herkesin bünyesi sanirim farkli cevaplar veriyor bu telkinlere, kiminde regl gecikmesi kiminde sivilcelerin cogalmasi, kiminde agrilar kiminde sizilar...
bunlar vücudun bir isareti diye düsünüyorum, panige kapilmamaliyiz kizlar

rahat olun ve akisa güvenin, zamanla olacaktir, dinleyin ve izleyin :)

neseli ve mutlu günler diliyorum hepinize :)

Ben de başladım kızlar 9 gün oldu :) ama ben spor da yapıyorum değişmeler var inş. daha da büyükve güzel değişmeler olur :))

Ben de başladım kızlar 9 gün oldu :) ama ben spor da yapıyorum değişmeler var inş. daha da büyükve güzel değişmeler olur :))
ne gibi sporlar yapıyorsun canım??

birde bu zaman arfında sütyen takmasak dahamı iyi olur hani rahat büyüsünler diye??:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…