Merhaba arkadaşlar:
Bende telkine başlayalı 10 gün oldu. Günde hiç aksatmadan 6-7 saat dinliyorum..
Evet şimdiden sonuç almaya başladım. Önce üçgenlerdi şuanda yuvarlak olmaya başladılar. Agırlıklarını bedenimde hissetmeye başladım.
İlk başlarda çok kaşıntım oldu ama şu aralar yok sadece arada kasılmalar oluyor.
Çok mutluyum telkine devaaaam
hadi bakalım :) ben de başladım kızlar. umarım bi etkisi olur. fayda görürsem yazıcam buraya :)
olur oluuuuur :) bal gibi olur
sen gönlünü rahat tut ve büyüyeceklerine inan
yavas ama cok güzel büyüyecekler, kizlar ergenlik dönemindede öyle degillermi her gecen gün biraz daha büyüyorlar,
yoksa düsünsenize ergenlik dönemine giriyorsun ve sabah uyandiginda 2 tane büyük gögüsün olmus, insanin psikolojisi kaldiramaz
yavas ama emin adimlarla büyüyor gögüslerimiz yani ergenlik dönemini gönüllü olarak tekrar yasamayi seciyoruz =)
ay tatlım heveslendim iyice :) gece yatarken bile dinliyorum. olacağına inandım ben. :) inşallah alıcaz güzel sonuçlar he birlikte :)
Tebrikler :13: yola devam ediyoruz tabiikide... :)
benimde pek yuvarlak sayilmazlardi, hic yok gibide degilleridi ama senin dedigin gibi ücgen diyelim...
simdi daha yuvarlak ve varliklari belli :) formu cok güzel oldu, bende cok sükür simdiye kadar agri sizi vs. bisey olmadi sadece daha net hissediyorum onlari
insallah canim :) alicaz mutlaka, devamlilik ve inanc önemli
ayseee :) bayanlara özel döneme girdiginden dolayi olan sislikd güzel, bozma moralini, sanirim telkin hormonlari tetikliyor o yüzden erken adet olmus olabilirsin
bu gibi olaylari olumsuz algilamamak önemli, bu iyi bir isaret olabilir... Demekki vücudumuz telkine cevap veriyor
Hepinizin Kandili mübarek olsun arkadslar, dualariniz kabul günahlariniz affolsun...
ıcden ıce yanma bende de oldu cnm duzenlı dınlersen guzel sonuc da alırsın emın ol eskısı gıbı tadı yok formun cnm etkısı yavas ama kalıcı sekılde oluyo duzenlı sekılde 3 kez 21gun dınlemenı tavsıye ederım cnm yok cnm dınlemedım gerekde duymuyorum dıger telkıne zaten[/QUOT
bütün sayfaları okudum nerdeyse form eskiden daha iimiş gerçekten nez katılıorum
bütün belirtileri yazmışssın iikide bi çok kişiyi olumlu düşünmeye itenlerden birisin bende şuan başlıorum elimden geldiğince herşeyi yazıcam kolay gelsin hepimize kızlarrr:)))
ne gibi sporlar yapıyorsun canım??Ben de başladım kızlar 9 gün oldu :) ama ben spor da yapıyorum değişmeler var inş. daha da büyükve güzel değişmeler olur :))