Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bende dün itibariyle başlamış durumdayım. Bi degişiklik olursa sizide bilgilendiririm :)

Merhabaaa kizlaaaar :)

cok uzun süredir bu konuyu takip ediyorum, ama nedense bu telkine baslamak hic kismet olmamisti...
Kismet simdi imis =)

neredeyse 7 gün olacak baslayali ve gögüslerimde degisiklikleri hem hissediyorum hem aynaya baktigimda görüyorum

bu aksam gögüs etrafimi ölctüm ve 80-81 arasi cikti, daha önceleri 78 falandi... ve ayrica regl sisligide olamaz cünkü reglim daha gecen hafta bitti =)

eveeet kizlar evet gercekten büyüyorlar

sunudu söyleyeyim, hergün dinliyorum mutlaka ama 2-3 saati gecmedi simdiye kadar, buna ragmen büyüyebiliyormus :) sanirim bilincaltinin ne hizla algiladigi önemli

artik avucumla kavrayabiliyorum muhtesem bir duygu, regl sisligi degil cünküüüü

umudumuz herzaman bol olsun

mutlu ve saglikli memisli günler diliyorum saglikli, diri ve yeteri büyüklükte memelere kavusmamizi diliyorum

merhaba kızlar,
bu konu başlığında verilen ilk link doğru değil mi?
indirdim ve dinlemeye başladım az önce...

ben başka konularda telkinler de indirdim başka kişisel gelişim sitelerinden. çok faydalı oluyor, uzun vadede...
sigarayı bıraktım telkin sayesinde... en büyük artısı bu benim için.

inşallah şimdi de göğüslerim ve göğüslerimiz için faydası OL'sun! :)

sizden ricam; ilk sayfadaki linkdeki telkin değişmedi, doğru değil mi? boş müzik dinlemeyelim... (çok sayfa var, hepsini okuyamıyorum...)

Son düzenleme:

değişmedi, ilk sayfadakiler

nez12 ben seninle birlikte baslamistim 1 ay dinledim baya degisimler olmustu burnuma garip garip kokular geliyodu gögüsüm asiri sekilde yaglanmisti ara sira sanki icinde bisey yaniyo gibi oluyodu ama 1ay sonra biraktim dersler yüzünden hic firsatimda olmadi yeniden baslamaya .. dün baslayim dedim ama 2 saat dinleyebildim ama hic belirtiler olmadi yani daha önce dinledigim an hissediyordum biseyler oldugunu .. ya biraz umutsuzluga kapildim devam edeyim mi acaba ? ne dersin ? nisandan beri sanirim hic dinlemedim eskiden sizi hep takip ediyordum birbirnize nasil destek veriyordunuz vallah bende bu yüzden cok inanmistim bu yönteme ama suan kararsiz kaldim hic tepki vermedi diye :/ gördüm ki baska biri daha telkin yapmis sen onu denedin mi ? :)

çok tsk ederimm :)) gecen ay dinlemiştim bıraktım.. bu gece dinlemeye tekrardan başlıyorumm..belki bu dönemde daha etkili olur

Suna Dumankayanin tarifi büyümeye destek olarak kullanilabilir:

GÖĞÜS BÜYÜTMEK İÇİN DOĞAL ESTETİK
1 ayvanın çekirdeklerinin jölesi
1 yaprak aloe vera jeli
2 kahve fincanı ginseng
1 yumurtanın akı
2 çorba kaşığı tuzlu su

Ayva çekirdeklerini bir kahve fincanı suda beş dakika kaynatın, 30 dakika bekletin, jöle gibi olur. Çekirdeklerini süzün. Sıvısına bir yaprak aloe vera jeli katın. Yumurta akını karıştırarak ilave edin. Tuzlu suyu da ekleyin. Ginsengi yavaş yavaş karıştırarak katın. Önce herhangi bir yağla göğsünüze masaj yapın. Daha sonra tülbendin içine elde ettiğiniz bu karışımı yerleştirin. Sutyeninizin içine koyun. En az altı saat kalması lazım. Bu karışım göğüslerinizi besler ve büyütür.

yukardaki tarifi bende vericektim. :)) bende önce davranılmıs :))biraz zahmetli işlem ama işe yarar sanırım..çunku aloe vera jelini göğüs büyütmek için kullananlar varmış...

Bende bir kaç ay önce dinlemeye başlamıştım ama sıkılıp bıraktım.
Belki şimdiye büyüyecekti ama çok bunalıyorum ya aynı müzik dinle dinle uff...

Bende bir kaç ay önce dinlemeye başlamıştım ama sıkılıp bıraktım.
Belki şimdiye büyüyecekti ama çok bunalıyorum ya aynı müzik dinle dinle uff...

AYNEN oyle başlamadan dinlerim diyosun ama sonra kus geliyo arada müzik çalardan başka şarkılar açıp dinliyodum

ıcden ıce yanma bende de oldu cnm duzenlı dınlersen guzel sonuc da alırsın emın ol eskısı gıbı tadı yok formun cnm etkısı yavas ama kalıcı sekılde oluyo duzenlı sekılde 3 kez 21gun dınlemenı tavsıye ederım cnm yok cnm dınlemedım gerekde duymuyorum dıger telkıne zaten

arkadaşlar dinlediğiniz müziğin başlığı breast mı ? 3.08 dakikalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…